τι τυχερή χάρλευ…
Τα παρδαλά που λες είναι για τις 15χρονες. Μιλάμε για πιο σικάτα πράγματα
Mε αφορμή ένα χθεσινό πάρτυ
infos για το παρτy !!!
[B]Νόμος![/B]
Είσαι εκτός… :roll:
To στυλάκι μαθητριούλα με κοντή φούστα και τις απλές, ψηλές κάλτσες είμαι σίγουρη ότι δε σε χάλασε όμως.
Ψήφισα σορτσάκι παρόλα αυτά, για τους πρακτικούς λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί και γιατί έχω πολλά στη συλλογή μου8)
Jägermeister Party με όλα τα παρελκόμενα(κλουβιά,χορεύτριες,σορτσάκια,δερμάτινα κ.λ.π)
8)
[SPOILER]Ένας καμμένος τυπάς, ενώ πήγαιναν να αλλάξουν τα κορίτσια μετά από ένα “νούμερο” έριξε ένα R’n’B μπατσάκι στο σχεδόν γυμνό κώλο μιας χορεύτριας
10 λεπτά μετά τον έψαχναν 5-6 φουσκωτοί σε όλο το μαγαζί
:lol:[/SPOILER]
εγώ πάντως δεν βρίσκω καθόλου πρακτικό το σορτσάκι, δεν με βολεύει πολύ, συγκαίομαι, μονο οι χειμωνιάτικες βερσιόν με χοντρό καλσόν και μπότα γαμούν \μ/
φουστίτσες ευάερες ευήλιες, και για να αποφεύγουμε και “ατυχήματα”, βράκα ή μαγιώ από μέσα.
ενδεχομένως αυτό που αποκαλώ εγώ [I]βράκα[/I] να αποκαλούν οι άντρες της παρέας σορτσάκι πάντως.
Μερικά καυτά shorts:
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
ουάο κώλοι, δεν είχα ξαναδεί
τεσπά αυτά δεν είναι σορτσάκια, είναι βρακιά. και αυτές οι πικ δε χρειάζεται να μπαίνουν, δε νομίζω να περιμένει κανείς το rocking για να δει κώλους.
αλλά!
δε θα πούμε όχι σε χρήσιμα ποστ, που να δείχνουν χρήστριες του rocking με σορτσάκια και φουστίτσες. όσες έχετε μεγάλες συλλογές από σορτσάκια κτλ, όπως είπατε, proceed 8)
πιχι.
εκτός από ειρωνεία δεν μπορείς να εμπνευστείς τίποτα άλλο να πεις; Γίνεσαι προβλέψιμος. Ψάξου!
Φουστίτσες για ευκολότερα οne night stands σε μπαρς και ύπαιθρο.
sorry που έγινα προβλέψιμος, συνέχισε με τους κώλους.
Σάμαν αρχιτσατσώνη μαζέψου :!:
Ρε μη λετε μλκιες (:p) οταν σου κατσει το ουαν ναιτ σταντ ,δε μπα να φοραει και μπουργκα το ιδιο μαρσαρεις . :!:
ναι αλλά αν είσαι λίγο χώμα απο το αλκοόλ είναι ταλαιπωρία τα πολλά ρούχα
Βασικα τα πολλα ρουχα παντα ειναι ταλαιπωρια . :dunno:
^^Αυτες ομως μου φαινονται πως μαλλον μολις γυρνανε απο one night stand οπου κατι πηγε στραβα !Αλλα οκ i pass,αλλωστε δν ψηφισα…ακομα !