Κάπου έχω ξαναγράψει, πάω πολλά χρόνια σε συναυλίες αλλά τις καλύτερες τις είδα όχι μικρός αλλά τώρα που γερνάω. Έχουμε και λέμε χωρίς ιδιαίτερη σειρά:
Οffspring στο rockwave πέρυσι για ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα τραγούδια
Τρύπες τελευταία φορά στο Ρόδον χειμώνας αρχές 2003 νομίζω… (ή 2001 γμτ;)
Panx Romana πέρυσι ξανά για ΟΛΑ τα τραγούδια ξανά
Iron Maiden 1999 για την απίστευτη ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα ειδικά στην εισαγωγή.Αλλά και 2005 Μαλακάσσα που ήμουν πρώτη σειρά,απορώ πως επέζησα.
Movastro, το μεγαλύτερο-άγνωστο ελληνόφωνο σχήμα ίσως, πέρυσι ίσως κ η καλύτερη συναυλία της ζωής μου.
Διάφανα Κρίνα το 1997 ή 1998 αρχίζει η συναυλία και λέει ο Θάνος “ελάτε να κάνουμε την δικιά μας γιορτή” Και ξεκινάει με Γιορτή.Ανατριχίλα.
Επίσης Κρίνα ξανά το 2000 μάλλον χειμώνα έξω απ’το Πανεπιστήμιο Αθήνας με το κρύο να θερίζει και αυτοί να παίζουν ντυμένοι με μπουφάν και κασκόλια σκούφακια κτλ, λίγα αλλά μόνο γρήγορα κομμάτια-για το ζέσταμα-αλλά με τον ένα κιθαρίστα για 1η και τελευταία φορά καθώς ο άλλος “πάλευε κάπου στο πέλαγος της ικαρίας κ δε θα έρθει”, σετλιστ μόνο γρήγορα:
Όπως τα χίονια / Κλόουν την τετάρτη… / Μέρες αργίας / Όλα αυτά που δε θα δώ / Γιορτή / Κυριακή των Βαίων / Απέραντη Θλιμμένη Ανταρκτική / Μουχλαλούδα / Στο πλάι σου / Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα
Τέτοιο σετλίστ βόμβα ούτε στα πιο υγρά μου όνειρα!
(παίξανε και οι make believe τότε, άλλη μπαντάρα )
Metallica 99 Ριζούπολη , εισαγωγή και so fucking what!!!
Ξύλινα Σπαθά 1997 μάλλον, στην Πάτρα. ΣΟΚ! Αλλά και 2002 ;;; στο Ρόδον 3ώρες live
Ιn flames 2000 Αθήνα και τέτοιο ήχο δεν ξανακουσα ποτέ σε συναυλία. Παίξανε άριστα, με κάνανε οπαδό τους εκείνο το απόγευμα. Δεν είχα μυαλό μετά για Theater παίδες.
Και φυσικά Innerwish το επετειακό σόου πέρυσι , Αν κλάμπ, με την φωνάρα τον Παπανικολάου guest να μας πέρνει τα μυαλά τα σώβρακα τα πετραχίλια κ δε ξέρω τίποτα άλλο.Μέγας!Σε πάμε με χίλια!
Και άλλες που δε θυμάμαι τώρα…
edit: Eνδελέχεια το 1996… ο ντράμερ με το επώνυμο κατάρα έπρεπε να ήταν ο φρόντμαν!
Εντάξει και Iced Earth 2003 με τον χάλια ήχο αλλά με έναν Barlow να καταπίνει πλανήτες!
Χμμμ και Χαοτική διάσταση το 2006 ;;
EDIT sto edit ωψ πολλά έγραψα χαχαχα