Kάθε φορά όμως8)8)
[SPOILER]Τώρα για το τι έγινε μετά ξέρουμε ξέρουμε…Γκίλμορ είναι αυτός:roll:
[/SPOILER]
Kάθε φορά όμως8)8)
[SPOILER]Τώρα για το τι έγινε μετά ξέρουμε ξέρουμε…Γκίλμορ είναι αυτός:roll:
[/SPOILER]
Προχτές λέει είδα οτι ήμουν στο δωμάτιο μου και ήταν η Λαμπίρη στο κρεβάτι μου και έπαιζε με μια τελεκαστερ διάφορες ροκομπλουζιές και μετά ήρθε ένας λήτης και αρπαχτήκαμε όλοι στο ξύλο :?
η ετυμηγορία πάντως του μανατζερονίκου για το όνειρο μου κρίνεται αναληθής:p
οχι ρε γμτ, ασε :!:
[SPOILER]χα8ηκαμε ετσι οπως τρεχαμε στη βροχη
μετα εκανα μια μλκ με τον josh homme :lol: και τον εχασα οριστικα[/SPOILER]
[SPOILER]dx 8α το ξαναδω σημερα, το εχω καταφερει πολλες φορες να δω την συνεχεια[/SPOILER]
Noμίζω πως έχω πάψει να βλέπω “καλά” όνειρα από το δημοτικό (τα περισσότερα αφορούσαν στο Daniel Radcliffe :b) ή το γυμνάσιο (πχ. πως είχα πάει σε συναυλία του Ted Neeley και τον γνώρισα από κοντά).
Πλέον όμως βλέπω κάτι άκυρα- ενδεικτικά θυμάμαι πως κατ’ επανάληψη και μάλιστα ακόμα και πρόσφατα παρακολούθησα στον ύπνο μου αγώνα τέννις μεταξύ του Ναδάλ και του κολλητού ενός παιδιού με τον οποίο ελάχιστα μιλάμε! Πραγματικά δε νομίζω να έχω αξιωθεί να δω ένα όνειρο της προκοπής τα τελευταία χρόνια ή τουλάχιστον δεν το θυμάμαι αφότου ξυπνάω.
Επιπλέον, γενικώς τα όνειρά μου είναι αγχωμένα (ότι τρέχω, ότι παρακοιμάμαι και χάνω την πρώτη ώρα στο σχολείο ενώ δε θέλω να μαζεύω απουσίες- τέτοια). Και να φανταστείς, λένε “αφήστε με να ονειρευτώ να δραπετεύσει η φαντασία μου”- να μου λείπει! Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ όνειρα τα κάνω ξύπνια! ;ρ
στην αρχη ηταν πολυ φυσιολογικα πραματα…ειχα μια φωλια απο σπουργιτια στο μπαλκονι και βγαινω να δω τι κανουν…οποτε ηταν ενα γερακι και αφου τα σκοτωνε ενα-ενα…ερχοταν ενας αητος και του τα ταιζε…προσπαθησα ξερω γω να τα σωσω αλλα κλαην,αντι να τρομαζω εγω τα πτηνα,μου κανανε ντου κ ετρεχα…οποτε σε καποια φαση μεταμορφωνονται σε ανθρωπους και αραζουνε στο μπαλκονι…και ακουω το γερακι-μαν να λεει :τι να την κανω,θες να την σκοτωσω?και ο αητο-μαν μιλαγε στα ισπανικα και παρολο που δεν ξερω γρι τα καταλαβαινα ολα
ε αρχιζω και τρεχω προς την πορτα και οπως βγαινω εξω λεει ενας,ρε ακομα εδω εισαι?και οι πανελληνιες?δεν θα πας??
ε εκει ξυπνησα και ειλικρινως…πανικοβαλομαι οτι πρεπει να σηκωθω να παω να δωσω ενω εγω καθομαι και κοιμαμαι…για τουλαχιστον 5-6 δευτερα συγχιση(απο αυτο που αναρωτιεσαι τα παντα…που ειναι τα ρουχα,πως θα φτασω στην αιθουσα,δεν προλαβαινω,καλα το ξυπνητηρι γιατι δεν χτυπησε…κτλ κτλ)…μετα λεω,εχω τελειωσει το σχολειο εδω και κατι χρονια γαμω το ονειρο γαμω…τσαμπα ξυπνημα
τι το ηθελα να πεσω για μεσημεριανο υπνο? ειδα οτι ειχε ερθει επισκεψη σπιτι ενας θειος μου παπας και το κινητο μου που ηταν διπλα στο τραπεζακι αρχιζει να χτυπαει με το in domine sathana και να μην μπορω να το σταματησω. μαζικο εγκεφαλικο σοκ ο θειος. η μανα μου διπλα πιο ηρεμη:p
χαχαχαχα το όνειρο θα ήταν χειρότερο εαν προλάβαινε τους πρώτους στίχους πίστεψε με.
φυσικα και προλαβε να ακουσει το σακη να υμνει και να δοξαζει. αλλιως δεν θα ειχε φαση!:lol:
σε σποηλερ…γιατι πρεπει…
[SPOILER]ειδα οτι ειχα μουνι.και προσπαθουσα να αυνανιστω…και τριβομουν και τα καταφερα…μετα ξαφνικα απεκτησα πουλι αλλα συνεχισα να το τριβω καπως…και το κανα πολλες φορες σε διαφορα μερη του σπιτιου…μετα ενω αυνανιζομουν κανονικα ακουγοταν μουσικη…ενα απλο μπιτ…που ανα 4 χρονους βαρουσε ενα μπασο…και ανα 4 χρονους εκλανα.και σκεφτομουν ποσο θα εντυπωσιαζοταν η γκομενα αν το κανα ετσι 8)[/SPOILER]
Όταν ήσουν μικρός σε βαρούσαν? :-k
ειναι αργά τώρα πια
δεν υπάρχει σωτηρία…
Ότι μια κοπέλα ήταν σε μια μπανιέρα και έκανε μπάνιο με αναμμένο θερμοσίφωνα και εγώ στο δίπλα δωμάτιο ήξερα ότι άμα δε σηκωνόμουν αμέσως να πάω να τον κλείσω θα παιζόταν μαλακία αλλά εγώ πραγματικά βαριόμουν ΤΟΣΟΟΟ πολύ να πάω που την άφησα και μετά άρχισε να γίνεται της πουτάνας στη μπανιέρα και αυτή να κλαίει να ουρλιάζει και να ακρωτηριάζεται. Οκ.
[SPOILER]κάτι παρόμοιο είχε δει και ενας φίλος μου. λέει ήταν ο ίδιος γκομενάρα και ήθελε να αυνανιστεί ενώ έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη αλλά δεν είχε πουλί και δεν ήξερε τι να κάνει. οπότε έκανε διάφορα στον εαυτό του λέει για να όταν ξαναγινόταν άντρας να κ@υλωνε. :p[/SPOILER]
Είδα πως γράφαμε πανελλήνιες, αλλά γράφαμε από το πρωί διάφορα μαθήματα (μέχρι κι αρχαία γενικής), οπότε κατά το βραδάκι που ήρθαν τα θέματα λογοτεχνίας κατ. εγώ νύσταζα, κι έτσι πήρα κρυφά το γραπτό μου να το απαντήσω σπίτι και να το επιστρέψω το επόμενο πρωί. Κοιμήθηκα λοιπόν, κι όταν ξύπνησα έκανα καφέ, κι άρχισα να απαντάω στις ερωτήσεις. Ξαφνικά όμως μου χύθηκε ο καφές πάνω στην κόλλα και με έπιασε πανικός γιατί και να άλλαζα χαρτί, δε θα είχε τη σφραγίδα πάνω, οπότε θα καταλάβαιναν πως πήρα τα θέματα σπίτι και θα με απέκλειαν από τις πανελλήνιες…
Τραγικό
Στο καπάκι είδα πως ήμουν σε συναυλία- πόσο διχασμένο είναι το υποσυνείδητό μου μεταξύ άγχους και βαρεμάρας/αναζήτηση διασκέδασης!
γενικα βλεπω πολυ οτι να 'ναι όνειρα αλλα εχει 2 μερες που εχουν ξεφύγει
(αυτη η εξεταστική με εχει καταστρέψει!!!)
ονειρο που ειδα προχθες
[SPOILER]
πηγα να δωσω ενα μαθημα και οπως κάθομαι στην αιθουσα καταλαβαίνω οτι δεν εχω παρει μαζι μου τα σκονάκια και τρελαίνομαι…
τι να κανω τι να κανω φωνάζω ενα φαντασμα που ηταν στο τει και του λεω να παει να τα παρει γρήγορα,εε περναει η ωρα έρχεται το φαντασμα χωρις τα σκονακια μου!!
[/SPOILER]
σημερινο…
[SPOILER]
τελειώνω την εξεταστική και ειναι να παω απο σερρες-καβαλα
ξεκινάω με εναν φιλο μου να παμε(με τα ποδια…) καθως φτανουμε στον περιφερειακό στην καβαλα συναντάμε εναν αλλο φιλο μας και μας λεει να βιαστουμε γιατι ξεκιναει η παρέλαση…
φτάνουμε στο κεντρο και παμε εκει που γινόταν η παρέλαση
(και επειδή εχουμε οικονομική κριση ειχαν αποφασισει ολες τις γιορτες τις αργίες και να τις γιορτάζουμε σε μια μερα!!!)
στην αρχή βγήκαν τα σχολεία για την 28η και μετα ο στρατός…
μετα παλι τα σχολεία αλλα ΝΤΥΜΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!
το ιδιο και ο στρατος ντυμένοι και αυτοι καρναβαλια και εμεις να τους πεταμε στραγαλια!!!
μετα 25η…
και τελος περιμέναμε να παει 12 για να κανουμε ανάσταση!!!
οτι να ναι…
[/SPOILER]
εντιτ ενα μικρο λαθάκι μωρε…
αμέσως…(τωρα ξύπνησα)
πηγα να δωσω ενα μαθημα και οπως κάθομαι στην [B][I][U]εθουσα [/U][/I][/B]…
…σε είδαν που έγραψες με ε το αίθουσα και σε έκοψαν με την μια.!!! :lol:
*δεν σε κοροϊδεύω…εγώ είμαι ο χειρότερος όλων εδώ μέσα :-s
Εχεις προβλημα.:-s
[SPOILER]Οχι οτι εγω βλεπω καλυτερα και πιο νορμαλ ονειρα απο εσενα :D[/SPOILER]
ναι εχω…