Αντε ρε,τι γιουγκιο κ αηδιες,καμπαμαρου και japan rulez και απρτε και αυτο οι παλιοι:
Καλά ρε θα μας τρελλάνετε ;; Πότε έπαιξαν όλα αυτά στο Ελλάντα ;
Εγω ψηφίζω Νίλς Χογκερσόν.
Εκτός από family guy όλα τα άλλα έχουν παίξει νομίζω ελλάδα… Ας είναι καλά το junior TV:D
Και το family guy εχει παιξει. Ή στο ΣΚΑΙ ή στο makedonia tv.
EΤΣΙ ΡΕ!!!
και αν σφιξουν τα ζορια…μπαινει στο Mute και βαζω ταυτοχρονα να ακουω το Snowgoose απο Camel!
χαχαχα, αυτά ειναι ρε !
…παίζει κανένας να θυμάται (…χλωμό …) τον “Φρου-Φρού”…
…γεννηθέντες μετά το 80 μην το κουράζετε καν
Νταξ’. Εγώ σαν λίγο μεγαλύτερος θα μιλήσω για το διαστημόπλοιο Αργώ. Μεγάλη πόρωση.
Και μετά και ομάδα-G. Aυτό το ξαναπαίξανε σχετικά πρόσφατα…
Φρου Φρου ρε, πωωω! Το έβλεπα πολύ μικρός… Respect man που μας το θύμησες!!!
edit: είμαι γεννημένος το '81, χεχεχε!
NAI ρε φιλε…
Ulysses 31!!!
ελα ομως που το ψαχνω σαν Μ@@@κας και δεν μπορω να το βρω!!(καλα,δεν εχω σκοτωθει κιολας!απλα ΔΕΝ βλεπεται η μεταφορα στα αγγλικα!και γαλλικα ΔΕΝ ξερω!.. )
ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ metabots.
Mην ξεχνατε τους Flinstones και τον ντρεηκ!
νιωστε!
ποοοοοοοοοοοοοοο ρε πουστη τι μου θυμησες τωρα? που σου ηρθε αυτο ? θυμαμαι επεφτε πολυ καψιμο.οταν ημουν μικρος εβλεπα πολλααα παιδικα αλλα σε αυτο θυμαμαι διαλεγαμε χαρακτηρες και παιζαμε ξυλο με τον αδελφο μου (οχι σοβαρα εννοειται) και γαμουσαμε ολο το δωματιο… :D:p
ωραιες εποχες…
Τον Τριτονα τον θυμάται κανείς??? Γενικά έχω βρει ελάχiστους που να τον θυμούνται…
εδώ ένα βιντεάκι για να θυμηθείτε όσοι δεν μπορείτε: http://www.youtube.com/watch?v=aETIk4n5G7U
Επίσης άλλο θεικό ήταν ο Τάρο το παιδί της δράκενας το όποιο στην ουσία ήταν ταινία… Στο youtube υπάρχει ολόκληρη μεταγλωτισμένη στα ελλήνικα όπως τότε… Πάρτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=J0dJSuimSVE… Δείτε ειδικά το opening theme στο 3:13 και ειδικά τη σκηνή στο 4:51
ωωωωωωωωω τι θυμηθηκες?
τον εβλεπα τον τριτωνα!και οσο για τον ταρο,τι ν σ πω φιλος,δε μπορεις ν φανταστεις ποσο καιρο εψαχνα ν θυμηθω πως τ ελεγαν!
χαχα κι εγώ είδικα τον τάρο έκανα και δεκαετία, μη σου πω, για να το βρω…
Υπάρχει όμως και ένα ελληνικής παραγωγής ξεχασμένο
Φρουτοπία από μενα!
στηριζουμε παντα σονγκοκου:D
Νηλς Χόλγκερσον! Ποιός παλιός το θυμάται αυτό το θεικό καρτούν?