Συλληπητηρια παιδια. Η ζωη συνεχιζεται ομως, φανειτε δυνατοι.
Θανάση Όλγα τα συλλυπητήριά μου, τώρα το είδα το τοπικ
κάντε κουράγιο μόνο …
Συλληπητηρια και απο μενα παιδια…
Παιδιά, τώρα το είδα το ποστ, και, αν και δεν σας ξέρω προσωπικά, έχετε τα ειλικρινέστερα συλληπητήριά μου… Κουράγιο!
Και να θυμάστε ότι για να θυμάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν φύγει, δεν χρειάζονται ούτε μνημόσυνα, ούτε οδυρμοί, ούτε τίποτα από όλες αυτές τις αηδίες. Το καλύτερο μνημόσυνο για τους αγαπημένους σας είναι αυτά που νιώθετε για αυτούς, οι αναμνήσεις, η αγάπη, η έμπνευση που σας προσέφεραν και, κυρίως, το να συνεχίζετε να είστε και να ζείτε με τρόπο που θα κάνει περήφανους, ακόμα και από εκεί που είναι…
Αυτό είναι η αθανασία της ψυχής…Τα σημάδια που αφήνεις στις καρδιές των άλλων…
I m really sorry…Κουράγιο και μακαρι να αναπαυθεί ο ανθρωπος…Να τον θυμάστε…!
Ολοι ειναι αθανατοι στις αναμνησεις μας.
Το πιο σημαντικο ειναι που ειχατε την ευκαιρια να τον γνωρισετε και να τον εκτιμησετε ως ανθρωπο.
Κουραγιο και δυναμη.
Χρηστο-Therion, Αλοη, ifrit, Χρηστο-rasputin, Βικεντια, Λενα, Πλατωνα, Αννα-Μαρια, Γιωργο, φιλε Deathster, Βασιλη (ειναι πολυ σημαντικο αυτο που ειπες), Αντωνια (σ’ευχαριστω για τα λογια σου, καταλαβαινω τι θελεις να πεις), Αλεξανδρε, Νεφελη (ειλικρινα ευχομαι να πανε καλα τα πραγματα και να μην χρειαστει να ξαναζησεις κατι τετοιο. Μακαρι κανεις να μην ζησει ποτε τετοιες στιγμες αλλα δυστυχως ειμαστε ανθρωποι…), Νικο, Κωνσταντινε, Κατερινα, Rope, Lunatic (συγγνωμη, δεν ξερω τα “μικρα” σας), Χρηστο, να ειστε ολοι καλα παιδια και να εχετε παντα κοντα σας οσους αγαπατε και αποτελουν ξεχωριστο και πολυτιμο κομματι της ζωης σας. Νιωθω πραγματικα υποχρεωμενος προς ολους σας και συγκινημενος αλλα δεν εχω τη δυναμη να κανω τιποτα αλλο για σας παρα να ευχηθω να ειστε καλα.
Ειναι τελειο αυτο που εγραψες. Δεν θα μπορουσα να πω κατι καλυτερο…
Απλως να ζητησω και μια χαρη. Μαλλον δεν θα ειναι πολυ ωραιο να γεμισουμε το τοπικ με αναφορες σε ενα τοσο δυσαρεστο γεγονος που συνεβη σε μας. Αν και στα δυσαρεστα και δυσκολα φαινεται το μεγαλειο του ανθρωπου (και να ξερετε πως εκτιμω αρκετα πολλους απο εσας αν και δεν σας ξερω οσο θα ηθελα) καλυτερα να συνεχισουμε το thread σε θεματολογια αναλογη του υφους του. Και οσοι θα’θελαν να μας συλληπηθουν αλλα δεν προλαβαν να ειναι καλα και ειλικρινα δεν υπαρχει κανενας λογος παρεξηγησης. Σας ευχαριστω πολυ για την κατανοηση.
Συλληπητηρια θαναση και ολγα . μακαρι ολα να ερχονταν ετσι οπως τα θελαμε στη ζωη μας ,
αλλα και η θλιψη ειναι ενα απο τα σημεια που μας κανει να μαθουμε πως ειναι να χανεις καποιον που αγαπας παρα πολυ .
να ζησετε και να τον θυμαστε , και να ξερετε οτι απο κει πανω που ειναι θα σας βλεπει και θα χερετε και αυτος που θα τα πηγαινετε καλα στη ζωη σας .
Κι εγώ σου λέω Στέλιο
στην αγκαλιά μου έλα
να κοιμηθείς.
αυτό λες εσύ,εγώ λέω
Κι εγώ σου λέω Στέλιο
στην αγκαλιά της τράβα
να…αγαπηθείς:roll:
καλά να περνάτε βρε:)
Ωπ! Δεν είχα δει αυτό το τόπικ σήμερα… Πραγματικά, δεν βοηθάει σε τίποτα, αλλά τα συλληπητήρια μου παιδιά… Κουράγιο…
Ναι.Το κοιταμε το κινητο που και που ε.Ε.Ε?
Λαμακα πρωινιάτικα… Αι στα διάλα.
Ειναι αβαστακτος ο πονος στην καρδια…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΕΙΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ!!!
το μονο που ρωτω…γιατι???γιατι τοσο ξαφνικα… cry:
Ευχαριστουμε ολους για την συμπαρασταση στον πονο μας…να στε καλα παιδια!!!
Παλιομουλ******* αν ειναι σε κρισιμη κατασταση ο φιλος μας την γ******… :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
πολυ σκατα μπηκε ο χρονος. ΟΥΓΚ.
Σου είπα ένα κάρο πράγματα πρέπει να ξέχασα να σου πω…:oops:
ευχαριστώ που με πήγες μέχρι το μετρό!!
Αφου το βλεπεις και εσυ οτι περναμε τοσο καλα…και ξερεις οτι μπορουμε να περασουμε καλυτερα γιατι δεν κανεις κατι γι’αυτο…??..Απιστευτα ηταν…!!!
Μην είσαι μπάμιας ρε. Εσύ πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό
Αυτο συνδεοταν με το αποπανω…??
Δεν ξέρω…
Το “αυτό συνδεοταν με το απο πανω” συνδεοταν με το από πάνω?