Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα

θα συμφωνήσω με τάτσομαν, αλλά το κόλλημα που είχα φάει με τα πόκεμον για τρία χρόνια περίπου δεν το έχω φάει με καμία άλλη σειρά.
μιλάμε είχα γεμίσει τετραπλά, πενταπλά, εξαπλά… από συλλογές καρτών ολόκληρες.και μιλάω για αυθεντικές ε?1100 δραχμές το φακελάκι…:stuck_out_tongue:
είχα γεμίσει το άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα (απαραίτητη η επίσκεψη στα ψιλικά μετά από το σχολείο) και ειδικά τα videogames στο game boy τα είχα τερματίσει άπειρες φορές…
μπορεί να θεωρώ άλλες σειρές καλύτερες και πιο αξιόλογες (simpsons, futurama), αλλά από μένα μόνο πόκεμον:!:

pikachu δειξε τι εστι ηλεκτρισμος:)

θυμάται κανείς τους τρεις σωματοφύλακες που έδειχνε στην ΕΡΤ3 ? καλά την ιστορία την είχαν ξεσκίσει ! ο άραμης ήταν γυναίκα και είχε κ άλλα πολλά κουλά π τώρα δν μ έρχονται … παρόλαυτά ήταν αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια … :smiley:

πωωω μια απ’ τα ίδια με τα ποκεμον. κάθε παρασκευή θυμάμαι έπαιρνα φακελάκι με κάρτες. είχα και γαμώ τις συλλογές. από ένα σημείο και μετά η ξενέρα με τις τριπλές κάρτες ξερωγώ ήταν απερίγραπτη. έκανα τη μαλακία και τις πέταξα όταν “μεγάλωσα” και το σκυλομετανιώνω.

diskovolos, εννοείς αυτό που ήταν γάτες αντί για άνθρωποι; ή ήταν άλλο αυτό; :-k
εγώ θυμάμαι και τον δον κιχώτη που είχε την πιο γελοία φάτσα καρτούν έβερ.

Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά είναι μέγιστη παράλειψη ο ύψιστος ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ ΙΓΚΑΝΟ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!:D:D

diskovolos αυτο μαλλον ειναι το αγαπημενο σου καρτουν:)

όχι δν ήταν γάτες . άνθρωποι ήταν … ήταν ανιμ αν θυμάμαι καλά .

και για του λόγου το αληθές …

http://www.youtube.com/watch?v=Bc2FyYjAtEU :smiley:

@ξυράφης ! έλεος ! :lol:

…πέστα βρε!

Γιατι ο Γκοκου εχει μολις 6 ψηφους περισσοτερες απο τα στρουμφακια και 9 απο το σφουγγαρι;Και γιατι δεν ειναι πρωτο στη τελικη;Καθονται κοτζαμ μαντραχαλοι 20 και 25 χρονων και τα ξαναβλεπουν ολα απο την αρχη(το χω κανει κι εγω),καταλαβαινετε για τι πραγμα μιλαμε;Σας παρακαλω πολυ δηλαδη.

Ότι είπε ο αποπάνω, ψήφος έφυγε.

Yu-Gi-Oh! από εμένα. Απαράδεκτο που ήταν τελευταίο στο πολλ.

Δεύτερος ο καπετάνιος Ντρέικ που μόλις τώρα ανακάλυψα ότι είναι το περίφημο One Piece που τόσα χρόνια άκουγα.

Επίσης μπορώ να κάτσω να δω άνετα Μπομπ Σφουγκαράκη, Γατόσκυλο και Διάλειμμα

[SPOILER][/SPOILER]

To Poll είναι απαράδεκτο. Λείπουν πολυ βασικα πραγματα και ειναι μεσα το Yu gi oh ξερω γω. Απο τα υπαρχοντα αλλα και γενικα χελωνονιτζακια…

edit: κανω και ενα ενδεικτικο top 10 για μενα

Χελωνονιτζακια
Καπαμαρου
Thundercats
Τριτων
Bravestarr
Ghostbusters
Ρομπεν των δασων, μογγλης κλπ στην κρατικη :stuck_out_tongue:
xmen
transformers

αυτα πανω κατω παιζει να ξεχασα μερικα αλλα καταλαβατε που το παω

Και Getter Robo καικαικαι,πολλα πραματα και πολλ στην ουσια δε γινεται να φτιαχτει.TMNT μονο και μονο για το ιντρο ειναι στη ελιτ.

[SPOILER][/SPOILER]

lol εννοειται πως dragonball.το λατρευα και με βαζετε στα αιματα να παω να το κατεβασω.

τελευταια εχω μεγαλη συμπαθεια στο futurama,αλλα οι παιδικες αναμνησεις λενε αλλα:roll:

Γιατί είναι μόνο αυτά τα λίγα και πώς είναι δυνατόν να διαλέξω μόνο μία αναμνηση από αυτή την υπέροχη ηλικία μου :stuck_out_tongue: ; Πραγματικά μερικά από αυτά χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να τα έχω στα Ελληνικά και να τα γράφω σε dvd για να τα δίνω στα αδέρφια τα οποία δυστυχώς έχασαν την υπέροχη αυτή εποχή. Κατά τα άλλα από το πολλ δεν ψήφισα γιατί δεν ήξερα ποιο να πρωτοβάλλω, Sailor Moon, Pokemon, Yu-Gi-Oh, Dragonball (Digimon ; )… :lol:

επισης

[B]δυο χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους[/B](πρεπει να εχω ξαναγραψει για αυτο.δεν εχω βρει ατομο που να το εβλεπε εκτος απο εμενα και τα ξαδερφια μου.εννοειται πως μετα καθε επεισοδιο το παιζαμε)
[B]γκολ[/B](ενα με μια ομαδα με κιτρινες φανελες που εκαναν την κεφαλια του αετου και κατι τετοια γραφικα)
[B]ντ αρτανιαν[/B](που ο αραμις τελικα ηταν γυναικα:lol:,ενω ο ανθρωπος με τη σιδερενια μασκα ποσο με τρομαζε δεν λεγεται)
[B]παπυρους[/B](ποτε δεν εμαθα τελικα το τελος:( )
[B]σπιρου και φανταζιο[/B],[B]φλινστοουνς[/B]

και επισης ενα με κατι πλασματακια που εμεναν σε κατι καραβακια και οταν ηθελαν να βρουν μια λυση ελεγαν ενα τραγουδι και χορευαν.

δεν ξερω αν εχουν αναφερθει ξανα αλλα με επιασε μια νοσταλγια.:frowning:

ΑΙΣΧΟΣ!!!ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!! Δεν βαλατε το Ντρεηκ (ακα One Piece) στο πωλ.
Που ο Σαντζι κρατουσε γλειφιτζουρι αντι για τσιγαρο :lol::lol:

ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ
ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑΑΑ

Παρεπιπτοντως, πεφτει χοντρο ξυλικι στα τελευταια arcs, Πολυ το αιμα και σασπενς δικε μου. Κριμας που το κοψαν αποτομα.

Επισης, ο JUMARU ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ξεχασατε ρεεεεεεε

(Tα ειχαμε υποτιτλισει ολα τα επεισοδια πριν 5 χρονια, θα τα βρειτε στο animeclipse.com)

πω τι ξεχασα.

[I]ειναι μια,μονο μια
η ονειρεμενη φρουτοπιααα[/I]

:cry:

edit.χαχα αυτο ναι(στον αποπανω)

Α ναι, και Candy Candy για τα κοριτσουδια. Ε ρε κλαμα και οδυνη με τον Ανθωνη.