Ταριφοστορυ

Βρισκόμουν σε ταξί, στο πίσω κάθισμα, αργά το βράδυ, ψιλοκοιμισμένος και περνούσαμε μέσα από το Κολωνάκι. Ξαφνικά φρενάρει απότομα, ανοίγω τρομαγμένος τα μάτια και βλέπω τον οδηγό καρφώνει με το βλέμμα, μέσα από παράθυρο του συνοδηγού, ένα ζευγαράκι. Ήταν μπροστά σε ένα κοσμηματοπωλείο και η κοπέλα με το ένα χέρι τραβούσε τον νεαρό από τον αγκώνα και με το άλλο τού έδειχνε κάτι μέσα στη βιτρίνα. Ο οδηγός, έξω φρενών, τεντώνεται κατεβάζει νευρικά το παράθυρο του συνοδηγού και με απίστευτο μένος φωνάζει «Ας τον ήσυχο τον άνθρωπο! Ας τον ήσυχο!».

Ανδρικη αλληλεγγυη…

Αφου δεν κατεβηκε απο το ταξι να του δειξει πως να την βαζει στη θεση της, παλι καλα να λες… :stuck_out_tongue:

:lol: καλα…σχεδον καθε κουρσα ειναι και μια μικρη περιπετεια.Επειδη παντως τις περισσοτερες φορες νευριαζω με τους ταξιτζιδες (μια δε ξερουν το δρομο, μια ειναι πεφτουλες, μια πολυλογαδες, μια ακουνε σκυλαδικα κτλ) θα διαλεξω μια που μου εκανε τρομερη εντυπωση.Ηταν ενας τυπακος γυρω στα 60 που καθε φορα που μας επιανε φαναρι, εβγαζε κατω απο το καθισμα του ενα μπαγλαμαδακι και επαιζε.Δε παμε καλα… :stuck_out_tongue:
Ενα ωραιο ηταν οταν ειχα παρει ταξι μετα το παρτυ του ροκιν τον περασμενο χειμωνα και ο ταριφας,ενας νεαρος, ακουγε μεταλ οπερα. :slight_smile:

Rockwave 2005 Ειχα παει με κατι φιλους, αλλα μετα απο Velvet Revolver χαθηκαμε, τεσπα τους ξαναβρηκα καποια στιγμη . . Μολις εχει τελειωσει η συναυλια και βγαινωντας απο τον χωρο, καταλαβαινουμε οτι τα λεωφορεια ειχαν παει περιπατο… Οποτε αρχιζουμε να ψαχνουμε για ταξι. Ειχαν ερθει πολλα, σαν τους γυπες πανω απο το κουφαρι του ζωου ενα πραγμα. Οποτε μπαινουμε σε ενα, και μας λεει ο ταριφας 40 ευρο παιδια… Τι να κανουμε, μπαινουμε μεσα, και μεχρι σταθμο λαρισης μας ειχε πρηξει τα αρχιδια…

[SIZE=“4”]
Προσκυνω !!![/SIZE] :bow:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πεθανα

Μινι-bump γιατί οι ψυχάκηδες ταρίφες δεν τελειώνουν ποτέ :!:

Χτες. Γυρνάω σπίτι με ταξί, ο ταρίφας σχετικά μεγάλος σε ηλικία, ίσως και πάνω από 60. Χτυπάει κάποια στιγμή το κινητό του και πριν το σηκώσει λέει “πάλι αυτή η καριόλα ρε πούστη, τί θέλει”. Αρχικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία και δεν πρόσεξα τί έλεγε στο κινητό, αλλά μετά ο μπάρμπας ήθελε κουβέντα… “τί κάνει ο άνθρωπος για να γαμήσει, μουαχαχαχαχαχαχα” μου κάνει. Πρώτο πολιτισμικό σοκ. Δηλαδή; “Μια Ρωσίδα μωρέ που την έχω γκόμενα. Μία από τις τρεις δηλαδή”. Παρντόν; “Ναι, έχω και μια Αλβανίδα που την πηδάω και κείνη, και τώρα ψήνω και μια Βουλγάρα, βέβαια αυτή δεν την έχω πηδήξει ακόμα, ξέρεις, για την ώρα μόνο παστέλι και χούφτωμα αλλά που θα πάει! Όσο για τις άλλες δύο, ε η Ρωσίδα πηδιέται πολύ όμορφα, καλύτερα από την Αλβανίδα, αλλά εκείνη μαγειρεύει καλύτερα, τί να κάνεις”.

:|:|:|:|:|

λεπον, γενικα δεν εχω κατι τρελες ιστοριες, αλλα θα πω τις 2 φορες που πετυχα θεουληδες, που μου κερασαν/μειωσαν τη διαδρομη

1. Βροχη. Εχω αργησει για το φροντιστηριο γιατι το λεωφορειο αποφασισε να μη περασει ποτε. 45λεπτο άνετα το περιμενμα. Τιποτα. Πρωι κιολας. Λεω νταξει, διπλα ειναι το σταρμπακς, να μπω να παρω εναν καφε και να ξαναβγω στη σταση. Διπλα λεμε. Ακριβως
    Κλασσικα περναει το λεωφορειο οταν ειμαι μεσα και πληρωνω και ξερεις. Τεσπα, πρεπει να παρω ταξι. Γενικα δεν παιρνω, εκτος αν ειναι αναγκη. Οχι ξερωγω επειδη μουχουν κανει κατι. Αλλα κυρωις επειδη μου μιλανε. Ε δεν μαρεσει. :expressionless: Τεσπα μπαινω στο ταξι. Νεαρος. Βροχες κλπ. Μου πιανει τη κουβεντα. Φροντιστηριο; Ναι μωρε. Βασανα. Ενας χρονος υπομονη και μετα πρωτα ο θεος φευγω για εξω. Α μου λεει, καλα θα κανεις. Και γω οπου ναναι παω για το μεταπτυχιακο, μπλα μπλα… ΚΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΜ. Σκαει κεραυνος. Απο το πουθενα βγαζει μια φωνη αυτος “Α ρε πουστη χαηλαντερ, παλι κεφαλια κοβεις”.
    Πεθαινω στα γελια. Με ρωταει που θα πας για σπουδες. Σκωτια του λεω. Πεσαμε σε σκωτσεζοφιλο. Θοργκαλ φαση. Φτασαμε. Τι σου χρωσταω; Τιποτα, καλη προοδο. =Δ

2. Αυτο εγινε τωρα τα χμας. Μπαινω σενα ταξι, μηντια μαρκτ του λεω. Εγινε μου λεει. Καραφλιτσα, γυαλι σενιο (αρνετ). Το μπιρι μπιρι παλι. Μου λεει, τωρα στις διακοπες, τωρα ειναι που βγαζουμε το πιο πολυ κερδος. Παρε παρε, φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι. Ναι του λεω, ναι, πολυ ενδιαφερον. Ναι, πτυχιο λογιστικης εχω, πα.πει. αλλα τι να σου κανει. Περισσοτερα βγαζω δω. Ναι τουλεω, ναι. Δυσκολοι καιροι. Ναι.

σε αυτο το σημειο να πω για μια κακια συνηθεια που εχω. Οταν θελω να αποφυγω μια κουβεντα. Απλα λεω ναι. Συμφωνω με οτι και να μου πει. Ετσι. Επειδη βαριεμαι.

Οκ, συνεχιζουμε. Στα μηντια μαρκτ δουλευεις; Ναι. Α ωραια. Πληρωνεσαι καλα; εεε, ναι υποθετω, γιαυτο που κανω μια χαρα. Α ωραια, ωραια. Ξερεις, ψαχνω καιρο ενα dvd recorder, εχετε; Εχουμε, πως δεν εχουμε. Αρχιζω και βλεπω που παει. Αλλα αντε τωρα να ξεκαθαρισω τη θεση μου.

Μου λεει ναι, ξερω οτι εχετε, αλλα νταξει, ειναι πανακριβα. Ενας θεος ξερει γιατι, αντι απλα να πω ναι, επρεπε να κανω διαλογο. επρεπε. Μα ΤΙ ΛΕΤΕ; και με 70 ευρω εχουμε ( ο αστοιχειωτος) και καλα μαλιστα. Μπορει να μην ειναι τα Φιλιπς και τα ΣΟνυ τα καλα, αλλα εχουμε και με 70. Αντε; Σοβαρα; Μισο λεπτο… “ελα βασω, πηγαινε μετα απο τη δουλεια στο μηντια μαρκτ… ναι ναι, σαυτο στον πειραια, διπλα σου ειναι… ναι ναι και παρε ενα ντιβιντι ρηκορντερ για τα παιδια, να τους γραφουμε τα ζουζουνια”… εγω ναμαι σε φαση :|…

Φτασαμε, ελα νταξει, σου κοβω και 5 ευρω γιατι με εξυπηρετησες. Ευχαριστω του λεω. Μπαινω μεσα. Τρεχω στα ντιβιντι. 200τοσα το φθηνοτερο.

Ηθελα να πεθανω =/

ζουν αναμεσα μας κετσι?:-s

πατ πατ:)αχαχ πω χοντρη φαση πρεπει να περασες:-s

Αγαπητέ ταρίφα από τη Μύκονο

ξύπνησα πολύ καλά και κεφάτος να πάω να δουλέψω, πράγμα περίεργο τη στιγμή που έχω διάστρεμμα στο δεξί μου πόδι και οι πατερίτσες με εκνευρίζουν ταμάλα. Θέλοντας και μη εμπιστεύομαι ξανά τα ταξί για τις μεταφορές μου :slight_smile: Σε παρακαλώ λοιπόν, μην φυσάς στη μούρη μου το τσιγάρο σου ενώ μου αφηγήσε πως έπαιρνες πίπες στη Μύκονο όταν είχες εσύ διάστρεμμα, πως παίρνεις πίπες στη περιοχή που μεγάλωσα, πως σου παίρνουν πίπες οι νεότεροι ταξιτζήδες και την αξία του της πίπας στο επάγγελμα σου. Θα μπορούσες επίσης να μην επαναλαμβάνεις τις εκφράσεις “αϊ γαμίδια”, “άντε στο διάολο”, “άντε στο διάολο” και “πάρε μου μια πίπα ρε” κάθε δευτερόλεπτο, ακόμη και αν τις λες στον κολλητό σου μέσω κινητού. Περίμενε να βγω έξω τουλάχιστον και γενικότερα, άσε τις πίπες πρωϊνιάτικα που να πάρει και να σηκώσει.

Ρε καλά όλα αυτά αλλά πίπα σου πήρε τελικά;

ε ντροπη!.δεν ειναι τετοιος ανθρωπος

Στο χωριό μου ήμουν σε ταξι πού έκλεισε το ebs παταει γκάζι(ενα skoda octvia είχε) και χώνεται στη στροφή με 120 μετά κολάει σε ένα 106 και το προσπερνάει στην στροφή έμεινα κάγκελο.

Hoperidesalone πες μία απ’ τις ιστορίες. Κατά προτίμηση αυτή με την Πέγκυ Ζήνα και τα πεντάλεπτα.

“Και που λέτε παιδιά είχα πάρει ταρίφα μια πουτάνα την άλλη φορά αυτή που τραγουδούσε στο παλλάς με τον μητροπάνο. Πείτε το όνομα της ρε παιδιά μια κοντή πουτάνα που την ξέρει όλος ο κόσμος”

Αφού λέει ο Μάνος ότι είναι η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει ο ταξιτζής.

“Και μου λέει πήγαινε με εκεί που τραγουδάει η Πέγκυ Ζήνα. Θα σε πάω της λέω εγώ. Μου κάνει την ξέρεις; Της απαντάω όχι γιατί να την ξέρω αυτή με ξέρει; Φτάνουμε στο κέντρο και μόλις κατεβαίνει την αρπάζουν 2 μπράβοι από κοντά. Βλέπω τη φάτσα της και την αφίσα του κέντρου και τότε καταλαβαίνω ότι είναι ίδιες. Είχα πάρει την Πέγκυ Ζήνα κούρσα. Και η καριόλα επειδή δεν την ήξερα που έδινε κάτι πεντάλεπτα. Με γέμισε πεντάλεπτα η πουτάνα. Και όπως φεύγω τα πετάω σε ένα κάδο και με κοίταζαν οι μπράβοι περίεργα”.

<3<3<3

Μία από τις πολλές ιστορίες που μας είπε στο περίπου γιατί η διηγηματική του ικανότητα δεν μπορεί να αποτυπωθεί γραπτώς.

Επίσης Μάνο μόλις στρίψαμε Γαλατσίου είπε μια μαλακία και γέλαγε μόνος του μέχρι να φτάσουμε Βείκου:!:

Απλά προσκυνώ.

αμα αρχισω να γραφω ταριφοστορια,δε τελειωνω ουτε αυριο…απλα ενα respect στους τυπους…οι πιο απιθανοι ανθρωποι εβερ:lol::lol:

Tελευταια φορα που μπηκα σε ταξι, ο ταξιτζης μου ανοιξε κουβεντα για [B]Titan Force, Riot, Sanctuary, Oliver Magnum, Heir Apparent, Omen[/B] και τα συναφη.

Θεουλας ! :smiley:

Nταξει,η τρουιλα για τους ταξιτζηδες εχει αλλη εννοια ομως,αυτος που πετυχες ηταν φολς.Οπως κι ενας που ειχα πετυχει εγω που βαραγε Μεταλικατς και Ακτιβ Μεμπερ.Αμα μεσα δε παιζει ντερτι εφεμ και δε πεταξει σε καποια στιγμη της κουρσας τη φραση ‘‘εγω στην ηλικια σου πηδαγα αβερτα’’ που θα αποτελεσει τη θεματικη προταση για ενα πραγματικο μυθιστορημα-αποθεωση της φιδεμποριας,δεν ειναι τρου ταριφας.

:bow2::bow2::bow2:
εμενα μου διηγουνται συνηθως γκαζιαρικες περιπετειες…