πάντως οι κώλοι (εχμ, σορτσάκια… εχμ… βρακιά… εχμ… whatevs) που ποσταρίστηκαν δε μου λένε τίποτα μπροστά σε αυτήν την εικόνα:
:hippy:
πάντως οι κώλοι (εχμ, σορτσάκια… εχμ… βρακιά… εχμ… whatevs) που ποσταρίστηκαν δε μου λένε τίποτα μπροστά σε αυτήν την εικόνα:
:hippy:
την αριστερη και γυμνη δυσκολα τη γαμας
Βασικα αερινα και ομορφα φορεματακια το καλοκαιρι και τρωνε σκονη τα σορτσακια και οι φουστιτσες.
αυτο…σοφι καπα τα στηριζεις ομως?η μονο λεμε στο φορουμ…
Κυριως μονο λεμε στο φορουμ αλλα τα στηριζουμε στις διακοπες. Κιε σορτσακια.
Επισης για χειμωνα θα πρεπε ολοι να ειστε υπερ του κολαν ιδιως οταν παιζει κατι τετοιο πισω:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Και για καλοκαιρι εδω που τα λεμε.
Εννοείται πως στηρίζουμε κωλαν το χειμώνα (σε κάζουαν καταστάσεις)
Με μεγαλη μου χαρά διαπιστωσα οτι απο σήμερα ξεκινησε και επισημα η season. Αναμενουμε το σκ που η θερμοκρασια θα χτυπησει 20αρια για περισσοτερα.
so it begins…
Επισημαίνω, ως προς τη διχογνωμία, ότι ο στρατηγός άνεμος δεν έχει την παραμικρή επίδραση επί των σορτσακίων.
όταν βλέπεις bump αυτό το τοπικ δεν χρειάζεται να δεις έξω… ξέρεις ότι έβγαλε ήλιο-ζέστη…
Λέω να στηρίξω σορτσάκια φέτος…
Αυτό το thead όπως και το κωλακηδες/βυζάκηδες νομίζω πρέπει να κατηγοριοποιηθούν κάτω από ένα general thread με τον διακριτικό τίτλο “Με το πουλί στο χέρι”:lol::lol:
οπα οπα.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ?
Στηριζουμε καυτα σορτσακια φετος!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?ktbmso
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα σορτσάκια είναι για τ’ αγοράκια που προτιμάνε κοριτσάκια, οι άντρες προτιμάμε γυναίκες με φούστες. Και καλοκαιρινά φορέματα περισσότερο απ’ολα. 8)
Καλά ρε συ ΚΕΝ, βάζελος άνθρωπος, σε δρόμο που λέγεται “Κόκκαλης” βρίσκεσαι…?
Φιξντ.
:lol::lol::lol: Τι να κανω ρε συ radical η αναγκη βλεπεις!!!
μεγαλη κουβεντα ε :!:
έχω πονέσει γι αυτήν, όλα τα δίνω
έρωτας μεγάλος
άμα μιλάμε για φόρεμα αλλάζουμε κατηγορία… ειδικά αν σε χορεύει σε καμιά μπάρα…αμπαλαέα λέμε…
Ωστόσο από απλή φουστίτσα προτιμάμε σορτσάκι…