Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα

Παίζει να το έβλεπα στα 3-5 μου (αν προβάλλονταν αρχές `90s)

Ti είναι το Futurama???Πρώτη φορά το ακούω!:-k

8O #-o 8O #-o Και το λές δημόσια?Ντροπή:p :lol:

Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες,αλλά πίστεψε με,πρέπει να δείς επισόδεια της σειράς για να καταλάβεις τη μαγεία της.:wink: :slight_smile:

Xaxa, το μόνο που δεν ξέρεις είναι το μόνο που ψήφισα!!!

Όντως, ντροπίς

Βρηκα αυτο:

και με πλημμυρισαν αναμνησεις.:frowning:

ΜΠΕΝΤΕΡ ΜΟΡΦΗ ΡΕ!μακραν το πιο ακυρο ρομποτ στην ιστορια των καρτουν :stuck_out_tongue:

:cry: :cry: :cry: :cry: τι μου θύμισές βρε σόφι:cry: :cry: :cry: :cry:

Αν και η ελληνική εισαγωγή είναι άθλια,κακοποίηση της αυθεντικής,παρόλα αυτά η σειρά είναι απλά απίστευτη…

Τι είπες τώρα!!! Πάντως εγώ έριξα την ψήφο μου στο Yugi Oh! Γύρναγα 8 το πρωί από διασκέδαση και 11 βάραγε το ξυπνητήρι για να δώ Yugi Oh … άσχετα αν είχα όλα τα επισόδια από το internet!!! Κάψιμο!

παραηταν εξωπραγματικο :stuck_out_tongue: οι ασπροι δρακοι με τα μπλε ματια και οι μαυροι με τα κοκκινα και οι κιτρινοι με τα μελια :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

κανένα απ’αυτά. Ισως λίγο τα στρουμφάκια. Nils Holgersson k Kabamaru… και από κει κ πέρα τα κλασικά
Ντόναλντ, Μπαγκς Μπάνυ, Τουίτι κ Σιλβέστερ

τομ & τζερι επισης δεν ειδα… τα ξαναεβαλε η νοβα και πωρωθηκα ρε :stuck_out_tongue: λουνι τιουνς φορ εβερ και κλασσικα :stuck_out_tongue:

Δηλαδή τα Λούνι Τούνς δεν είναι εξωπραγματικα!!!:smiley:

τον Sport Billy τον θυμάται κανείς??? :-s

με το τσαντάκι του Sport Billy? τέλειοοοοοο

Υπαρχουν 8 επεισοδια sport billy στο www.greek-movies.com

αλλο το ενα αλλο το αλλο ρε ομως. Ασε που στο Γιουγκιο αμα δεν ηξερες τι παιζοταν εχανες το στορυ και το νοημα, απλα απολαμβανες τις μαχες :stuck_out_tongue:

Το Yugi Oh είδικά στους τελευταίους κύκλους είχε γίνει αρκετά dark. Για Ελλάδα και μάλιστα σε παιδική ζώνη καλά ήταν (δεν θα μπορούσαν πχ να βάλουν το Berzerk στην παιδική ζώνη του star!!!)!

Ρε ντροπη,που ειναι το Saber Rider?!?!
Τεσπα,μονο και μονο για το τραγουδι της σειρας επρεπε να βγει πρωτο…
Μιλαμε για τραγουδι που θα ζηλευαν και οι Iron Maiden!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA&NR=1
:bow2: :respect:

φοβερή σειρά,φοβερή ποζεριά το κομμάτι:D

Είναι ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ κινουμένων σχεδίων. Πώρωση!!! :band: