Όνειρα

Αυτο δεν ηταν ονειρο γιατι ουτε στα ονειρα :lol::lol:

Βλεπω καθε βραδυ ονειρα και τα περισσοτερα ειναι ασυνηθιστα. Βλεπω αρκετα συχνα να μου επιτιθονται ζωα και πολυυυυ συχνα φιδια.
Προχτες ειδα οτι πετουσα και ηταν τελειως ρεαλιστικο οταν ξυπνησα φυσικα ξενερωσα.
Το χειροτερο ειναι οταν περνω μερος σε καποιο διαγωνισμο και ξυπναω ακριβως πριν την ανακοινωση των αποτελεσματων. Εχω χασει και εχω χασει διακρισεις ετσι…

εγω μονο τα ασχημα θυμαμαι φυσικο γιατι τα περισσοτερα ονειρα μου ειναι αλλοκοτα κ ασχημα, οχι παντα εφιαλτες να τρομαζω δλδ αλλα και ωραια δεν τα λες.
φυσικα οταν ονειρευομαι κατι καλο ξυπναω παντα [SIZE=“3”]πανω στο καλυτερο[/SIZE] και ξενερωνω!! :dunno: γυρω στα 3 μου ειχα δει εναν εφιαλτη με τον παππου μου αυτο νομιζω ειναι το χειροτεροτερο, αφου το θυμαμαι ακομα!! :cold::cold::cold:

εγω θυμαμαι τα περισσοτερα ονειρα που βλεπω καθε βραδυ, εως και ολα!
τα ονειρα τα σπανε!!! μακραν η καλυτερη ωρα της ημερας :smiley:

αλλα αρκετες φορες ξυπναω πανω σε καποιο ονειρο και ξενερωνω ασχημα που δεν ειδα το τελος… :wink:

μερικές φορές μ έχει τύχει να βλέπω όνειρο , να ξυπνάω για κάποιο λόγο κ όταν ξανακοιμάμαι το όνειρο να συνεχίζει από εκεί π τέλειωσε με την κατάληξη π εγώ θέλω … how cool is that ?

ον τοπικ …

απόψε ελπίζω να ονειρευτώ λίγο από το θρεντ top models … καλόν μου ύπνο :roll:

:lol::lol::lol: αμφιβάλεις για τον καλό ύπνο…?:p:p

δεν μου έχει τύχει αυτό που λες…αλλά πολύ θα το ήθελα…:roll:

κι εγω το παθαινω αυτο!!!
επισης μου εχει συμβει ενα ονειρο να το δω σε 3-parts, μεσα σε 3 διαφορετικα βραδια, που δεν ηταν και συνεχωμενα! :smiley:
τι τριλογια lotr και μ@λ@κιες… 8)

ειμαι φαντάρος στη θεσσαλονικη, διοικητής ειναι ο [B]σωκρατης κοκκαλης[/B](ναι του ολυμπιακού), υποδιοικητής ο γιος του πετρος κοκκαλης, και σε πρωινή αναφορά με πιάνουν με μαλλί μισό μέτρο.!!
μου δίνουν άδεια να βγω απο το στρατόπεδο να πάω να κουρευτώ…
στο κέντρο της θεσσαλονικης βρίσκω σε περίπτερο μια βαρβάτη έκδοση του [B]thy mighty contract[/B] απο [B]rotting christ[/B] …την βλέπω και λεω θα έρθω να την πάρω μετά…
περπατώντας και χωρίς να κουρευτώ με βρίσκει ένας φίλος και αυτός φαντάρος και μου λέει να με πάει πίσω στο στρατόπεδο με το μηχανάκι…
πηγαίνοντας στο παρκαρισμένο μηχανάκι μας χαιρετάει μια φίλη μου,φίλη της κοπέλας που ήθελα στα 16-17 μου…
ανεβαίνω στο μηχανάκι…
και αρχίζω να σκέφτομαι…
αν πλησιάσω την φίλη μου, μπορεί να τα μπλεξω με την κοπέλα που ήθελα, να παντρευτούμε και να έρθουμε να ζήσουμε στην λαρισα…
και μετά μου έρχεται η καλύτερη ιδέα οτι μπορώ να τα μπλεξω με τον [B]μέσι/B, να τον παντρευτώ, να έρθουμε στη λαρισα και να γίνει η αελαρα πολύ μεγάλη ομάδα…

ξύπνησα και γελούσα για 20 λεπτά στο κρεβάτι…βασικά ακόμη γελάω…
ότι με σημάδεψε δηλαδή…η βικυ, το Heavy metal, ο στρατός, η παράγκα, και η αελαρα

και πριν το πείτε εσεις…[SPOILER]:hippy: [COLOR=“Magenta”][SIZE=“5”][B]gay alert[/B][/SIZE][/COLOR]
[/SPOILER]

χαχαχχχαχ

εγώ χθες είδα ένα αρκετά περιεργο.

[SPOILER]Ότι γενικά είχα τελειώσει την τρίκη λυκείου, αλλά συνέχιζα να πηγαίνω σχολείο για χρόνια, επαναλαμβάνοντας την τρίτη λυκείου, [B]απλά επειδή έτσι έπρεπε[/B] (φαντάζομαι λόγω της συνήθειας των 12 αυτών μαθητικών χρόνων), και συνέχιζα και συνέχιζα… Σ’ αυτά τα επαναληπτικά χρόνια, έλεγε το όνειρο ότι ήμουν τρελό αλητάκι για επίπεδα σχολείου. Σε κάποια φάση τρώω μια φρίκη, βγαίνω απ’ την τάξη και αρχίζω να τρέχω γυμνός στον διάδρομο, με διάφορες καύλες παλιές συμμαθήτριες να με κοιτάνε. Ο, τι να’ ναι[/SPOILER]

Πρέπει να γαμήσεις και να περάσεις σε κάποια σχολή γιατί δεν σε βλέπω καλά…

ειδα οτι μου χαν κλεψει το μπουφαν στη 3ημερη…και εψαχνα παντου να το βρω…και τελικα μου το επεστρεψε σε πανηγυρικο κλιμα με παρελαση η υποδιευθηντρια μας με τον ροναλντο

αυτα ειναι:p
και επισης αυτο λεγεται lucid dreaming. εχω προσπαθησει να το κανω με διαφορες τεχνικες, αλλα @@:stuck_out_tongue:

Εγώ μέσα σε μια βδομάδα είδα 2 φορές όνειρο με τον DeMaio και τον Adams!!! Άντε να έρθει ο Μάρτιος να δούμε Manowar γιατί δε μας βλέπω καλά!!!

Πραγματικά το ψήνει κάνας επιστήμονας ψυχολόγος να αρχίσει να κάνει ερμηνείες των ονείρων μέσα στο φόρουμ;;;Προσφέρονται όλες οι περιπτώσεις πιστεύω!
Και ας τραβήξει η διαδικασία όσο χρόνο χρειάζεται.Τρέμω και μόνο στην ιδέα των ετυμηγοριών!:lol::lol:

Πρόσεχε Astaldo μην θεωρηθεί πρόστυχο το όνειρό σου :lol:

Ονειρεύομαι να συγκατοικώ με τον άνθρωπό μου σ’ένα μικρό σπιτάκι και να μου μαγειρεύει ωραίες μακαρονάδες! Πολύ συχνά το βλέπω τελευταία :stuck_out_tongue:

ειδα τον plant. και ηταν δ-ι-κ-ο-ς μου. 8)

Εεεε ξέρεις πως είναι… γούνινα βρακάκια, αλειμένα σώματα με λάδι κλπ κλπ :lol::lol::lol:

Μες στο μυαλό μου είσαι.
Πρόσθεσε και φλοκάτες μπροστά στο τζάκι το οποίο είναι στολισμένο με σπαθιά.

ειδα σημερα το βραδυ οτι ημουν σ ενα μερος,δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν,κατι σαν υποδοχη σ αεροδρομιο(?)και καθομουν σε κατι σκαλακια και ακουγα μουσικη…και ξαφνικα σκανε οι μειντεν και αρχιζαν και κατεβαιναν τα σκαλακια που οδηγουσαν σε κατι υπογεια.και ο σμιθ μου κανει “hello dude”.τελευταιος ηρθε ο ντικινσον και εγω ετρεχα απο πισω του και του φωναζα ''hey bruce.brucee" για να παρω αυτογραφο αλλα αυτος δεν μ εδωσε σημασια επειδη ηταν μεγαλο ψωνιο…και του φωναζα εγω φταιω που αγοραζω τα σιντι σου…:-s:-s

ειδα σημερα το βραδυ οτι ημουν στο αμστερνταμ με τους pink floyd(ειμασταν στα 70’s kai υποτι8εται οτι ηταν φιλοι μου)

ετσι λοιπον οπως καναμε βολτα και ακουγοντας τις καμπανες:!: να παιζουν το

(ναι, ειχε και σαουντρακ το ονειρο)
κοιταζω πανω τον ουρανο και βλεπω ενα ποταμι γεματο ψαρια να τον διασχιζει

εγω τους ελεγα οτι αυτο ειναι νορμαλ εδω στην ολλανδια γιατι “οπως εξατμιζεται το νερο και γινεται συννεφα και βροχη, ετσι εξατμιζονται και τα ψαρια”#-o

εντωμεταξυ ο ουρανος γινοταν ολο και πιο μαυρος απο τα ψαρια και ξαφνικα ξεκινησε να βρεχει…
ψαρια…

:?

εγιναν και αλλα μετα αλλα ειναι ολοκληρη ιστορια