Το πιο χαζό όνομα συγκροτήματος που έχετε ακούσει

Συμμετέχεις?

Δεν συμμετέχω αλλα αν ενδιαφέρεσε μπορώ να τους πω να σε παρούν για μασκότ . (πλακίτσα )

Χα… Μάλλον συμμετέχεις τελικά.

Δεν το κρύβω άλλο , το παραδέχομαι . Είμαι ιδρυτικό μέλος . Με κατάλαβες …
(σκέψου την προτασή μου όμως , γιατι χριαζόμαστε καλή μασκότ)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μπα… προμοτάρετε καλά τους εαυτούς σας. Το όνομα είναι χαρακτηριστικότατο!

Riper παντως καλο θα ηταν να φιαξετε και σελιδα στο myspace να ακουσουμε τι λετε :roll:

Ναι αλλά εσυ θα είσαι ο νέος Eddy . Μονο που για λόγους trademark θα σε λέμε Tr’eddy’ .

Με βλέπω Banned

Tr’eddy’ ? Απαπαπα! Δεν μου χες πει ότι είστε emo band.
Δυστυχώς θα πρέπει να αρνηθώ την πρόταση σου μολονότι ενδιαφέρουσα. Αν εσείς αυτοκτονήσετε καμιά μέρα τι θα κάνω εγώ? Ξεκρέμαστος θα μείνω?

Ρε συ πολλές νέες μπάντες (και καλά metal) παίζουν μουσική που είναι για τους γάμμους των emo .

Tοτε γιατι ξεκινησατε κι εσεις?Το κανετε απο μικροι ή σας ηρθε τωρα στη τρελα?

Μπορείς να πηγαίνεις σε πανηγύρια και να βγάζεις το ψωμή σου … (ως η μασκότ μας θα είσαι πολυ Famus )

ΟΚ καλή ιδέα. Εγώ θα πέζω ντέφι και εσύ θα χορευεις. Μέσα?
Και με τα λεφτά που θα μαζέψουμε θα σου πάρω δώρο ένα λεξικό.

Εμείς παίζουμε metal punk hardcore με brutal φωνητικά και κλαρίνα . Μόνο εσύ μας Λείπεις … (πλακίτσα)

Με τιμαει η προταση σου αλλα διστυχως δε μπορω να υιοθετησω το Ηim-Negative-Emo (σε γενικες γραμμες γυναικοτό) look σας.Και παλι συγγνωμη…:-s

Μέσα είμαι . Εγώ όμως με τα λεφτά που θα μαζέψουμε θα σου πάρω δώρο ενα ρολόι .

Να δείς αν έρχομαι

Λοιπόν το ρολόι είναι χρήσιμο. Μου υπενθύμισε ότι έχω και ραντεβού, οπότε εγκαταλείπω την κουβεντούλα μας.
Το ρολόι πάντως να έχει και οθόνη υψηλής ευκρίνειας για να σε βλέπω καθαρά όπως θα έρχεσαι.
Καλή συνέχεια με την emo band σου και για maskot βάλτε αυτή την κυρία:

ταιριάζει με το ύφος σας!

δεν χρειάζετε να μας προσβάλεις . Όπως καταλαβαίνεις (που δεν νομίζω) αυτά που λέω δεν τα εννοώ .

free your mind
and your ass will follow

Και συ με ποιά θα περνάς τα βράδια ? :-k

(νόμιζα οτι είχες ραντεβού μαζί της )

Ιf my ass follow the freedom of my mind you will die from the toxic gases

:lol: :lol: :lol: :lol: