Εκλογες 2007

Εν τελει καποτε ολοι αυτοι οι εγκληματιες που εκμεταλλευονται το πανεπιστημιακο ασυλο θα βγουν απο το πανεπιστημιο, δεν θα ζησουν ολη τους τη ζωη εκει μεσα. Ε, ας συλληφθουν τοτε…

μία παρατήρηση για την οποία δηλώνω μπερδεμένος εκ των προτέρων.

Το άσυλο διοικείται από τους φοιτητές ή τους καθηγητές? Αν είναι το δεύτερο καλώς. Αν είναι το πρώτο κακώς…

Παντως να πουμε και μια αληθεια οτι το μοναδικο κομμα που σεβαστηκε στην πραξη το γεγονος οτι η χωρα
πενθει τον αδικο χαμο 67 συνανθρωπων μας στις προσφατες πυρκαγιες και δεν εκανε ανοιχτες κομματικες
εκδηλωσεις ειναι ο ΛΑ.Ο.Σ. Απλα το επισημανω χωρις καμια διαθεση επιρεασμου.

Το πανεπιστημιο γενικως διοικειται απο την ακαδημαϊκη κοινοτητα, δηλαδη απο καθηγητες και φοιτητες…

πάλι καλά… ανησύχησα για μια στιγμή, ότι οι συμφοιτητές μου πήραν τον έλεγχο της κατάστασης :stuck_out_tongue:

Διαφωνω, αλλα μην αρχισουμε παλι την ατελειωτη κουβεντα για το ασυλο…

σε τι διαφωνείς? Θέλεις οι συμφοιτητές μου να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του ασύλου? (μπερδεύτηκα τώρα…)

Με αυτη την προταση διαφωνω. Δηλαδη θελω ιση συμμετοχη φοιτητων και καθηγητων στις αποφασεις…

οκ, συμμετοχή θέλω και εγώ, αλλά όχι ίση μεταχείρηση. Δε μας εμπιστεύομαι. Αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος και έχεις δίκιο. Ας μη το πιάσουμε τώρα

Λοιπόν… Συμφωνώ και διαφωνώ με πολλά από αυτά που έχουν γραφεί. Προσωπικά τείνω προς τον αναρχισμό αν και στο δημοψήφισμα και σε αυτές τις εκλογές στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ καθώς από τη μία διαφωνώ κάθετα με το σύστημα από την άλλη αν δεν πάμε να ψηφίσουμε οι δύο τύραννοι θα ολοκληρώσουν ανενόχλητοι τα σχέδια τους. Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που έχει τόσο ενεργό δράση γύρω από θέματα περιβάλλοντος και ρατσισμού

Κι εκεί που κανόνιζα για πίτσες και χαβαλέ στην τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής, ήρθε το μπουγιουρντί: :? :? ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ… Καλά να περάσετε…:bye:

Εγω θα ειμαι εκλογικος αντιπροσωπος… Οποτε σε καταλαβαινω…

Εγω παλι νιωθω απιστευτα τυχερος γιατι ψηφιζω ακομα στο χωριο του πατερα μου οπου ειμαι με διαφορα ο πιο μορφωμενος με δευτερο τον κυρ Γιωργη που τελειωσε και το δημοτικο. Επομενως περιμενα να με παρουν για εφορα, ασχετα αν θα τους εγραφα στα τσουτσουδια μου και θα καθομουν να διαβασω.
Φριντομοφροκ εκλογικος αντιπροσωπος ποιανουν κομματος?

ΠΑΣΟΚ

Οικογενειακη παραδοση βλεπεις…

Πρέπει να πάω από τις 6 το πρωί…:frowning: Εσύ τι ώρα ξεκινάς υπηρεσία;:stuck_out_tongue:
Να μη μιλήσω και για το μπάσκετ που θα χάσω… (Ελλάδα στο μικρό τελικό;)

Φτηνος λαικισμος…

Απο τις 7 μεχρι την καταμετρηση… Κατα τις 3 φανταζομαι να τελειωσω…

Καλο πακετο η εφορευτικη, και εισαι υποχρωμενος να πας…
ρε Freedom προαιρετικο δεν ειναι να πας ως αντιπροσωπος ???

Ναι… Απλα ειχα παει πρωτη φορα στις δημοτικες και μου αρεσε… (Μαζοχισμος λεγεται αυτος…:p)

οκ… σηκωνω τα χερια ψηλα…:stuck_out_tongue: