Τελειώνουν ποτέ οι χαζοί? *\ο/*

Φιλε Sharuman check pm:wink:

Κοιτα να δεις, χαζοι δεν ειμαστε (καλα, λεμε τωρα) ουτε και μαλακες (καλα και αυτο αν θες το πιστευεις…:stuck_out_tongue: ) απλως ειμαστε εξαιρετικα γραφικοι!!!:smiley:

U’r gonna face the wrath of ma steel!!!:evil: :lightsabre: :stuck_out_tongue:

Προσαρμόζοντας στην περίσταση την γνωστή ατάκα του αρκά:

• Τα 2/3 των ανθρώπων είναι χαζοί.
  • Και το υπόλοιπο 1/3?
  • Και αυτοί χαζοί είναι, αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι λιγότεροι!

Μωρέ δεν τελειώνουν με τίποτα!! Ίσα-ίσα που πολλαπλασιάζονται!!

Θα καταφέρει το rocking να επιβιώσει από την επέλασή τους;

Ιdeed…
Θα τα καταφερει.Ειναι σκληροτραχηλο και αντεχει στη βλακεια μας.

Παντως αν πεις σ’εναν χαζο οτι ειμαστε περιτριγυρισμενοι απο χαζους αυτος θα σου πει: σιγα μωρε, δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.

Αρα αυτο ειναι ενα κριτηριο για να ξεχωριζεις τους χαζους :stuck_out_tongue:

Σιγα μωρε, δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα…

Γαμωτο, ο σκοπος του ποστ μου ηταν για να πεταξω αργοτερα εγω αυτη την ατακα…λολ :stuck_out_tongue:

κι εγω χαζη ειμαι… :-s

:lol: :stuck_out_tongue:

Μηπως ειστε λιγο ρατσιστες; Και εμενα μουτη δινουν οι χαζοι, αλλα δεν το λεω:p . Τωρα περα απο την πλακα, αν δεν το κανουν επιτηδες, δεν μπορουν να κανουν κατι για να το ξεπερασουν…

Γιαυτο αν δε μπορεις να τους αποφυγεις κατσε κι απολαυσε τους :wink:

Σωστο κι αυτο:wink: . Μερικες φορες σκεφτομαι αυτα που λενε και σκαω στα γελια

Δεν είναι πολύ χαζό να κάθεσαι να απολαμβάνεις τους χαζούς? Ή μήπως είναι υπεράνω? Αυτό που εννοώ είναι ότι η χαζομάρα είναι κάτι που κάθε άνθρωπος, χαζός η μη θα το θεωρούσε χαζό να μην την απεύχεται. Από την άλλη με το να κοροϊδεύεις τη χαζομάρα και τους χαζούς πέρνεις το ρίσκο να είσαι εσύ ο ίδιος αρκετά χαζός, ώστε να θεωρείς χαζομάρες αυτά που λέει ο άλλος απλά επειδή δεν τον καταλαβαίνεις και να πιστεύεις ότι είναι χαζός ενώ δεν είναι. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι το να κάνεις τον χαζό είναι γνώρισμα των έξυπνων ανθρώπων-ή των χαζών που συμπεριφέρονται λίγο περισσότερο από τη φυσιολογική χαζή συμπεριφορά τους για να νομίζουν οι υπόλοιποι ότι είναι έξυπνοι. Αλλά αυτό θα ήταν πολύ έξυπνο για έναν χαζό. Σωστά;

Πιστεψε με, δε γελαω κοροιδευοντας τους. Αντιθετως τους συμπονω καποιες φορες

Ευχαριστούμε. Να’ σαι καλά… Αλλά κι εμείς προσπαθούμε, να το ξέρεις

Τωρα το οτι καταλαβα ολο αυτο που ειπες και το βρισκω σωστο, με κανει εξυπνη ή χαζη;:-s

Eισαι χαζος? :lol: :lol:

Ρε γαμωτο, ειλικρινα, δε μου αρεσει να τους κοροιδευω. Και εκνευριζομαι παρα πολυ οταν αλλοι φερονται ρατσιστικα απεναντι τους.

Μου φαινεται οτι σας εχω δωσει την εικονα του κωλοπαιδου, και με χαλαει πολυ αυτο, γιατι απ’ οσο μπορω να κρινω, δεν ειμαι

Oχι, ουτε τα τοπικ τους. :lol: :stuck_out_tongue:

δεν τελειωνουν ποτε. πολλαπλασιαζονται συνεχως σαν ασθενεια οπως ακριβως και τα emo. τωρα θελω να ανακαλυψω αν και κατα ποσο τα συνδιαζει ο manos 87 και τα δυο (αρα θα γινει χαζο emobot σε περιπτωση που ειναι και τα δυο)

Η έκφραση χαζός ήμο είναι πλεονασμός. Εξ’ ου και ότι μόνο οι τσρου λύνουν εξισώσεις.