Πως φαίνεται ότι οι Αμερικανοί τον βαράνε κάργα όμως ε;;; Πολύ θα ήθελα να μάθω με τι κριτήρια δίνουν τα βραβεία…
Εμπορίκα φυσικά.
Ναι αλλά αυτό είναι που με παραξενεύει… Στα όσκαρ δεν προτείνονται οι μπλοκμπάστερ ταινίες… Συνήθως τρώνε κράξιμο και θάβονται από τους κριτικούς. Στα γκράμι δεν μπορώ να καταλάβω πως τα δίνουν έτσι τα βραβεία… Οι Foo Fighters συγκεκριμένα φέτος έβγαλαν ένα κακό άλμπουμ, οι Tool από την άλλη έβγαλαν δισκάρα ολκής… Τεσπα, στην τελική ποτέ δεν εκτίμησα τα γκράμι περισσότερο από μια τρίχα από τα @@ μου…
Ok αποψή σου, αλλά δεν παίζει με τίποτα. Κάποιος που δεν του άρεσαν ποτέ οι FF να καταλάβω ότι δεν του αρέσει το Echoes… Κατ’εμε είναι άνετα ο καλύτερος δίσκος της καριέρας τους και γενικότερα ένας καταπληκτικός δίσκος. Το Pretender άξιζε γιατί είναι mainstream και ταυτόχρονα πολύ δυνατό.
Όχι πως εγώ καταλαβαίνω ή δίνω ιδιαίτερη σημασία σε κάτι τέτοια βραβεία.
καλα στα οσκαρ δεν προτεινονται μπλοκμπαστερς αλλα δεν προτεινονται και ψαγμενες ταινιες
επι το πλειστον κερδιζουν οι “σοβαρες” ταινιες με γνωστους ηθοποιους.
τεσπα
οσο αφορα το θεμα που λες
οι 2 μπαντες αυτες βρισκωνται σε μεγαλα εμπορικα επιπεδα
στην αγγλια το τελευταιο foo fighters ντεμπουταρισε 1ο ενω το tool 4ο
και στα billboards της αμερικης το tool ντεμπουταρησε 1ο ενω το foo fighters 3ο
οπωτε υπαρχει και το ενδεχομενο το αλμπουμ των foo fighters να ειναι καλο,απλα να μην σ’αρεσε εσενα
απλα
Βασικά ναι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν των Foo Fighters. Ποτέ δεν τους εκτίμησα ιδιαίτερα γιατί μου έδιναν την εντύπωση ότι είναι μια προσωπική καύλα του Γκρολ που μάζεψε μερικούς φίλους και αποφάσισαν να τζαμάρουν. Τίποτα περισσότερο. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ότι και ο ίδιος ο Γκρολ το είχε πάρει σοβαρά το όλο εγχείρημα. Η μουσική τους γενικότερα δεν πιστεύω ότι ξεχωρίζει και πολύ από τη μουσική άλλων γκρουπ που προωθεί αβέρτα το MTV. Πάντως υπάρχουν 5-6 κομμάτια που μου αρέσουν αρκετά.
Σόρι για το οφ τόπικ.
την βρωμα οτι πεθανε ο βαλο την ακουσατε??
Που τετοια τυχη γμτ?:lol:
Heaven and Hell Record underway; Dio dates announced! 2/22/2008 5:55:37 PM
If you’ve been wondering what Ronnie is up to, wonder, no longer: After taking some well-deserved time off after last year’s monster Heaven and Hell world tour, Ronnie will be heading off to the UK in March to begin writing the new Heaven and Hell record with the guys. Tony Iommi will then travel to LA to reunite with Ronnie, Geezer and Vinny to continue working on the record during April and May.
Then, Ronnie will take a break during the summer to play a few special up close and personal dates for the Dio fans. The dates are now coming together, so check the tour section for the latest info on concerts.
από το official site του Dio…
South Carolina-based technical death metallers NILE will embark on a European headlining tour in Europe. Support on the trek will come from GRAVE and BELPHEGOR.
Confirmed dates so far are as follows:
Sep. 01 - (SK) Bratislava @ Randall
Sep. 02 - (A) Wien @ Arena
Sep. 03 - (HUN) Budapest @ A38
Sep. 04 - (SLO) Ljubljana @ Media Park
Sep. 05 - (SER) Belgrade @ SKC
Sep. 06 - (ROM) Bucarest @ Studio Martin
Sep. 07 - (BUL) Sofia @ Black Box
Sep. 10 - (ITA) Bologna @ Estragon
Sep. 11 - (FR) Marseille @ [to be announced]
Sep. 12 - (SP) Vitoria @ Azkena
Sep. 13 - (POR) Porto @ Caos Emergente Festival
Sep. 14 - (SP) Sevilla @ Sala Q
Sep. 16 - (SP) Madrid @ Caracol
Sep. 17 - (SP) Barcelona @ Salamandra 1
Sep. 19 - (UK) London @ Underworld
Sep. 20 - (UK) Peterborough @ The Park
Sep. 21 - (UK) Leeds @ Rio’s
Sep. 22 - (UK) Wolverhampton @ Wolves Civic
Sep. 23 - (IRE) Dublin @ [to be announced]
Sep. 25 - (HOL) Haarlem @ Patronaat
Sep. 26 - (BEL) Vosselaar @ Biebob
Sep. 27 - (GER) Essen @ Turock
Sep. 28 - (HOL) Eindhoven @ Effenaar
Sep. 30 - (DEN) Aalborg @ Studenterhuset
Oct. 01 - (SWE) Orebro @ Satin
Oct. 02 - (NOR) Oslo @ Maiden
Oct. 03 - (SWE) Goteborg @ Musikens Hus
Oct. 04 - (SWE) Malmoe @ KB
Oct. 05 - (GER) Berlin @ K17
Χμμμμ. Αν ναι τότε μεταξύ 7-10 Σεπτέμβρη.
2 μερες κενες αναμεσα σε Βουλγαρια και Ιταλια… μμμ…
Οι Nile (αν παρατηρησετε γενικα τα dates τους) παιζουν shows στα καπακια διχως μεγαλα κενα…
Φερτε τους ΡΕ!!!Πωπω ονειρωξη ειναι το τουρ.
Nile,Grave & Belphegor.Πςςς take no prisoners ενα πραμα.
Θα κανω τα κονε με Sanders και θα ερθουν
Καντε ομως μια δημοσκοπηση να δουμε ποιες μερες βολευουν τους περισσοτερους
[FONT=Tahoma] EXODUS: Χαμός σε συναυλία των thrashers! Δείτε το απίστευτο video…[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT] [FONT=Tahoma] Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/02/2008[/FONT] [FONT=Verdana,Arial][SIZE=1][FONT=Verdana,Arial][FONT=Tahoma] Τα μέλη των EXODUS ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους υπαλλήλους security της συναυλίας που έδωσαν στις 16 Φεβρουαρίου στο Ιλλινόις. Ένας οπαδός της μπάντας πάνω στην έκσταση από τα οργισμένα τραγούδια της μπάντας ανέβηκε στη σκηνή, έκανε headbanging μαζί τους και στη συνέχεια έκανε το γνωστό stage-diving. Μπορεί στα μέλη των EXODUS να φάνηκε μια όμορφη αυθόρμητη πράξη, όχι όμως και στους σεκιουριτάδες, οι οποίοι έδιωξαν κακήν-κακώς τον οπαδό από το χώρο της συναυλίας. Όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι EXODUS, σταμάτησαν να παίζουν και απαίτησαν να τον αφήσουν να μπει ξανά μέσα. Στη συνέχεια έκαναν και οι ίδιοι stage-diving και προέτρεψαν και το κοινό να κάνει το ίδιο, με αποτέλεσμα ένα γενικό πανζουρλισμό, όπως αρμόζει άλλωστε σε μια συναυλία των Αμερικανών thrashers! Δείτε εδώ το video…[/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
από avopolis.gr
[FONT=Verdana,Arial][SIZE=1][FONT=Verdana,Arial][FONT=Tahoma][SIZE=2]Τελικά το thrash spirit ζει ακόμα ε! [/SIZE]
[/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
αυτα ειναι! φερτε τους τωρα!!
Χόμπιτς είναι αυτά που κάνουν το stage diving? :lol: :lol:
:respect:
Ρε παιδια, τι ειναι αυτα τα 10 χρονα που ανεβηκαν στην σκηνη!!! Καταρχας μονο και μονο που πηγαν σε συναυλια Exodus, τι να πω!
Ενας τυπας που ηταν στο λαϊβ λεει οτι ο πολυ μικρος πιτσιρικας που ηταν για πολυ ωρα πανω στην σκηνη και μετα εκανε stage dive, ειχε παει οικογενειακως στην συναυλια μαζι με μπαμπα, μαμα και αδερφο! Ρισπεκτ λεμε!
Καλά όλα αυτά, αλλά όταν κάποια μέρα θρηνήσουμε θύματα δε’νομίζω να είναι τόσο αστείο.
Δεν ξερω τι γινεται στο εξωτερικο, αλλα στις συναυλιες στην Ελλαδα (κι εχω παραβρεθει σε αρκετες) εχω παρατηρησει οτι υπαρχει μια ισχυρη αλληλεγγυη ωστε μη χτυπησει κανενας σοβαρα…
Και 'γω αυτο βλεπω και ειναι πολυ ευχαριστο. Δηλαδη βλεπεις τον κοσμο να χτυπιεται σαν τρελος (ακομα και βλακωδως καμμια φορα) αλλα αν παει να πεσει κανενας ολοι ανοιγουν χωρο και δινουν ενα χερι να τον ανεβασουν για να μην ποδοπατηθει. Και τα crowd surfing ειναι πολυ safe. Οι σεκιουριταδες εδω σε αρπαζουν και σε κατεβαζουν σαν πουπουλο!
Εγω τα βρισκω πολυ ωραια ολα αυτα αλλα χωρις ανοητες υπερβολες που ευτυχως δεν εχω δει μεχρι τωρα.