το συζητας?τιποτα δεν συγκρινεται με τα 80’σ!!!
Φυσικα τα 80’s και τι δεν θα εδινα να ζουσα εκεινη την εποχη ολες τις αγαπημενες μου μπαντες στο απογειο της καριερας τους… Μακραν η καλυτερη δεκαετια για το metal.
είναι ένας από τους λόγους π δν θα ήθελα να είμαι στα 60’ς . το κλίμα της εποχής παρότι όλοι το αποθεώνουν κ το θαυμάζουν εμένα δν με εμπνέει και αυτό γιατί οι φιγούρες αυτές νόμιζαν πως αλλάζουν τον κόσμο , και στο τέλος κατέληξαν ίδιοι με αυτούς που πολεμούσαν , ενολίγις … ΚΛΑΪΝ . το καλό είναι πως βλέπεις τα γεγονότα από τη σωστή σκοπιά , και δν διαφωνώ πως την εποχή εκείνη (μέσα από τη μαστούρα) βγήκαν ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ …
----> η μεγαλύτερη μαλακία πάντως είναι πως οι ΚΝΙΤ-ροκερς όλων των εποχών κοιτάνε 3-4 (γτ δν έχουν ακούσει κ παραπάνω) συγκροτήματα και τα παίρνουν σαν είδωλα (σσ. κατακλέβουν κανονικά) και πιστεύουν πως αλλάζουν τον κόσμο … επιστρέψτε στους ΚΛΙΨ-ΚΛΑΨ ρε …:har:
Συγκίνηση, κλαψ, λυγμ, σπαράγμ.
Ξεθάβω το πρώτο θρεντ που δημιούργησα την επομένη που γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ, πριν κάποια χρόνια. Είναι ωραίο θρεντ ομολογώ.
Αν το έφτιαχνα σήμερα νομίζω θα πρόσθετα και 90s στις επιλογές. Ειδικά για το πρώτο τους μισό. Ποιός δε θα ήθελε να δει live ορισμένες από τις grunge μπάντες των καιρών, την εποχή που η GenX ήταν στο απόγειο της, ή κάποια θρυλικά metal συγκροτήματα όταν βρίσκονταν σε μεγάλες δόξες (Paradise Lost, Pantera, Dream Theater πχ).
γαμω τα σκατα θα ηθελα να ημουν οπωσδηποτε σε συναυλια AC/DC εποχης μπον σκοτ και να μυριζω την ιδρωτιλα απο τις τριχες στο στηθος του και απλα να τραγουδαω High voltage και Rock n roll singer και ολα τα καλουδια
Pink Floyd
να ακουω το careful with that axe και τον ροτζαρο να εχει την τσιγαρουκλα του στο μπασσο γιατι ειναι και πολυ μουνακιας .Επειτα να χανομαστε σε κανα shine on και κανα wish you were here και να αποτελειωνομαστε στο dogs…KAI ΕΠΙΣΗΣ θα φροντιζα να κουβαλουσα καμια HD τη προκοπης γιατι δε γινεται να εχουμε βιντεαρες των μπιτλς το 64 και οι φλουντ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΙΣΗ…
επισης ΗΕΥ ΗΕΥ ΜΑΜΑ SAID THE WAY YOU MOVE GONNA MAKE YOU SWEAT GONNA MAKE YOU GROOVE.
και μετα πουτανα ολα.
Kαι κλαμα στο since i’ve been loving you
Να βλεπεις Τωρα τον ριτσαρο τον μπλακμορ να ανατιναζει ενισχυτες και να πεταει στα αστερια κιθαρες και τον γκιλαν να διαπερναει τα αυτια σου με ενα BLOODSUCKER
γενικα αν αρχισω να μιλαω τωρα δε θα τελειωσω ποτε
εχει τοσες απειρες μπαντες το 70 που απλα δε ξερω αν θα εβγαινα με τοσες συναυλιες που θα πηγαινα τοτε…μαλλον θα δουλευα για αυτο το πραμα.
απορω ποιος μαμουχαλος μαυρισε τα 70’s
Εύκολα 70s για μένα. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο και τι δεν θα έδινα να έβλεπα τους Purple στο Made In Japan, τους UFO στο Strangers In The Night, τους Scorpions στο Tokyo Tapes, τους The Who στο Live At Leeds, τους Lynyrd Skynyrd στο One More From The Road, τους Queen στο Live Killers, τους Allman Brothers στο Fillmore East, τους Grobschnitt στο Solar Music, τους Camel στο A Live Record, τους Tull στο Bursting Out, τους Floyd στην Πομπηία (ακατόρθωτο αλλά λέμε τώρα), τους Hawkwind στο Space Ritual, τους Thin Lizzy στο Live And Dangerous, τους Heep, τους Zeppelin, τους Rush, τους Sabbath, τους Genesis, τους Eloy, μπλα μπλα μπλα…δεν περιγράφω άλλο!
Μ’επεισες.
70ς κυριοι.
Aν δεν σας εχω πει ιστορία,πειτε μου να σας πω να καραφλιάσετε
Παντως λίγο πολυ σε καθε δεκαετία έχουμε γκρουπ ή καλλιτέχνες που θα δίναμε τα πάντα για να δούμε.Η ποσότητα κυμαίνεται αναλόγως με τα γούστα του καθενός προφανώς!
μια που θα παω μάλλον να κουρέψω τα μισά μαλλιά μου, άντε πέτα την ιστορία…
Παρα παρα πολυ σωστος, ειναι απολυτως υποκειμενικο! Εγω ας πουμε εζησα τα τελη των '80 και νομιζω οτι αν μπορουσα να επιλεξω μια δεκαετια καπως αλλιως θα προτιμουσα (για τα δικα μου “μεταλικα” γουστα) 1983-1993 !!!