Ερώτηση: Γιατί ρωτάτε 'πόσα χρωστάω"
αφού υπάρχει ταξίμετρο
Αποκαλεσα τον ταξιτζη “ταριφα” χωρις να το παρω πρεφα,σποντενιουσλι.
Εγώ τις προάλλες ήμουν σε μουντ να ακούσω ταριφοιστορία και λίγο που τον παρότρυνα τον ταξιτζή μου είπε την ιστορία της ζώης του (κλασικά)…από την κοινωνιολογική ανάλυση της κρίσης, στη χούντα που ήταν καλύτερα, σε κάτι κομπίνες με στημένο τζόγο που έκανε παλιότερα και έβγαλε πολλά φράγκα…τους πιάσανε και είχε μπει φυλακή για κάποσο καιρό…στις γκόμενες που είχε πάρει στο ταξί και την γυναίκα του που την είχε στείλει στο εξοχικό της στην Ήπειρο…και εγώ του έλεγα συγκαταβατικές μαλα@ιούλες για να ακούσω το στόρυ χαχα…
Εμένα ένας ταξιτζής μου έλεγε ότι πριν γίνει ταξιτζής ήταν πορτιέρης στο ξενοδοχείο Μεγαλη Βρετανία. Αυτός δε γούσταρε καθόλου τους δημοσιογράφους. Και μου πε για μια εκδήλωση που είχε κάνει ο Κόκκαλης εκεί και πάει ένας δημοσιογράφος χωρίς να είναι καλεσμένος και του λέει απλά “Είμαι δημοσιογράφος άσε με να μπώ” και του λέει “Φύγε όπως είσαι γιατί θα σε τουλουμιάσω στο ξύλο!”:lol::lol: Συμπαθητικός τύπος πάντως.
Άλλη ωραία περίπτωση έτυχε σε ένα φίλο μου: ο ταξιτζής αυτός του λεγε ότι είχε πάρει κούρσα κάτι Ρωσίδες που δούλευαν σε στριπτιτζάδικο και μέχρι να φτάσουν τους έριξε ένα στα γρήγορα:lol::lol:. Επίσης περνούσαν από φανάρι με γυναίκα τροχονόμο και να του λέει “και αυτή την έχω πηδήξει” :lol::lol:
Όσο για ροκάδες ταξιτζήδες, είχαμε πετύχει έναν στο γυρισμό με ταξί από Bolt Thrower.
Σημερα λοιπον, πηρα αναγκαστικα ταξι για τη δουλεια. Πετυχα καλτ σαρανταρη ταξιτζη, σε ψαρωτικο ταξι -με ντιβιντια, οθονες, καθρεφτες κ καθρεφτακια- που αναπολουσε τα ειτιζ και μου ελεγε ιστοριες. Οταν πιασαμε κουβεντα για μουσικη, επαιζε χολ λοτα λοβ και εξεφρασα κατι λατρευτικο για τους ζεπελιν, οποτε εβγαλε ξαφνικα και μου χαρισε τον δευτερο δισκο τους επιχειρηματολογωντας “μα παρ’τον, τι να τον κανω, τα εχω σε βινυλια ολα αυτα!”. αααωω. <3
ΥΓ. Μπονους, διηγηση ραντεβου στα νιατα του, την εποχη του μπλουζ στα παρτυ. Κλεινει λοιπον ραντεβου με τυπισσα που χορευουν στο ημισκοταδο για την επομενη. Σκαει η κοπελα κ αυτος τρωει φρικη γιατι “ηταν σαν τον πανουση!”(!). Οποτε της λεει να περιμενει, παει σε ενα περιπτερο, ζηταει ενα μαρλμπορο (το αναφερω για τη Φαση) κ ενα ξυραφακι μπικ, επιστρεφει στην τυπισσα, της δινει το ξυραφακι και της λεει να επιστρεψει μετα τη χρηση. ΚΑΚΟΣ.
Εμένα δεν μου έχει πιάσει ποτέ την κουβέντα ταξιτζής
Να ανησυχώ?:-s
οταν σου πιασει το μπουτι να ανησυχεις.
Μπα… Μην σκάς.
Στο 'χει πιάσει και δεν έσκασες?
14 ευρω κτελ κηφισο - λιμανι. τν π@ν@γι@ σ!
Εχω πεθανει στα γελια με αυτα που γραφονται εδω μεσα!!!:lol::lol::lol:
Υ.Γ γκρακχος αγαπω το αβαταρ.γάματο βασικα,το λατρευω :!:
Εμενα παντως το κορυφαιο που μου εχει τυχη ειναι μερικα χρονια πισω που ειχα πεσει σε εναν τελειωμενο που ειχε ενα μπαγλαμαδακι ακουμπισμενο στα γονατα του και οταν μας επιανε φαναρι εριχνε καμια πενια για να γουσταρουμε!!!
Συγκινηθηκα!