Yeap…!!
Αυτό? ^
Παιδιά να σας πω κι εγώ τα συλλυπητήριά μου τώρα είδα τα posts σας, γιατί δε μπαίνω και συχνά στο φόρουμ…
Τι να πω, αυτές οι καταστάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες και δυστυχώς συμβαίνουν και τόσο ξαφνικά…
Και η μλκία είναι πως ενώ συμβαίνουν αυτά ο πιο πολύς κόσμος κάθεται και αγχώνεται με τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, αντί να νοιώθει τυχερός που έχει την υγειά του…
Θερμά συλλυπητήρια και πάλι…
Αισθάνθηκα την ανάγκη να ποστάρω εδώ διότι πριν απο 15 περίπου μέρες έχασα και εγώ τον άνθρωπο που αγαπούσα περισσότερο απ τον καθένα,τον πατέρα μου.Ολγάκι το ξέρεις.Μέσα σε αυτές τις 15 μέρες συνηδειτοποίησα ένα πράγμα.
Ότι στη ζωή πρέπει να κάνουμε πέρα όλα αυτά τα καθημερινά μικροπροβλήματα που μας απασχολούν.Ότι τελικά πρέπει όντως να κοιτάμε αυτά που έχουμε και να εκτιμούμε τους ανθρώπους που έχουμε μαζί μας.
Thorgal δεν έχει σημασία που δεν το είπες να ξέρεις ότι το ξέρει και αν δεν το ξέρει το έχει ήδη ακούσει.
Αυτό που έχω να σας πω είναι να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τον πόνο με όποιο τροπο θεωρείται εσείς καλύτερο και όχι με αυτόν που θέλουν οι άλλοι να βλέπουν.
Αυτοί που αγαπάμε μένουν πάντα κοντά μας
Να στε καλα φιλαρακια μου!!!
συνδεεται με τα δυο αποπανω…
Κατι εχεις εσυ τις τελευταιες μερες…τι ομως?
δε συνδεεται με κατι.
Mακάρι να μπορούσα να πω και εγώ το ίδιο …αλλά πλεον δεν αισθάνομαι κάτι για σένα:( Συγνώμη…
OxiOlga, Thorgal, ή Θαναση και Ολγα οπως σας λενε γιατι δεν σας ξερω και προσωπικα, ειλικρινα, σας ευχομαι τα βαθυτατα μου συλλυπητηρια…
Ολοι μας εχουμε περασει και θα περασουμε παρομοιες καταστασεις… πολλοι απο μας μπορουν να σας συμπονεσουν εχοντας ζησει το ιδιο και πολλοι αλλοι οχι.
Σημασια εχει οτι ειχατε την τυχη να γνωρισετε τον ανθρωπο που περιγραφετε, και να εχετε μια τοσο στενη σχεση μαζι του… και μονο γι αυτο θα πρεπε να ειστε χαρουμενοι… η απωλεια ενος τοσο αγαπημενου προσωπου θα φερει δακρυα στα ματια, αλλα πρεπει παντα να κοιταμε μπροστα Να ειστε παντα καλα και και οι 2 σας! Να κοιταται να περνατε παντα καλα και να διατηρειτε ενα ακμαιο ηθικο παρ’ολες τις κακουχιες που θα συναντησετε
Και παλι συλλυπητηρια… ειδα και την παρακληση του Thorgal να μην γεμισουμε το τοπικ με ευχες κλπ αλλα δεν μπορεσα να μεινω ακλονητη συγνωμη…
[FONT=“Comic Sans MS”]Νιώθω πως φταίω…αλλά ξέρω και πως δε φταίω… αιφνιδιάστηκα και εγώ είναι η αλήθεια.
Ίσως να βγει και σε καλό, ποτέ δε ξέρεις! [/FONT]
δεν φταιω εγω που σαι ανοργασμικια…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μέσα σε λίγες ώρες έκανες 2 ποστς για τις καλύτερες ατάκες του φόρουμ!!!:lol: :lol: :lol:
να σαι καλα…σπλα πειραζει τοσο πολυ το !!1 ειλικρινα εχει μεγαλη σημασια για μενα
υ.γ δεν ειμαι κανα ψωνιο να βαζω αυτα που λεω στις καλυτερες ατακες του φορουμ…
στείλε πμ εξηγώντας το λόγο… Αν θεωρηθεί επαρκής τότε θα σκεφτούμε το αίτημα σου.
σε σκέφτομαι απ’ την ώρα που σηκώθηκα α…
(δεν συνδέεται με το/τα αποπάνω)
Φιλέ μου να είσαι καλά που με έκανες να ξενερώσω γιατί μάλλον θα έκανα ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει ποτέ…:roll: Είναι λεπτή η γραμμή που με χωρίζει από την τρέλα και λογικα αυτή τη φορά σώθηκα…:-k Ελπιζώ δηλαδή…
δεν ξρω τι θα γραψω λατινικα δεν διαβασα…θα με βοηθησεις???
Αυτά είναι…
(ουδεμία σχέση με τα παραπάνω)
Ελα ρε.Λες?Σωπα.
συνδεεται με το αποπάνω???8O
Oχι.Ουτε και το επομενο.
Ελεος ε δεν παιζει χααχχααχαχαχ δεν την παλευω χαχαχαχααχχα