Με συγχωρείς που διαφωνώ,αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που τους αρέσει ακόμη το NBA.Ο λόγος που δεν αναφέρω επιχηρήματα είναι ότι την εχουμε ξανακάνιε αυτή την κουβέντα,απλώς πιστεύω όποιος παρακουλουθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα,με εξαίεση τη φετινή χρονιά,που ήταν με διαφορά η πιο ξενέρωτη,δεν έχει λόγο να νιώθει πως βλέπει κάιτ μη αξιόλογο.
για μενα Σακιλ…
80’s και 90’s ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Βγήκαν παιχταράδες που δεν θα ξαναβγουν ποτέ.
Moses Malone, Lary Bird, Julius Erving, Clyde Drexler, Magic Jonshon, Patrick Ewing, Karl Malone, John Stocton, Reggie Miller, David Robinson, Shawn Kemp, Scottie Pippen, Gary Payton, Hakeem Olajwon (δεν θυμάμαι πως γράφεται μην κράξετε:D, ο παίκτης των Rockets), Kareem Abdul Jabar, Charles Barkley, και ο ΘΕΟΣ MICHAEL JORDAN.
Μιλάμε για παιχταράδες… Ελάχιστοι σημερινοί έχουν τις δυνατότητες να χαρακτηριστούν superstars. (Κατ εμέ Tracy Mc Grady, Kobe Bryant, Lebron James, Jason Kidd (αν κ παλιός) Steve Nash, Ben Wallace). Moυ διαφεύγουν κ κάποιοι, αλλά αυτοί μου ήρθαν στο μυαλό. Βέβαια στα 90’s οι συγκεκριμένοι, μεσαίους-συνηθησμένους παίκτες θα τους αποκαλούσα.
Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα του poll, Magic και Jordan πάνε μαζί στην κορυφή.
Ο Jordan για όλους τους λόγους που τον ονόμασαν Air και τη λάμψη
και ο Magic γιατί απλά ήταν εκπληκτικός! Ήταν αυτό που λέμε και ο πρώτος!
¶φησε μέχρι και δικές του (ολόδικες) του κινήσεις… δεν τις θυμάμαι όλες είναι η αλήθεια…
θυμάμαι όμως πολύ καλά μία,αυτή που μου άρεσε περισσότερο,η οποία ακόμη με παιδεύει…:oops:
κάποτε βλέπαμε NBA και έμενες με ανοιχτό το στόμα από την αίγλη,το υπέρτατο μπασκετικό θέαμα.
Τώρα είναι ένα πρωτάθλημα υψηλού,υψηλότατου επιπέδου,βεβαίως,αλλά σίγουρα δεν έχει αυτό που είχε παλιά…
Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ.Μόνο που δεν πιστεύω ότι έχει μειωθεί η ποιότητα των παικτών,αλλά ότι έχουν ανέβει πολύ τα ευρωπαικά πρωταθλήματα:wink: Όπως και ότι-καλώς-έχουν γίνει οι οπαδοί πολλοί απαιτητικοί.