Το Τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη

α ρε βασιλάκη.δεν ξέρει αν ζω ή όχι γαμώ

Την επομενη φορα που θα μου βγαλεις φουλ του 10 με 7αρια, ενω εγω εχω φουλ του 6 με 10αρια σε γαμησα!

Ζώο!!!

εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει ωριμότητα και να κάταλάβεις τα λάθη σου…

Δεν το πολυεπιασα αλλα ΟΚ,κανενα προβλημα.

Μιλα μου καλυτερα ρε αλητη!!!

Nιωθω επιτακτικό μου χρεος να φαω κ την τελευταια βασιλοπιτα…Είμαι ανθρωπος του καθηκοντος ή απλα γουρουνι???

Απλά λαίμαργη…

Καλή γαστρονομική χρονιά…:stuck_out_tongue:

Είσαι ένα έντιμο, σοβαρό γουρούνι, που απλά εκτελεί το χρέος του ως ζώο βρε παιδί μου. Κάτι σαν το γουρούνι της φωτό.

Τί πρωτοχροννιατικη εκτίμηση είναι αυτή…Με συγκινείς…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

α) παιδιά, ξεσπάστε σε αυτό το τόπικ, αλλά καταλαβαίνετε ότι θέτουμε και κάποια όρια στη γλώσσα που χρησιμοποιείται. :wink:

Επιστρέφω ον τόπικ:

Εσύ δεν έλεγες ότι έχεις για φίλη μία δίμετρη θεά? Πώς και έκανες έντιτ ποστ σου, στις 00:12 ανήμερα της πρωτοχρονιάς? Είσαι θλιβερή περίπτωση και στεναχωριέμαι που με αναγκάζεις μέρα που είναι, να ασχολιέμαι μαζί σου…

[FONT=“Comic Sans MS”]Δεν κόλλησα εκεί…:oops: απλά το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή…έπιασα το τηλέφωνο και ρώτησα…έτσι, επειδή μπορούσα.
Μη δίνεις σημασία…
Σε συμπαθώ πάρα πολύ, μόνο αυτό έχω ξεχάσει να σου πω,αλλά νόμιζω πως το έχω δείξει :roll: [/FONT]

Τι προσπαθείς να πετύχεις ρε φιλαράκο; :eek: :-k
Πού την πας τη δουλειά;

Το ξέρεις ότι σε αγαπώ…ελπίζω να το καταλαβαίνεις.Ίσως το δείχνω τόσο που γίνομαι ενοχλητικός,αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να αντιδράσω.Συγνώμη αν έγινα βάρος.

στην αποπανου πηγαινε αυτο?

Λογικα οχι.Η Αλοη ειναι ομορφη

Πρώτον όχι,δεν ήταν για την Αλόη

Δεύτερον:

Θες να πείς τίποτα για το γούστο μου???:lightsabre:

Οχι δε…:roll:

Δεν χρειάζεται να πεί τίποτα αυτός…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=255708&postcount=2
:lol: :lol: :lol:

Μιλα καλυτερα στον πυραμιδα ρε αλητη!!!