Ταξίδι στον συναυλιακό χρόνο

Αλλιώς?
Θα μας κάνεις ντα?

90’s για Nirvana,Alice in Chains,Faith no More,Screamin Trees στα φορτε τους και φυσικα τη Hardcore σκηνη της εποχης(Madball,Earth Crisis,Snapcase κλπ).

Δεν ειπε γι’αυτους μονο απλα τους εφερε ως παραδειγμα…Σιγουρα η αναφορα περιελαμβανε μεγαλυτερο φασμα…

Και τελοσπαντων αν δεν ειχε και μεγαλυτερο φασμα ειχε η δικια μου αναφορα…Το πιστευω καιρο αυτο και τωρα μου δοθηκε η ευκαιρια να το πω…

Δυστυχως εδω δεν εχουμε τον απαραιτητο σεβασμο σε αυτες τις μπαντες…Αυτο νομιζω ειναι κοινα αποδεκτο…

Πλάκα πλάκα, το να ταυτίζει κανείς τη δεκαετία του '80 με Poison και Warrant είναι άνω ποταμών! #-o Το ότι πουλούσαν περισσότερο από τα πραγματικά σπουδαία συγκροτήματα και γέμιζαν αρένες, δεν μου λέει τίποτα.

…αλλά κι εγώ λέω 70’s. Τί να λέμε τώρα, Zeppelin, Sabbath, Lizzy, Priest, Purple, Rainbow, Queen, AC/DC με Bon, Tull, Genesis, Heep, etc, etc…

Born too fuckin’ early… :frowning:

εμ ειδες???κ γενικα κατα τη γνωμη μου παντα κ οι queen κ ο alice cooper οι οποιοι τα εσπαγαν το 70 ψιλοξεπεσαν το 80…:wink:

δεν συγκρινονται οι peppers με αυτα τα μονοτονα κ βαρετα hard rock…τρομερη πληξη μ δημιουργει η εφιαλτικη μουσικη τους:?

Eνω οι Peppers μετά το Californication δεν κανουν αγγαρεία δλδ…:stuck_out_tongue:

Σε παρακαλώ. Δε διακρίνεις αυτή τη ποικιλία στη μουσική τους?:smiley:

Τι συγκρινουμε τωρα μα ελεος…Τελοσπαντων οτι ειχα να πω το ειπα παραπανω…

Και το λεει αυτο καποιος που γουσταρει Peppers…

Αντικειμενικα παντως, η καλυτερη εποχη στην ιστορια της rock/metal μουσικης ειναι η τριετια 69-72, οπου τοτε ο καθενας ηχογραφουσε στο γκαραζ του και οτι κυκλοφορουσε ηταν απο πολυ καλο εως αριστουργημα.

Και δε κανω πλακα. Ισως εφταιγε το κλιμα της εποχης, who knows…

80’s Φυσικά!! Οι καλύτερες μπάντες στο αποκορύφωμα της καριέρας τους με φοβερά shows αλλά και ενέργεια πάνω στη σκηνή.

+1, τα έχει πεί και ο θείος Frank για τότε. :wink:
Όλη η δεκαετία του '70 ήταν μί απίστευτα παραγωγιή περίοδος και η συγκεκριμένη τριετία ήταν απίστευτη. Ας μην ξεχνάμε πως τότε ξεκίνησε ουσιατικά και το πάντρεμα jazz με rock, το fusion 8).

Ρε ειλικρινα, εχω αγορασει δισκους απο συγκροτηματα που δεν ηξερα, κοιτωντας πρωτα απ ολα τη χρονολογια. Φαση “α, το '70 βγηκε; ε, καλο θα 'ναι”! :lol: Κιε φυσικα ουδεποτε πεσαμε εξω.

Μαρια κοιτα να δεις τωρα τι γινεται.Ουτε εμενα μαρεσει η hard rock.Αλλα ουτε μιλαω ουτε λαλαω.Απλα δεν ασχολουμαι.Ουτε προσπαθω να την μειωσω ουτε τιποτα.1ον επειδη αναγνωριζω την αξια της και 2ον επειδη δεν ειναι τα ‘λιμερια’ μου.Αρα προσπερναω.Το ιδιο κανε και συ γιατι θα βγουν τσεκουρια και θα τα βλεπεις να προσγειωνονται πανω σου το ενα μετα το αλλο

To γεγονός ότι μπορεί εσένα να σου προκαλεί πλήξη,καμία διαφορά δεν κάνει στην διαχρονική αξία των συγκεκριμένων γκρουπ και το λες προφανώς επειδή είσαι ανίδεη.

Οι peppers είναι απ τις αγαπημένες μου μπάντες,αλλά πραγματικά ουδεμία σχέση έχουν με τις μπάντες που ανάφερες.Όχι απο θέμα ποιότητας αλλά απο θέμα ύφους.
Το να τους συγκρίνεις είναι τουλάχιστον αφέλεια.

σ αρεσουν οι red hot εσενα ή ειρωνευεσε???ρε παιδια τι λετε…σαφως κ δεν κανουν αγγαρια…αφου αυτοι δεν βγαζουν δισκους καθε χρονο σαν κατι αλλους…

Καλά είμαι στο τώρα,και προσπαθώ να μην χάνω μπάντες που μου αρέσουν…
δεν με νοιάζει να δω τα συγκροτήματα του τότε τώρα,χάνεις βέβαια την αίγλη [να το πω έτσι] της τότε εποχής,αλλά δεν με καίει κιόλας.Αν έκανα ταξίδι θα άρχιζε από τις αρχές του '90 γιατί το 95% από αυτά που ακούω άρχισαν τότε.


Now playing: In Flames - In Flames
via FoxyTunes

δημοκρατια εχουμε αρα θα λεω οτι θελω:p thanks για την υποστηρηξη παντως:) τελικα ολοι πανω μ πεσανε#-o

δεν τους συκρινω γιατι πραγματι δεν συγκρινονται…ουσιαστικα ειναι διαφορετικα ειδη μουσικης…εσυ ανεφερες τους red hot κ οχι εγω…

Καλα τοσος ντορος για Warrant…

Tεσπα εγω θα θελα να παω τελη 80’s/ αρχες 90’s