Εκλογες 2007

πάμε κατά διάολου βασικά:D
η ΝΔ σαν κυβέρνηση είναι τραγική
το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είχε καθαρίσει από τα λαμόγια και να έχει πιο πολλά νέα στελέχη
το ΚΚΕ είναι σε ένα δικό του χωροχρόνο…κλπ κλπ…μην τα αναφέρω όλα,μεγάλα παιδιά είστε8)

:lol: :lol:

Εγραψες…:smiley: :smiley:

και γω το ιδιο αναρωτιεμαι :expressionless:

Υπαρχει δευτερη κυριακη και τωρα;;;Μακαρι.

Αλλα ρε πστ μ πολυ νωρις.Αν το καναν 30Σεπτεμβριου θα τους επεφτε ο κωλος;;;Να χασουμε και μαθημα.16 ουτε βιβλια δν θα εχουμε παρει.

Ψηφηστε ολοι Λεβεντη και θα σας δικαιωσει ο προεδρος.

ελεος ρε, εσενα αυτο σε καιει…;

14 χρονων τι θες να με καιει;;

Η ΠΑΣΟΚ θα βγει ή ΝΔ.Και οι δυο τα ιδια σκατα ειναι αρα οτι και να σε καιει εσενα δν προκειται να γινει κτ καλυτερο.

Και θα μεινεις για παντα 14?

Γιατι;;;;

Γιατι καποια στιγμη που δεν θα σαι 14 αυτο θα σε καιει.

Δλδ εσυ που δν εισαι 14 πιστευεις οτι αν βγει το ΠΑΣΟΚ θα αλλαξει κατι σε σχεση με αυτο που γινοταν τρια χρονια;;Εγω με το λιγο που εχω ασχοληθει δν το νομιζω.

Δηλαδη στις εκλογες ψηφιζουμε για να βγει το ΠΑΣΟΚ ή για να βγει η ΝΔ?

Οχι απλως στο τελος ενας απο τους δυο θα βγει και δν εχουν διαφορα μεγαλη μεταξυ τους.Και οι δυο τα ιδια σκατα ειναι.
Ψηφιζεις να βγαλεις καμια εδρα στη Βουλη στους αλλους ομως παλι αυτοι οι δυο θα κανουν οτι θελουν.

Η μοιρολατρια δεν οδηγει πουθενα. Αν ολοι σκεφτομανταν ετσι τωρα τα πραγματα θα ηταν τρις χειροτερα. Κι επειδη η πλειοψηφεια οντως εχει τετοια νοοτροπια μας κανουν οτι θελουν.

Led, χαλαρά, το λογικό είναι όταν είσαι 15 να δεις πως θα χάσεις μάθημα για να πας για μπάλα/κάψιμο και πως θα ρίξεις τη συμμαθήτρια στο απέναντι θρανίο που έχεις καψουρευτεί… Αν είναι να ασχολούμαστε σοβαρά και να μαυρίζουμε την ψυχή μας από τα 15 ζήτω που καήκαμε.

Τεσπα, να αλλάξω θέμα και να κάνω μια γενική ερώτηση… Ποια είναι τα κριτήρια που ψηφίζετε ένα κόμα? Η ιδεολογία, το κοινό συμφέρον ή το προσωπικό συμφέρον?
Και μην το σκέφτεστε τόσο αβίαστα… Σκεφτείτε σοβαρά αν ήσασταν άνεργοι και καιγόσασταν να βρείτε δουλειά και ξέρατε ότι αν έβγαινε το ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα θα είχατε έτοιμη δουλειά, τότε τι θα κάνατε?

Οπώς τον Γιωργάκη ας πούμε…?Γιατί κ αυτός κάτι σαν εισαγόμενο είναι!

Κανεναν κερατα…!!!
Ολοι τα ιδια χαλια ειναι και μονο να μας γ… ξερουν και να τα τσεπωνουν!!!
Ο…ξω!!!:stuck_out_tongue: [-X :stuck_out_tongue: [-X

ασε ρε, και γω 16 ειμαι, και θα χασω και γω σχολειο, αυτο προεχει;
καλα τα λεει ο led zeppelin, ετσι σκεφτονται οι Ελληνες γι αυτο δεν αλλαζει τιποτα, και πραγματικα κριμα που και οι νεοι σκεφτονται ετσι…
manos87 αν και δεν ψηφιζω ακομα, λεω το κοινο συμφερον, και ποιος θα βοηθησει πραγματικα, το οποιο συγχεεται στον καθενα και με την πολιτικη του ιδεολογια.
τωρα αν ημουν ετσι οπως τα λες, ελπιζω να συνεχιζα να σκεφτομαι ετσι!

Manos87,εγώ πάντοτε μούτζα ψηφ’ιζω,οπότε νομίζω το καταλάβατε το κριτίριο:lol: Βασικά,αν υπήρχε κάποιο κόμμα που μου εγγυόταν ότι θα αλλάξει σε πιο προοδευτικά μονοπάτια τη νομοθεσία,κυρίως όσο αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα,τότε θα το σκεφτόμουν σοβαρά να τους ψηφίσω.:-k

Δηλαδή ο Κωστάκης είναι έξυπνος ? Όσο πιό χαζός ο πρωθυπουργός τόσο το καλύτερο, μιας και όπως είπα και στο άλλο τοπικ πηδάει πιό μαλακά. π.χ. ο Μητσοτάκης ήταν πολύ έξυπνος, καταφέρνοντας να κοροιδεύει τόσο κόσμο για τόσα χρόνια, αλλά μπορείς να τον πεις λαμόγιο, λέρα, φασίστα, ηθικό αυτουργό δολοφονίας και άλλα τέτοια ωραία.

Oρίστε ο διαβόητος Κεραμμυδάς.

Είχε και ένα εξαιρετικά εμετικό βίντεο του, το οποίο όμως αποσύρθηκε από το youtube. Εγώ έτσι και μπούν στην Βουλή οι φασίστες του ΛΑΟΣ, που σίγουρα στο πρόγραμμα τους θα έχουν κρυφά πογκρομ εναντίον κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου, που θα το καταλαβαίνατε αν βλέπατε το βιντεο για το οποίο έκανα λόγο και το οποίο τώρα αποσύρθηκε θα κοιτάξω να τελειώσω τη σχολή που θα μπώ το συντομότερο δυνατόν και μετά θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα μετακομίσω στην Ιρλανδία.

Όταν αυτός ο Κεραμμυδάς βγαίνει στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, τότε εγώ ήδη χάνω την πίστη μου.

Το οποίο ΛΑΟΣ είναι υπέρ κάθε αντιδραστικής μεταρρύθμισης αλλά και θέλει να ενταθε΄η αστυνομοκρατία και η κρατική καταστολή για να μην ξεχνιόμαστε. Έτσι αν μπεί στη Βουλή και με ΝΔ κυβέρνηση είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι ματατζήδες θα μπορούν ανεξέλεγκτοι να ξυλοκοπούν όποιον βλέπουν μπροστά τους.

Πάντως ο πατέρας μου που έχει σπουδάσει Γαλλία μου έχει πεί ότι οι μαύροι αντιμετωπίζονταν κάπως υποτιμητικά.

Το ΠΑΣΟΚ όμως σχεδιάζει να καταστρέψει τη δημόσια παιδεία και να ιδιωτικοποιήσει όλο και περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, δηλαδή τα ίδια σκατά που θέλει να κάνει και η ΝΔ.

Οι κολλημένοι και όσοι θέλουν ρουσφέτια δυστυχώς ναί.

Την καλύτερη δουλειά κάνει. Αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι με τις εκλογές τότε δεν θα τις έκαναν. Η απαξίωση είναι ότι πρέπει. Στο δρόμο είναι που γεννιούνται συνειδήσεις και που έρχεσαι σε επαφή με πραγματικούς αγώνες και όχι στις κάλπες.

Η ιδεολογία και μόνον αυτή καθώς και η συνέπεια του στα λεγόμενα του.
Edit : Για το δεύτερο ερώτημα πάλι έτσι θα σκεφτόμουν, καθώς προτιμώ να πεθάνω παρά να εξαρτούμαι από κάποιο λαμόγιο. Και δουλειά να έβρισκα μετά δεν θα ήμουν ευτυχισμένος γιατί θα είχα ξεπουλήσει τις ιδέες μου.

με τις εκλογές επέρχεται αλλαγή,αλλά όταν οι “αγωνιστές αριστεροί” σε αυτή τη χώρα τις απαξιώνουν,τότε τι περιμένεις…