για αριστερόχειρα πήρες τελικά?
κατα τη γνωμη μου ποτε δεν ειναι αργα να κανεις κατι που γουσταρεις πολυ… κ εγω στα 25 μου ξεκινησα να μαθαινω… αν το θελεις πραγματικα θα μαθεις αρκει να εχεις χρονο για μελετη γιατι πιστεψε με… θελει πολυ μελετη!!!
οσο για το αριστεροχειρας, κι εγω αριστεροχειρας ειμαι αλλα ο δασκαλος με εμαθε να παιζω κανονικα… αμα ξεκινησεις με δεξιοχειρη κιθαρα ετσι θα μαθεις…
γεια σας παιδιά…
προχθές με πήρε ο ξαδερφός μου σε ένα στουντιάκι
για να παρακολουθήσω μια πρόβα με το συγκρότημά του!
και έπαθα την κάβλα της ζωής μου με το μπάσο…
δυστυχώς δεν ξέρω καθόλου μουσική
αλλά ψήθηκα να πάω να μάθω μπάσο!
αργά λέτε ή να το επιχειρήσω;(ήδη το είπα σε ένα φιλαράκο μου
και γέλαγε…λίγο αργά μου είπε)
γι αυτό απευθύνομαι εδώ!το μπάσο γενικά είναι
δύσκολο σαν όργανο;και γενικά σε πόσα χρόνια θα μπορώ
ας πούμε να βγάλω ένα κομμάτι?
κάθε άποψη δεκτή…
αν το γουστάρεις πραγματικά ποτέ δν είναι αργά. ΤΕΛΟΣ
να πάρεις αφού έπαθες την πλάκα σου με το μπάσο. σε πόσα χρόνια θα μπορείς να βγάλεις κομμάτι??? σε λίγες εβδομάδες θα βγάζεις κομμάτια. μπορείς να μάθεις και μόνος σου αν ψάξεις και βρεις tabs στο ίντερνετ, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις με κάποιο δάσκαλο ακόμα καλύτερα
Ποτέ δεν είναι αργά φίλε. Για την καύλα σου θα το κάνεις. Αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά είναι άλλο. Ένα πράγμα θα σου πω. Ξεκίνησα drums στα 30
Κ εγω 19 ειμαι και τωρα πηρα το πρωτο μου μπασο…
σκέφτομαι για δημοτικό ωδείο…
αλλά δεν το έχω ψάξει παραπάνω…
πάντως σίγουρα για δάσκαλο…
να ρωτήσω στο ωδείο οι εγγραφές γίνονται
όποτε θες ή μονο αρχές της χρονιάς?
δηλαδή μπορώ να πάω φεβρουάριο να γραφτώ?
πολλά ρωτάω…
στα ωδεία μπορείς να πας οποιαδήποτε στιγμή να γραφτείς. τα μαθήματα είναι ατομικά (συνήθως), για αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα
Kαλά ωρέ τρελαμένε δεν τα καλύτερα δε μας τα λες! Άιντε καλόπαιχτο, πέρνα και καμιά βολτούλα απ’ το bassist thread, και όταν κάνεις συναυλία θα σε λούσω με μπύρα :lol::lol:
Και σε σένα και στο φίλο που άνοιξε το τόπικ απαντάμε θετικά, παραθέτοντας ένα σχόλιο ενός από τους μεγαλύτερους μπασίστες.
“When I started, I decided to devote my life to it and not get sidetracked by all the other bullshit life has to offer”
Χμμμμ, δεν νομιζω οτι με χωραει το bassist thread με αυτα που προκειται να παιζω:p
Επιπεδο λιγο πιο πανω απο τον cronos :lol:
Kαλα πλακα κανω, πρωτη συναυλια θα δειξει, πολυ μπροστα πας φιλε redrum, παντως να σαι σιγουρος οτι θα χεις ειδικη προσκληση (καλα οχι οτι θα χω και εισοδο, μην τρελαθουμε τελειως)