Τουλάχιστον έγω έχω δοκιμάσει και το real thing. Να προσέχεις μην σου ξεφουσκώσει… bye bye!
Δε το σύνεχίζω άλλο . Το χόντρίνατε χωρίς λόγο . (και μη μπερδεύεις τη φαντασία σου με το real thing)
Και εσύ το χέρι σου.
προς Θεού όχι…
Τώρα ας επιστρέψουμε στο θέμα μας και ας μη μιλάμε για 1002 άσχετα ζητήματα (χωρίς πλακίτσα)
Abdullah
είναι μια Stoner Rock, Doom Metal band από το Cleveland, OH, USA στην οποία δεν συμμετέχω .
Για σε όλους. Επειδή πιάσατε αυτή τη κουβέντα θα πω και εγώ ενα συκρότημα που όμως μπορεί να μην θεωρήτε και το ονομά του γελίο. Το όναμα είναι H.A.W.T.N.O.T.B το οποίο σημένει Hey Asshole What’s The Name Of The Band. Τέλειο ε.
Ελα ρε Angel με τη μπαντάρα σου . Παιδιά οι H.A.W.T.N.O.T.B μαμάνε . Ρε θυμάσε που περιοδέβαμε μαζί ? Περασμένα Μεγαλεία
Ρε Punks_Not_DeaD από που τα κατεβάζεις ;; :lol: :? 8O
Πω ρε Ripper τη μου θύμισες τώρα…αξέχαστες εποχές μαζί με τους South Malakopitures. Αυτά είναι. :respect:
Δε θα ξεχάσω ποτέ που μιραζόμασταν τα groupie . Πως και δεν κολίσαμε τπτ ακόμα απορώ .
Alabama Thunderpussy (Τα κεραυνομουνα της Αλαμπαμα) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι το χαζό βρίσκεις σε αυτό ? Για λέγε …
φιλος,
ειναι χαζο
Πιο πολύ στο γραφικό νομίζω φέρνει…
ειναι παρα πολυ δυσκολο…μεγαλο μπερδεμα μεταξυ χαζου και γραφικου…
μου ερχεται Heaven Shall Burn…αν μου ερθει κατι αλλο θα ξαναγραψω…:-k
α…μου ηρθε ενα group που εχουμε στη Σαμο…λεγονται Σκατοκεφαλοι…νομιζω οτι κερδιζουν το υπερτατο βραβείο χαζομάρας!!!
Bullet for my Valentine
αχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχα
τραγικίλα.
Όχι ρε μλκ, είναι θεεΐλα
Να μου τους γνωρίσεις
Μάλλον δεν θες να τους γνωρίσεις…είχα βαλει το The Art Of Navigating By The Stars των θεών Sieges Even εκεί που δούλευα και ο κιθαρίστας μου είπε…ωραία ρε…δεν το ήξερα ότι ακούς και τέτοια…πολύ ωραίο…μοιάζει με Nickelback #-o :blink: :eek:
Ούτε γραφικό ούτε χαζό ειναι.Πρέπει να ξέρεις από που έχουν πάρει το όνομά τους. Manowar ήταν το όνομα ενός αγγλικού πολεμικού πλοίου του 18ου αιώνα.