εγώ πάλι νομίζω ότι είναι τα ζαχαρωτα!!!
Ναι γαμώτο, είναι, αλλά μη μου το θυμίζεις τώρα που είναι άδειο το ψυγείο…
έλα μη μασάς χριστούγεννα έρχονται:)
αχ ναι…ηταν παραμυθενια…
Εμένα όταν ήμουν μικρή μου άρεσαν πολύ σαν παραμύθια “Οι Άθλιοι” και “Ο Δράκουλας”…μου τα έλεγε ο μπαμπάκας μου για να κοιμηθω το βραδυ…για αυτό βγήκα έτσι…και μαλιστα είχα τόοοοσο κόλλημα με τον Δράκουλα και έλεγα στον πατέρα μου να αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για να έρθει να με πάρει και να με κάνει και μένα βαμπιρ!!:-s Τελικά μονο ψύξεις παθαινα…:lol:
αα… δεν ξερω αν η Καλεβαλα θεωρειται παραμυθι, αλλα εχω παθει μια σχετικη εμμονη αυτον τον καιρο.
Θέλω να τη διαβάσω κι εγώ, πού τη βρήκες?
Τεχνικά πάντως, παραμύθι θεωρείται, αφού είναι μυθολογία…
The Little Prince
Αυτή η αρχική εικόνα με το καπέλο-που-ήταν-φίδι-με-ελέφαντα (όσοι έχουν διαβάσει καταλαβαίνουν) θα με συντροφεύει πάντα!
ασχημοπαπο.πολυ συγκινητικο story για ενα μικρο παιδι που το διαβαζει.
The Hobbit or There and Back Again J.R.R. Tolkien:D
^ Σωστος ο απο πανω!
Ψηφισα ‘Η Πενταμορφη και το Τερας’ μιας και ειμαι λατρης της symphonic/goth/power metal… Beaty and the Beast…
Ρε ΜΑ%&ΚΑ,ξέχασες να βάλεις τον Σεβαχ τον Θαλασσινο?
Ρε ΜΑ%&ΚΑ, που ειναι ο Πινοκιο??? :p:p
οι μύθοι του Αισώπου και γενικά η μυθολογία πιάνεται σαν παραμύθι?αν ναι,τότε την ιστορία του δάμωνα με τον φιντία,είχα συγκινηθεί όταν το διάβασα μικρός και ακόμα τώρα που το διαβάζω πάντα με βάζει σε σκέψεις
Ρε ΜΑ%&ΚΑ,ξέχασες να βάλεις την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων;! #-o
gay mode on
Επίσης έχω κόλλημα με την Λίμνη των Κύκνων, όχι μόνο για την ιστορία, αλλά και για τη μουσική του Τσαϊκόφσκι και εκείνο το φοβερό anime που τα συνδύαζε όλα…
gay mode off
Γράκχε, και μένα με τρελαίνει η μουσική του Τσαϊκόφσκι στη λίμνη την κύκνων… :oops::oops::oops::oops:
Δικιά μας κι εσύ.
πού είναι ο Σάμαν να πετάξει εκείνο το θεϊκό gif-ακι “gay alert”!!!
:lol::lol::lol::lol:
Και μενα μου αρεσει η μουσικη του Τσαικοφσκι και το παιδικο που ειχε βγει:oops::oops::oops: