Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

Στον whitecross.Πληροι ολες τις προυποθεσεις!

Ρατσιστή. [-X

Μην ξανα’ρθεις όταν είμαι με το Μορφέα! Leave us alone!

Έχουμε ως δεδομένο ότι έχεις δίκιο.-

Πρέπει πάντως να ξέρεις πόσο σε αγαπάω ε. Σε σκέφτομαι όλη μέρα (:oops: ) κι ας ήμουν αρκετά μαλάκας ώστε αυτές τις μέρες να κάνω να φανεί το αντίθετο.

… αφιερωμένο σε χρήστη του φόρουμ http://www.youtube.com/watch?v=qmDmRlYHUTs

Το κομμάτι είναι ξέρασμα.

ναι… και?

Περιεργο πραμα η ζωη. Ολο εκπληξεις. Και αλλαγες.

Μαντεψε ποιος αρρωστησα ξαφνικα και δεν θα παω στη δουλεια :roll: :roll:

ελπίζω με την συμπεριφορά μου να έχεις καταλάβει ότι δεν μπορούμε να εκμεταλευόμαστε την καλοσύνη των συνανθρώπων μας και να έχεις σκευτεί τι έχεις κάνει σε μένα…άμα μετά από όλα αυτά δεν έχεις καταλάβει τότε είσαι άξια της μοίρας σου…[-X

αυτό.

“Because the things you say and the things you do surround me”
τι θα γίνει τελικά?

:slight_smile:

Τελευταίο ποστ δυναμικής μαζοχιστικής αδυναμίας.

[I]You can be a million miles away
I will always love you
You can be a thousand thoughts away
I’ll be thinking of you

Even if the sky should ever fall from grace
If i die or fade away
In the end you’ll always know
You’re not alone.

If i die or fade away
In the end you’ll always know
You’re not alone
You’re not alone.[/I]

Η πέτσα είναι μεταδοτική!! Προσοχή γιατί κολλάει κ δεν υπάρχει αντίδοτο ως φαίνεται. Άραγε, σου χει μείνει καθόλου ή έχεις ξεπετσιαστεί εντελώς;:-k :-k :-k

φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου χεις κανει το κεφαλι καζανι

πονοκεφαλος γαμωτο :frowning:

Μου έχεις πρήξει το παπάρι ρε με το Hollywood και την Αμερικη,θα πας εκει και νομίζεις θα τελιώσουν όλα σου τα προβληματα παλιο-μαλακα,εισαι απλα ενας ρέμπελος και δεν το έχεις πάρει χαμπαρι ακομα,πάρτο χαμπαρι, δεν πρόκετε να πάς πότε, γιατι είσαι άσχημος, μαλάκας, χοντρός, και δεν είσαι άξιος να ποτίσεις ουτε μια γλάστρα μονος σου. Η μάνα σου τρελλή, εσύ στα ψυχο-φάρμακα,εδώ και 4 χρονια, φανταρο σε βγαλαν Ι-5 και εσυ κάνεις όνειρα μαλακα,δεν κοιτας να βρεις καμια δουλεια, να βγάλεις κανα φράγκο παλιο-μαλακα, σε πήραν στην καφετέρια και αντι να πεις ευχαριστω Θεε μου, έφυγες σε 5 μερες, ναι ρε μαλακα,ξέρω μου είπες κουραστικες σε βάλαν να καθαρισεις κατι τραπεζια και κρίωσε το χεράκι σου, εβγαλες και τα σκουπίδια έξω ένα βραδυ και σε έπιασε η μεση σου. Ρε άντε απο εδω μαλακα μονο όνειρα κανεις να παιζεις ταίνιες με τον pit και έφτασες τα 30 μαλακα,άχρηστε, τεμπλελχανα, ρεμάλι της κοινωνιας, κόψε τις μαλακιες μην πάρω την βονταφον και σε κανω μπαν,κοψε τα ,είσαι ο καλύτερος μου φιλος, σε έχω σαν αδερφο και τετοιες παπαριες,δεν είμαι ο καλυτερος σου ρε μαλακα, είμαι ο μαναδικος γιατι με τις μαλακιες που λες ολοι την καναν κατσικα και έμεινα μονο εγω να ακούω τις μαλακιες σου, βαλε μυαλο οσο είναι καιρος παλιο-ψωλομουρη παλιομαλακα που με έχεις πρήξει στα ες-εμ-ες. Και κάτι τελευταιο, γκόμενα δεν προκετε να σου βρω, βρες την μονο σου μαλακα, αχρηστο ρεμάλι.

Ποσο για το πουτσο μπορει ειστε δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψω . Το μονο που θα πω ειναι να πατε στα σκουπιδια καθως εκει σας αξιζει και πουθενα αλλου . Εγω θα πινω σφινακια απο τις κολοτρυπιδες των μαναδων σας .αντιο κοροιδα .

σε σκέφτομαι α:-s

αυτό. :!: