Ταξίδι στον συναυλιακό χρόνο

E, ναι, δεν χρειάζεται να πλατιάζουμε σε τέτοια θέματα - ΑΠΛΑ, ΛΥΤΑ & ΑΠΕΡΙΤΤΑ! :lol:

70s… Ramones, Pistols, Clash… Punk was not dead back then…

'80…

Θα ηθελα να εχω ζησει Αμερικη

στα 70s για αυτες τις περιοδειες

Sabbath : 72/73/75
Floyd : 73/75/77/80/81
Zeppelin : 73/75
Stones : 72/73
Miles Davis : 72/73/74/75
CAN : 71/72/73/75/77
(αυτοι επαιζαν μονο ευρωπη , οποτε θα πεταγομασταν κ απο κει μια βολτα :stuck_out_tongue: )

κ στα 90s για αυτες

Tool : 96/97/98
Pearl Jam : 93/94/95/96/98
Soundgarden : 94/96
FNM : 92/93/95/97
U2 : 92/93

Ναι, αλλα σε ποια πολη θα ηθελες να δεις την καθε συναυλια;;; :stuck_out_tongue: :smiley:

70’s… Την θεωρώ την καλύτερη εποχή του Rock/Metal,αφού και τα αγαπημένα μου συγκροτήματα δραστηριοποιούνται τότε κυρίως(Μετά όχι τόσο όσο το 70) :slight_smile: :smiley:

mid 70’s - mid 80’s κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο …

η περίοδος που οι γίγαντες του χαρντ ροκ εξακολουθούσαν να παίζουν και να γεμιζουν στάδια και ο ήχος προχωρούσε σε πιο “προοδευτικά μονοπάτια” .

αλλά πιο πολύ θα ήθελα να ζήσω την έκρηξη των συγκροτημάτων του NWOBHM σε κάθε γωνιά του βασιλείου .(Angelwitch , Saxon , early Def Leppard , Iron Maiden , Diamond Head , Grim Reaper , Persian Risk , Tygers Of Pan Tang , Witchfynde …) αλλά και συγκροτήματα π ανήκαν στο κίνημα και σχηματήστηκαν μετά ( Witchfinder General , Tokyo Blade , Bitches Sin …)

να αγόραζα τα ντέμο σε 7’’ , να πήγαινα σε συναυλίες , στο soundhouse , να διάβαζα τα φανζιν …

και να πλάκωνα πάνκηδες :har:

τότε καλύτερα να μην πήγαινες σε συναυλία των NWOBHM-άδων Warfare

αχαχα , ωραίος.

:offtopic:

[SPOILER]γενικά το θέμα είναι πως το NWOBHM παρότι αποστασιοποιήθηκε από το πανκ δανείστηκε πολλά από αυτό .ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ . άσε που κ στους ΤΑΝΚ βρίσκεις αρκετές πάνκικες επιρροές .να γενικά τι πιστεύω για το NWOBHM.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=11906&highlight=nwobhm&page=10[/SPOILER]
σόρι για το οφ-τόπικ παιδιά …

Ω, πολλα ταξίδια!
'60s - 7’0s
Beatles εννοειτε στις μεγάλες δόξες τις beatlemania!!!
Zeppelin εποχής Led Zeppelin 4
Hendrix-Joplin-Purple-Doors-Stones
Pink Floyd στο Wish You Here Here.
'80s
Guns στην Use You Illusion Tour
Whitesnake στις δόξες του Coverdale στο Slide It In
Bon Jovi εποχης New Jersey
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Peppers ε, φυσικα σε ενα real funky party πω, μα τον Kiedis μου σε ολαααα… 8)

WOODSTOCK!!!
θέλω να ακούσω με χίπικι κορδέλα στα μαλλιά blues και να χορέψω γυμνός
(οκ το έκαψα εντελός)

Κατουρα ομως λιγο… Δεν νομιζω να τα καταφερνες ποτε!:lol::stuck_out_tongue:

Πανάγο θύμησε μου να σου σφίξω το χέρι όταν σε ξαναδώ.:slight_smile:

σιγα το δυσκολο.
τρως μερικες στην αρχη αλλα σε μισο λεπτο αρχιζουν να πλακωνονται μεταξυ τους…
:lol::lol:

80s και δεν εχω κανα λαιβ συγκεκριμενο,απλα για να αραζα στο Batcave στο Λονδινο,και να σαπιζα 24ωρα σερι μεσα…

Κι εγω τους ακουσα πρωτη φορα κι επαθα πλακα.

Πολυ ωραιος δισκος.

ΥΓ.: Θελω καιρο να σε ρωτησω …η υπογραφη σου τι σημαινει;;;

έτσι ρε άρχοντα , το κατέχεις το θέμα …
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

χωρις πολυ σκεψη 80s

80s κι εγώ δαγκωτό!! Βad Religion, Dead Kennedys, Nofx (τέλη 80ς-αρχές 90ς), RKL στις κάυλες τους

Συγκίνηση, το πρώτο μου θρεντ με το που γράφτηκα στο φόρουμ.

Ναι λοιπόν, ήμουν ένας απο τους ελάχιστους που είχαν ψηφίσει sixties. Και ο λόγος είναι οτι ενώ στις υπόλοιπες δεκαετίες θα πήγαινα αποκλειστικά για να δω λάιβ, στα sixties θα πήγαινα για να βιώσω το κλίμα και την ατμόσφαιρα μιας εποχής που στιγμάτισε τον πολιτισμό του εικοστού αιώνα. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Εν ολίγοις. Θα ήθελα να ζούσα σ’ ένα αυθεντικό κοινόβιο, παρέα με άλλους σαν εμένα, με μια κιθάρα στο χέρι, με ωραίες χίπισσες δίπλα, βλέποντας The Who, Hendrix, Joplin και Jefferson Airplane και νομίζοντας πως αλλάζω τον κόσμο. :hippy: :stuck_out_tongue:

Α, και να βίωνα την ίδια εποχή τη μαζική υστερία των Beatles. Συν τα πρώτα λάιβ των Floyd (τι να το κάνω το LSD, τα λάιβ εκείνα αν ζούσα θα ήταν το απόλυτο ναρκωτικό απο μόνα τους).

Και στο καπάκι να συμμετείχα και σε γεγονότα όπως ο Μάης του '68. :stuck_out_tongue:

(όσοι έζησαν τα sixties έγιναν ή αδηφάγοι γιάπηδες, ή ξεπεσμένοι παρακμιακοί τύποι, ή καρτουνίστες. Ελπίζω αν τα ζούσα να μου συνέβαινε το τρίτο, χεχε).

Κατα τ’ άλλα, δεύτερη επιλογή μετά τα sixties για μένα θα ταν αυτή: