Όνειρα

ναι…και φαβοριτες

Ωστε ηταν το γνωστο ειδος κοκκοριους πρισλεους.

:stuck_out_tongue: αυτο πιο πολυ αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα

btw. τι σκατα σημαινει ενα ονειρο που ειχα δει το καλοκαιρι?

και καλα ειχε μαζευτει ολη η κοινωνητα του νησιου στην κεντρικη πλατεια για να δουμε τα σημαδια στον ουρανο την νυχτα και εκει που κοιταζουμε τα αστερια φαινεται μια κιτρινη γραμμη να χωριζει νοητα τον οριζοντα στα δυο και μεσα μου αντιληφθηκα οτι ειναι κακος ιοωνοσ και αρχισα να τρεχω #-o
(ειχε και αλλα συμβαντα αλλα τα χω ξεχασει)

Ποιόν είπες ελληνάρα ρε? Αμφισβητείς τη φρουδική ανάλυση? Θα σου ερμήνευα τώρα το όνειρο που είδες, αλλά δε θα το κάνω. :stuck_out_tongue:

συγνωμη αρχηγε!συγνωμη, εισαι φρουδιστης(δεν γλυφω αλλο, νταξει:p)

πες την ερμηνεια να γελασουμε λιγο

Τωρα που ειπε ντοτα, πριν λιγες μερες ειδε ενας φιλος μου (που τον γνωρισα στο πανεπιστημιο, δεν τον ηξερα νωριτερα) ενα ονειρο οτι ημασταν εγω κ αυτος σε μια ταξη κ καναμε θρησκευτικα. Επειδη ομως μεσα στην ταξη γινοταν πανικος κ εγω τον επριζα με αυτα που εκανα αυτος εφυγε κ καθησε στο τελευταιο θρανειο πισω πισω που ειχε εναν υπολογιστη κ επαιξε ντοτα.

Εγω ομως δεν ειμαι πριχτης…ειμαι καλο παιδακι… 8):stuck_out_tongue:

Ορνιθολογος? :stuck_out_tongue:

Ο ορνιθολόγος καταλαβαίνει παραπάνω τα όνειρα και τι μπορεί να εκφράζεται μέσω αυτών από το υποσυνείδητο???:):stuck_out_tongue:
Θίνκ αγκέν:p

Οχι αλλα ξερει απο κοκκορες :wink:

Μμμμμμ…κοτοσουπα! Ντελισιους!

Ξέρω απο κόκκορες, ναι! Μπορώ να σου πω τα πάντα, απέξω και ανακατωτά. :stuck_out_tongue:

Και για να μη βγαίνουμε οφφ τόπικ, θεικό ήταν εκείνο το κόμιξ με τον Κόκκορα και το όνειρο του που ήταν μαζί με τα πρόβατα στη σφαγή, για όποιον θυμάται. 8)

@nik, με αυγολεμονο, γιες:)

τρεχουν σαλια

ω ναι!:wink:

BUMP ! ήμουν έτοιμος να κάνω καινούργιο θρεντ αλλά η αναζήτηση αυτή τη φορά είχε αποτέλεσμα !

καλύτερο
: πως πετάω , πως μπαίνω στο ασανσερ ενός ουρανοξύστη (που ηταν γεμάτο γκόμενες) και σε κάθε όροφο έμπαιναν κ άλλες . στον τελευταίο χτυπήσαμε τα ουζάκια μας .:wink:

χειρότερο : είμαι σε ένα υπόγειο κ ξαφνικά βλέπω την ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤ’ΕΒΙΛ από τα σκυλία της δαλματίας . κάνει μια χειρονομία κ βλέπω από το πουθενά να μου ορμάνε και τα 101 ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ σκυλιά της δαλματίας …#-o

χειροτερο… να γινεται σεισμος και να γκρεμιζονται τα παντα και να με καταπλακωνουν
(παιδικο τραυμα απο το 1999)…
δεν περιγραφω αλλο…
και οτι εχω ενα σουπερ ντουπερ ουαου αμαξι και το τρακαρω (παραλιγο να σκοτωθει ενας φιλος προχθες γιαυτο το ειδα) (μακρια απο εμας)

καλυτερο… ατελειωτες βολτες στην θαλασσα με μεγαλο σκαφος γεματο γυναικες…

ειδα χθες οτι εκανα μπανιο με τον χοντρο απτο ticket house :expressionless:

[-X τι κανει ο ανθρωπος για ενα εισητηριο…:wink:

είδα ότι πήγα σινεμά να δω το inception, αλλά είδα την edited version, όπου δεν έπαιζε η page και εκνευρίστηκα.

Ειδα οτι η ΑΕΚ κατεκτησε το Τσαμπιονς Λιγκ, νικωντας στον τελικο την Ιντερ με 4-2 !!!

8O:papas:8O

αυτό δεν ήταν ένα απλο όνειρο, ΟΡΑΜΑ ήταν!!!