Για να θυμόμαστε οι παλιοί τι γαμάτα cartoons βλέπαμε και να ζηλεύουν οι νεότεροι!
Mario Saves Milli Vanilli
Για να θυμόμαστε οι παλιοί τι γαμάτα cartoons βλέπαμε και να ζηλεύουν οι νεότεροι!
Mario Saves Milli Vanilli
πω,πω τι μου θυμησες τωρα…! και ηταν και ενα αλλο που δε θυμαμαι αν ηταν ταινια ή σειρα…με ενα αρκουδακι πάντα που εψαχνε να βρει τη μαμα του…καθολου δε θυμαμαι πως το ελεγαν…αλλα ηταν εξισου συγκινητικο!
Επισης ηταν και ενα αλλο στην ΕΤ1 με κατι ασπρους ιπποποταμακους…στους τιτλους πετουσαν πανω σε συννεφακια… ναι,μαλλον πολυξεχναω ονοματα…!
Η ψηφος μου βεβαια, παρολο που ενταξει χελωνονιντζακια,θαντερκατς,σκουμπι ντου, ο Τομ-κατ (ταινια?) μου αρεσαν παρα πολυ, θα παει στη sailor moon! με θυμαμαι καθαρα να προειδοποιω τη μαμα μου με ολο μου τον παιδικο στομφο…να με ξυπνησει τη σωστη ωρα για να μην τη χασω! :lol:
ειχα ξαναπει παλιοτερα για μια σειρα που λεγοταν ή ΑΡΚΑΔΙΑ ή ΣΑΓΚΜΑ ή δεν θυμαμαι και γω πως.
λοιπον βρηκα ενα μερος απο το εισαγωγικο τραγουδι στα ελληνικα!!!
ιδου:
Για τη σειρά που λές την γνωρίζω,ξέρω και τον δημιουργό,είναι ο Ozamu Tesuka,ο λεγόμενος πατέρας των μάνγκα.Πέρα απ’ τα πολύ γνωστά του δημιουργήματα,ας πούμε ’ Το αστρογόρι’,
ο τύπος έφτιαξε κάπου 700 ιστορίες8O αυτό είναι που λένε ταλέντο και αφοσίωση.Θα ψάξω να βρώ πως λένε και τη σειρά,γιατί τώρα δεν θυμάμαι που το έχω σημειωμένο.
Όσο για τη Sailor Moon,μία απ’ τα ίδια.
Edit:Μ’ηπως ενοείς αυτή τη σειρά?
Ναι! Θυμάμαι το λουλουδάκι που είχε το πάντα στο κεφάλι!!! Είσαι το κάτι άλλο που κατάλαβες τι εννοούσα…! ¶μα βρεις και πως τη λένε θα είσαι γλύκας!
¶κουσα και το τραγουδάκι που είπες ότι αφιερώνεις σε όποιον δεν χωνεύεις…back the fuck up αν θυμάμαι καλά…το πιο αστείο της υπόθεσης? Ήταν σε ένα βιντεάκι με τον Ματουσάι τον εκδικητή να σφάζει όταν ακόμη ήταν δολοφόνος…!:?
Νeils Holgerson εβλεπε κανεις?
Πωωω,πρέπει να το βρώ αυτό το βίντεο8O Τη σειρά τελικά νομίζω τη λέγανε ‘Panda go panda’.
Α,κάποιες σειρές που θυμίθηκα:Candy-Candy,Kabamaru,Kimba the white lion http://en.wikipedia.org/wiki/Kimba_the_White_Lion
και το Princess Knight
αχ,δόξα στο 0-6 και το Junior TV της τότε εποχής.
βασικά υπήρχε και μια παλιά στο 0-6 με μιά μάγγισσα που ήρθε με ένα κακό μάγο από άλλη διάσταση και έμεινε με μια γιαπωνέζικη οικογένεια και προσπαθούσε να τους προστατέψει απ’ το μάγο…τι θυμάτε κανείς?
παρτε καπταιν χαρλοκ στα ελληνικα!!!
προσκυνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!
παρτε και astro boy (ή σουπερ μαρς στα ελληνικα)
και οταν ειχα πει για ενα παιδακι που η μανα του εγινε δρακαινα και την καβαλουσε καποιος απαντησε το
Ταρο Υιε της Δρακαινας.τελικα δεν ηταν αυτο
αλλα αυτο!!!
Ninja Turtles (με αυτά μεγάλωσα :P)
Τώρα βλέπω αποκλειστικά Simpsons και τις seasons απ’το Southpark… 8)
Τώρα εγώ τι να πω?Θεός:D Υπάρχει και του Plawres Sanshiro η εκδοχή η ελληνική στο youtue,αν ενδιαφέρεσε.
Dragonball θρησκεια
transformers
jumaru
kapamaru
captain harlock
super mars
voltron
σαμουραϊ χ
το ρομπεν των δασων κ το μογλη στην ετ2
(και θυμαμαι και κατι αλλα στο καναλι power,ενα μ’ενα παιδι που το λεγανε τριτωνα και πολεμουσε κατι θαλασσια πλασματα μενα μαχαιρι που ειχε κ ενα αλλο που λεγοτανε υποβρυχιο κεραυνος…κ την οδυσσεια του διαστηματος)
γενιακα τα περισσοτερα γιαπωνεζικα anime η manga η οπως τα λενε με τρελενουνε
Ναρουτο βλεπει κανεις?
ΑΑΑ!Ξεχασα να πω οτι πριν 3 μερες πετυχα saber rider στο χαζοκουτι!!!στο euro για οσους το πιανουνε!!
Δικε μου!!!Τι θυμηθηκες ρε θεε???Σαγκμα 7 λεγοταν!
Πιες πιες της ταραχης το κρασι,πιες πιες μεθα μια νυχτα και συ,σαν πειρατης θα τριγυρνααααας! :band:
ασε εχω παθει που δεν μπορω να το βρω πουθενα!!!
θυμαμαι καθε φορα που ακουγα το τραγουδι της εισαγωγης μαγευομουνα!!!
απο τις αγαπημενες μου σειρες εβερ!!!
Ποιά εποχή προβάλλονταν αυτό? Το τραγούδι μου θυμίζει κάτι άσχημα. Να δώ αν το είδα στην τηλεόραση ή σε βιντεοκασέτα…
ρε παιδια μηπως θυμαται καποιος μια παιδικη ταινια(γιαπωνεζικη) που εβαζε αραιά και που το junior tv…πρεπει να ηταν καπου μεταξύ 1989-1994…θυμαμαι ελαχιστα πραγματα βεβαια…
Ηταν μαι γυναικα η οποια ηταν στην πραγματικοτητα ρομποτ απο οτι θυμαμαι και επαιρνε μερος σε ενα πολεμο.Στο τελος θυσιαζεται για να σωσει ενα παιδι.Η ταινια βεβαια δεν εμοιαζε παιδικη, αν σκεφτειτε οτι εδειχνε συνεχεια σκοτωμους και τετοια…
Δεν ξερω αν συνεχιζω να σας περιγραφω σκηνες απο την ιδια ταινια η καποια αλλη γιατι βλεπετε ημουν 4 χρονων και θυμαμαι ελαχιστα…
Ηταν 2 αδερφια, ενα αγορι-ενα κοριτσι, τα οποια ειχαν δυναμη οταν ενωναν και τα δυο ταυτοχρονα τα χερια τους σε σχημα οπλου και λεγανε μια λεξη…περνανε και κοινα μερος στον πολεμο
Επισης ασχετο θυμαμαι και μια αλλη ταινια με ενα παιδι που ειχε στο χερι του πανω μια γυαλινη σφαιρα και ειχε περιεργες δυναμεις…
αν θυμηθειτε κατι…
Εγω εβλεπα οταν ημουν 3 ξερωγω. Ποσο εισαι εσυ ωρε?
Επισης για τους συνομηλικους μου το www.greekmovies.com εχει ανεβασει Sport Billy (με μεταγλωττιση) στην κατηγορια animation!
εεεε γυρω στα 2εξι και κατι μηνες
Ε ναι τοτε λογικο να εβλεπες. Εμεις ρε βλεπαμε ωραια κινουμενα οχι σαν τις σημερινες αηδιες!
Το θυμαμαι τελη 80’ς-αρχες 90’ς.Μπορει να παιξε και σε καμια επαναληψη αργοτερα βεβαια!