Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα

Tους Flinstones τους θυμαμαι πολυ αμυδρα αλλα πρεπει να ηταν καλο.

Δεν νομιζω να τους εχει αναφερει κανεις αλλος… :-k

Μπόλεκ και Λόλεκ!!!

Χαχα!Τελειοι.
Τον εναν τον ελεγαν Μπαρνευ, την γυναικα του κοντου Μπετυ… τον κοντο και την κοκκινομαλλα δεν τους θυμαμαι!:-k

Tις προαλλες με φιλους θυμηθηκαμε το Bravestar,He Man,Saber Riders και Gargoyles:D :smiley: :smiley:

το thundersub (υποβριχιο κεραυνος) το θυμαστε?? ενα απο τα καλητερα κοινουμενα δρασης.
επισεις πολυ καλο το spiral zone. κ αυτο ενα απο τα καλητερα δρασης.

To Gargoyles ρε!! Ναι!! Τι υπέρτατο!! Και τι φοβερό που ήταν το ξεκίνημα του κάθε επεισοδίου!! Ανατριχίλα

Παρτε ρε θειλα:http://youtube.com/watch?v=Ds7NBsHxBZE

Nils Holgerson!

να να, ανεβαινει λυγμος προς τα πανω. Συγκινηθηκα :cry:

απο τα κορυφαια μαζι με το τζουμαρου, το He Man δεν ξερω μονο απο αυτα.

Καλεεεε, τα γκαργκοηλς. Το οπενινγκ παιζει και να το θυμαμαι απ’εξω απο τοτε.

Αν το κλάμα μεταδιδόταν μέσω ίντερνετ, αυτή τη στιγμή δε θα βλέπατε τίποτα στην οθόνη σας, γιατί θα ήταν μούσκεμα απο τα δάκρυα μου!..

* πολύ σικ βρε παιδί μου* :stuck_out_tongue:

Κλαψ, λυγμ… Τα Gummi Bears (Λαστιχοαρκουδάκια στα ελληνικά!) τα θυμάται κανείς απο σας τους παλιότερους?.. Είδα τα βίντεο και συγκινήθηκα…! Λυγμ…!

Δύσκολες επιλογές, παιδιά.
Dragon Ball πολύ καλό, επιρροή και εθισμός για μια ζωή:thumbup:,
Αλλά δε μπορώ να φανταστώ άτομο που να μην ήθελε να σοδομίσει με 10 τρόπους και μετά να σφάξει στο γόνατο τον αφηγητή με την ήρεμη και νωχελική φωνή που μας έλεγε “θα το μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο”…

Gargoyles και τα μυαλά στα κάγκελα!! Έτσι απλά. Αρκετά πλήρες από χαρακτήρες , με καλές συγκινητικές αλλά και κωμικές στιγμές. (το πρώτο τεράστιο “κατέβασμά” μου με το που έβαλα DSL, δεν ξεχνιέται πλέον)

στρουμφακια πρωτα απο ολα
Ακολουθουν χελονονιτζακια και ποκεμον (πως φαινονται τα παιδια του 90 ε;…)

Ναιιιιιιι!!!Παιζει να μαστε οι μονοι που το θυμομαστε παντως…Εχω ρωτησει πολλους αλλα δ το θυμαται κανεις…
Ητανε και γαμω!

Ti είναι αυτά ρε σεις? Πόκεμον και Γιου-γκι-Ο?Πάει χαλασαν τα κινουμενα σχεδια…Τελοσπαντων.
Εγώ στην εποχή μου -μίλησε η παλιά τώρα- έβλεπα χελωνονιτζακια φανατικα. Ειχα και αγαπημενο χελωνονιτζακι…αμεέε…αυτό με την πορτοκαλί κορδέλα.Το Μικελαντζελο αν δεν κανω λαθος:lol: Mη σας πω οτι ειχα και μπλουζακι…Ήμουν ninja:p
Και εβλεπα και ένα που το ελεγαν ThunderCat και ενα άλλο…πως λεγόταν να δεις…A! ασημενια γεράκια.
Και τα κλασσικα Μικι, Ντοναλντ κι ολο το παρεάκι…Looney Tunes…

Βασικα το αποπανω,για οποιον το εβλεπε…UMI NO TRITON…επος…:smiley: :smiley: …οπως κ ολα σχεδον τα ανιμε που παιζοντουσαν αρχες-μεσα 90ς…

λεπον εχομε και λεμε…
ειναι σε τυχαια σειρα οπως μου κατεβουν δλδ…
G.I. Joe, Thundercats, Bravestarr, He Man, Gargoyles, Saber Rider, Ghostbusters(οχι το κλασσικο cartoon δλδ αυτο που βγηκε μετα τα εργα στο Hollywood…κι αυτο καλο βεβαια αλλα εγω προτιμουσα αυτο >
http://www.youtube.com/watch?v=Oo0FVs9KvrQ ) , Bolec & Lolec , ενα αλλο που ηταν ενας σκυλος ο REX (στο ιδιο καναλι και στυλ με Μπολεκ και Λολεκ ηταν ), Transformers, φυσικα το Υποβρηχιο κεραυνος (Thundersub aka Blue Noah) , KABAMARU , Χελονονιντζακια , και κατι αλλες καμενιες που εβαζε το Power TV … παλιο καναλι στην Θεσσαλονικη… Στρουμφακια ,Jumaru , Superman Locke (πιστευω αρκετα ακαταλληλο για παιδικο… οσοι το ξερετε μαλλον θα συμφωνειτε…) , Αστυνομος Σαινης , και απο κει και περα κατι καμενα VHS τις εποχης… θυμαμαι ειχα ενα που λεγοταν ‘ο μικρος πριγκιπας’ με Kung Fu κι ετσι…και το ‘Taro ο γιος της δρακαινας’
παντως οσο για το poll ειναι δυσκολο να επιλεξω ενα… θα πω Simpsons γιατι ξεφευγει απο την ενοια ενος απλου παιδικου… πιανει πολιτικα θεματα κτλ… αν και εχω λιωσει αρκετα και με Dragon Ball … αλλα με τα παλια… Oταν εγινε πλεον Dragon Ball Z το ψιλοπαρατησα… :stuck_out_tongue:

Αυτα τα ολιγα προς το παρον αν μου ερθουν κι αλλα θα τα ποσταρω… 8)

αααα και μια και ειμαστε σε μουσικο forum παρτε και μια καμενια… και εχει παιχτει Ελλαδα…στο Power TV… >>> http://www.youtube.com/watch?v=20BZID081Vk
ξερω ειναι λιγο Gay αλλα λογικα θα το θυμαστε…!

νταξξξ μικρος δν εβλεπα και πολυ ΤV… χαχαχαχα

Η μαγια η μελισσα.:roll:

καπαμαρού σε καποιο παιδικο καναλι που νομιζω λεγοταν 60 η κατι τετοιο

Family guy (Καθώς έγραφα το ποστ έκανε σεισμό):dizzy:

Μέσα μεγάλε, και εγώ απορώ. Μάλλον δε θα το έχουν δει και πολλοί από τους συμφορουμίτες δεν εξηγείται αλλιώς μιας και για πλάκα πατάει κάτω Simpsons και Family Guy. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το είχα πάρει με στραβό μάτι γιατί δεν πολυγούσταρα Simpsons και μιας και ο δημιουργός είναι ο ίδιος δεν περίμενα να το γουστάρω αλλά τώρα πλέον το θεωρώ ελαφρώς πιο κάτω από το South Park(το οποίο στα καλά του είναι κορυφή αλλά όταν τους πιάνει η μαλακία τους και το επεισόδιο γίνεται διαγωνισμός κοπρολαγνείας και σαδομαζοχισμού, τότε δεν παλεύεται με τίποτα) και με έψησε να δω πιο θετικά τους Simpsons