Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα

Saber riders and the star sheriff. Αυτη ηταν σειρα ειχε και κατι σολιδια το intro τους

:smiley: :thumbup:

mlk εισαι θεος. Ψαχνω να βρω τα φουλ κομματι και στη σχολη με δυο φιλους καθομασταν στα pc και βαζαμε cartoons του 80 που τα εσπαγαν

Μιλώντας για 80’s καρτούνς (το saber rider ήταν όντως πολύ καλό) θα βάλω κι άλλο ένα που έβλεπα αρκετά:

Ρε παιδια, τον θυμαστε τον Mighty Max??? http://www.youtube.com/watch?v=1-Q7a6SxIBk
Ημουν φανατικ και ειχα και παιχνιδια με φιγουρες απο την σειρα!

Κι εγώ έτσι ακριβώς. Αυτά τα 2 τα βλέπω και τώρα όποτε τα πετύχω.

Ψήφισα χελωνονιντζάκια. Τα παλιά εννοείται, της πρώτης περιόδου, όχι το remake που παίζει τώρα… :wink:

Shredder (μιλώντας στο τηλέφωνο) : Πες μου πού είσαι τώρα!

Dr. Baxter Stockman (επιστήμοντας-μύγα): Είμαι σ’ένα δρόμο μ’ένα περίπτερο!

Shredder (εμφανώς εκνευρισμένος): Τώρα μας φώτισες! Επιστήμονα της πλάκας…

Καλύτερη σειρά όχι, αλλά καλύτερο κομμάτι σειράς το Power Rangers :stuck_out_tongue:

γιου - γκι - ο τα σπαγε

ειδικα το παιχνιδι με τις καρτες

Τρελαινομουν για Sailor Moon και χελωνονιντζακια! Τα χα και σε κουκλες.
Ο Σφουγγαρακης ειναι ηλιθιος :Ρ
Βεβαια η κορυφη ειναι μια…ΚΑΒΑΜΑRU+Simpsons.

Ειναι πολλα, παρα πολλα ρε γαμωτο… 8υμη8ηκα 2 που εβλεπα σε VHS ομως :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

SABER RIDER

SILVER HAWKS (8ΕΟΙ)

One piece βλεπει η εβλεπε κανεις??? “Καπετανιος Ντρεικ στα Ελληνικα”

+1000000000000000

Κι εγώ είχα VHS των ιδίων… παίζει να την έβλεπα και κάθε μέρα μαζί μ’ένα άλλο φιλαράκι τότε, εναλλάξ με Λούκι Λουκ :stuck_out_tongue:

Εννοειται ρε.One Piece ειναι η μεγαλυτερη πωρωση.

Ολα τα παραπανω δεν λενε μια. Αν δεν εχεις δει Sanshiro Plawress η αλλιως Jumaru, δεν εχεις δει τιποτα!!

Κακά τα ψέματα παιδιά. Για τους περισσότερους απο μας που γεννηθήκαμε γύρω στις αρχές των '80ς υπήρχαν πολλές αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων… αλλά μία ξεχώριζε.

Υπήρχαν πολλές φοβερές σειρές, σύμφωνοι. Αλλά το άνιμε που ακούει στο όνομα Iga No Kabamaru , με εκείνη την άθλια, την ελεεινή μεταγλώτιση, είναι με διαφορά η πιο ΚΑΛΤ απο όλες τις σειρές κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκαν στην Ελλάδα.

Α, έχουν ανεβεί όλα τα επεισόδια στο youtube!!! (ναι, η ελληνική εκδοχή τους ασφαλώς) 8)

auto pou psaxnw den kserw an htan h kaliteri seira, ala thelw na th brw…
sxetizete me mia omada pou odigane mixanes kai o arxhgos tous eixe mia me mia roda… eixe k ena kanoni epanw thimamai. skopos ths omadas htan h maxh me metalagmenous apo kati genitries.
elpizw na th thimaste th seira…

drpanos τα γκρικλις απαγορεύονται. διάβασε τους κανόνες μας σε παρακαλώ

Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά μήπως λες τα Skeleton Warriors?

Zone riders!!!Κορυφαίο κινούμενο!!!

Πραγματικα. Τζουμαρου φορ δε κομπλητ γουιν. :metal:

Τα χελωνονιτζακια εχουν ενα ακομη ρησπεκτ επειδη ηταν λατρεις τις πιτσας :bow:

Simpsons the movie, σε οσους αρεσουν γενικα οι σιμσονς να τη δουν οπωσδηποτε. Το τι μαλακιες εχει εκει μεσα δεν περιγραφεται:lol:

Ε τωρα, JuniorTv και Ktv βαζανε κατι ωραια παιδικα καποτε :slight_smile:

Απο αυτα θα πω Simpsons…Επισης ως μικρος εβλεπα Χελονονιτζακια,Στρουμφακια και Ποκεμον(απο αυτα που υπαρχουν στο πολ)…Παντως γενικα τα τησ απω ανατολης τα σιχαινομουν(μια μια οι ντοματες πλζζζζζ) οπως και εκεινα με βια…προτιμουσα τα πιο ευνουχισμενα αμερικανικα:D