Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα

Λογικά μετάφραση έχουν κάνει από την αγγλική έκδοση της Βικιπαίδειας.

συμφωνω για τα ποκεμον κι αυτα…
πως και ετσι το λεει αυτο ατομο που του αρεσουν της Ελλαδος τα παιδια;; :-k :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Δέχομαι ότι το Yu-Gi-Oh και τα Pokemon είναι ίσως πολύ αφελή για να τα θεωρίται κάτι αξιόλογο,όμως οι άλλες 2 σειρές(Sailor Moon & Dragonball) αποτελέσαν πολύ σημαντικό κεφάλαιο για το είδος τη δεκαετία του 90,και είναι πολύ αξιόλογα.Τουλάχιστον για 'μένα είναι 2 πράγματα που έχω συνδέσει την παιδική μου ηλικία με αυτά,οπότε διαφωνώ και με τις 2.:stuck_out_tongue:

Εεεετσι… Τέτοια να λες και ανεβαίνεις πόντους! :smiley:

Τα είπαμε ξανά, ουδεμία σχέση έχουν dragonball (ειδικά της πρώτης περιόδου) και sailormoon με ποκεμον και Yu-Gi-Oh.
Μα καμία όμως…

Κοιτάχτε τη βρήκα

Ρε ειπαμε ρε.
Family Guy.

Kαι για του λογου το αληθες,μερικες επικες σκηνες.

Χαλαρά ο ΦρουΦρου ισοπεδώνει όλες τις επιλογές του poll.

και απτα πιο πρόσφατα, το One Piece.

Μιλάμε μολις ειδα την ελληνικη εισαγωγη ανατριχιασα απ’τη συγκινηση.Ωραιες εποχες.:cry: :cry: :cry:

Παρτε και αυτο:http://www.youtube.com/watch?v=6rtQbpwmG8I

Πω ρε φίλε,τη σειρά ήταν αυτή…άλλες εποχές:cry: :cry: :cry:

Κάμε,χάμε,κυμάααααααα!!!:bow2: :bow2: :bow2:

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Voltron Opener

8O
Καλά,θεός Gigatron.Χρόνια τη έψαχνα ΚΑΙ αυτη σειρά.:smiley: Με βλέπω να τρέχω στα βιντεοκλάμπ να το ψάχνω.

Αλήθεια,κοιτάχτε τι βρήκα εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=VuFhGR4QDd4&mode=related&search=

χελωνονιζτζάκια μέσα στα 3 κινούμενα σχέδια που μεγάλωσα…
μικελάντζελο for all…!!!

στρουμφακια & θαντερκατς :stuck_out_tongue:

Θυμάται κανείς το υποβρύχιο κεραυνός?Αχ,τι γαμάτη σειρά που ήτανε:D Δυστηχώς δεν είδα ποτέ το τέλος,μιάς και δνε μεταγλωτίσαν όλα τα επισόδεια,και έτσι η ιστορία του στη μέση.Μακάρι να το ξαναβάλουν.Εγώ πάντως ψάχνω ακόμη τα αυθεντικά γιαπωνέζικα επισόδεια.

Το έβλεπα φανατικά! Και θυμάμαι που σε κάθε επεισόδιο που έγραφε στο τέλος “ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” και εγώ περίμενα να συνεχιστεί μετά τις διαφημίσεις. Κι έλεγα στη μάνα μου ότι μας δουλεύουν, λένε ότι συνεχίζεται αλλά μετά τις διαφημίσεις βάζουν άλλη εκπομπή :stuck_out_tongue:

Λοιπόν θα διαλέξω άλλα γιατί είμαι μάγκΑ:

1. Φρουτοπία
  2. Alfred Quack (ήταν ένα παπάκι που το είχε υιοθετήσει ένας τυφλοπόντικας και ζούσαν σε ένα τσόκαρο στην Ολλανδία:p )
  3. Ένα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης που έδειχνε μικρόβια, το ανοσοποιητικό, το κυκλοφορικό κτλ:) Δε θυμάμαι πώς το έλεγαν αλλά είχε κάτι τέλεια κυνηγητά των κακών αντιγόνων από τα καλά αντισώματα 8)
  4. Ο Μπαμπάρ το ελεφαντάκι!!! (με την κακιά Ανασουμπάλα και τον αγαθιάρη Ανασούμπαλο)

έχω κι άλλα 2 που δε θυμάμαι πώς τα λένε :stuck_out_tongue: Το ένα το είχε η ΕΤ1 και ήταν δύο σκυλάκια που ήταν φίλοι αλλά δε θυμάμαι τίποτα άλλο :stuck_out_tongue: Το άλλο ακούστε πώς ήταν: πάλι στην ΕΤ1, μία κακίστρω που είχε ένα καράβι (πιο πολύ με σχεδία εμοιαζε) και όλο ξέσπαγε σε έναν ναύτη και τον έδερνε κτλ και αυτός φώναζε “βοηθεΙα” (δλδ. όχι βοήθεια:p ). Ουφ δεν τα θυμάμαι καθόλου :-s

που ηταν και ο τυπακος με τη μεγαλη ασπρη γενειαδα,ε?αυτο δεν λες?που εχουν βγει και οι ιδιοι χαρακτηρες σε αλλη σειρα που παρουσιαζει την παγκοσμια ιστορια!
φρουτοποιια και μπαμπαρ θυμαμαι.το alfred quack αμυδρα.
τα αλλα δυο που λες κατι παει στο μυαλο μου αλλα…

ΓΙΟΥ-ΓΚΙ-Ο ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ…ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ

Θεϊκα και τα δυο!!!

[QUOTE=ChrisP;203051]Θεϊκα και τα δυο!!![/

FWNW…