Τι θα γίνει τώρα, κάθε μέρα τηλέφωνα…?
Αφού βαριέμαι να μιλάω όλη την ώρα από το μαραφέτι, γιατί δεν το καταλαβαίνεις?
Δεν σου φταίω εγώ που βαριέσαι στη δουλειά…
Καλά κοπελίτσα χαλάρωσε λίγο…υπάρχουν πιο ψαγμένα άτομα από σένα και δεν κάνουν έτσι!
άντε γιατί μας ζάλισες!
βλαμμενο ηλιθιο προστυχη-πορνη!!!
ουτε ενα γεια ρε συ;;;;;;;;
ελεος…
ολα για να βγεις απο τη δυσκολη θεση τα πες και τωρα… να μην χειροδικησω μπας και παρεις μπρος…
Xώωωωσεεεε!!!
χωωωωνωωωωωω αλλα ποιος με ακουει!!!
ολες ιδιες ειστε γαμωωωωωωω
αργά το κατάλαβες
προσπάθησε να διαβάσεις γ@μώτο σου!!τίποτα δεν έχει μείνει…
όμορφο ήσανε.
κι εσύ σταμάτα όμως να’ρχεσαι στον ύπνο μου ε.
ρε κάποιος μου κάνει πλάκα ρεεεεεεεε
Όταν λέτε 24 ώρες το 24ωρο τεχνική υποστήριξη, τι εννοείτε? Ότι θα ακούω το ηχογραφημένο μήνυμα σας που μου λέει ότι είμαι σε σειρά προτεραιότητας για 24 ώρες? Άι σιχτίρ πια!!!
Με έχετε ρίξει πάλι στο dial up και τα έχω πάρει!!! Θα τα πούμε όταν έρθει ο λογαριασμός. Θα πληρωθείτε μόνο για τις μέρες που μου παρείχατε όντως ADSL…
Όχι. Μερικές είναι μπάζα και μερικές άλλες όχι.
Πέστα χρυσόστομε φίλε karvou!..Άμα είναι να πλακώσουμε κανένα από αυτούς τους 24-ώρες-το-24ώρο-δίπλα-σας-αυτά-τα-λέμε-μέχρι-να-μας-τα-σκάσετε-και-μετά-βάζουμε-τον-τηλεφωνητή-κι-εσύ-να-πας-να-%%^#&$&*^@ μαζί σου!!!
Το χειρότερο ήταν μια φορά που ήθελα να πάρω τηλέφωνο στην HP για ένα πρόβλημα του εκτυπωτή μου. Αφού πάτησα κουμπί για : Ελληνικά, Περιφερειακά Υπολογιστών, Τεχνική Υποστήριξη, Εκτυπωτές, inkjet κλπ, ακούγοντας κάθε φορά όλες τις επιλογές για να πατήσω αυτήν που ήθελα (πρέπει να ήταν και από αυτά που σε ενημέρωναν κι όλας για το πόσο χρεώνεται το τηλεφώνημα αυτό κάνοντας σε να αναρωτιέσαι, γιατί σε χρεώνουν λέγοντας σου τη χρέωση), ακούστηκε το τελευταίο ηχογραφημένο μήνυμα, που με ενημέρωνε, ότι το τηλέφωνο της τεχνικής υποστήριξης της HP άλλαξε και να πάρω σε άλλο νούμερο!!!
Δηλαδή τι να πεις?
Από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Στην Ελλάδα, δεν τηλεφωνούμε στην HP. Ποτέ. Απλώς. Δεν. Υπάρχει.
Είναι σαν να προσπαθεις να φωτογραφήσεις το τέρας του Λοχ Νες…
Είμαι πεισματάρης όμως. Τους βρήκα και απλά με ενημέρωσαν, ότι η επιδιόρθωση κόστιζε περισσότερο από το να αγοράσω έναν καινούργιο και καλύτερο εκτυπωτή
Σου το’πα…Πέτατο το ρημάδι και πάρε ένα καινούριο, θες να επισκευάσεις ένα καφάσι με μελάνια…Sorry, δε γίνεται, πολιτική της HP…
Λες για μενα οτι απομακρυνομαι, αλλα δεν εχεις παρει ενα τηλ να μου πεις για το τραπεζι… Στα λογια πρωτος…
Θελω να σου πω κατι αλλα δε βρισκω το χρονο…
Mου λειπεις γλυκε μου:( …δεν φανταζεσαι ποσο…καλα να περασεις στις Σπετσες…αχ και να μπορουσα ολα αυτα που κρυβω μεσα μου να στα λεγα καποια στιγμη…:!: :!: :!:
+111111
Να και καποιος που με καταλαβαινει απολυτα…