Το πιο χαζό όνομα συγκροτήματος που έχετε ακούσει

εχεις δικιο τσοπανα rave τους λενε αλλα δεν τους εχω ακουσει,αλλο κουφο εινα οι σπυριδουλα αλλα το κορυφαιο δυο ποστς επανω kavla…πολυ αισθησιακο ονομα για μπαντα:lol::lol::lol:και τι παιζουν love metal?:lol::lol::lol::lol:

Σαν όνομα ποτέ δε μου κάθονταν οι Anaal-Nathrakh και ας μου αρέσει η βαβούρα τους.

The Cumshots

Επίσης απο ελληνικά σχήματα άλλο τπτ. Ετοιμαστείτε να σας κουφάνω:

Αρχίδι@ (με μια τρομερή διασκευή/παρωδία στα Διάφανα Κρίνα)
Φευγαλέοντες
Πολικοί Καύσωνες
Κουμπότρυπες
Το πουγκί με τα σκατά
Ζώα υπό Εξαφάνιση
Ανώριμοι
Hardκουραδες
1000mods (προφέρεται Χιλιομόντς από το Χιλιομόδι Κορινθίας)
Πυρηνικός Υδραυλικός (χαχαχαχαχα)
Σπέρμα
Human Κοντοσούβλι
Votka Juniors

oι σπυριδούλα δεν είναι και τόσο κουφό όνομα, αν αναλογιστείς ότι οι ιθύνοντες πίσω από το γκρουπ είναι οι αδερφοί Σπυρόπουλοι.

όσο για τους Κουμπότρυπες που λέει ο siags, μπορεί να ακούγεται όντως αστείο το όνομα. Φανταστείτε πόσο ακόμα πιο αστείο θα ακουγόταν όμως όταν αρκετά χρόνια μετά την ίδρυση των Κουμπότρυπες, εμφανίζεται ένα άλλο γκρουπ με το όνομα “Τρύπες”.

Κ.Σ.: Θυμάμαι ένα σχόλιό σου για το Σαββόπουλο, στην εκπομπή του Rock FM. Παίζοντας ένα κομμάτι του Σιδηρόπουλου με τα Μπουρμπούλια και εξηγώντας πως τα Μπουρμπούλια ήταν το συγκρότημα του Σαββόπουλου, είπες τη φοβερή ατάκα «Ποιός παπάρας ονομάζει το συγκρότημά του, Μπουρμπούλια;», αναφερόμενος στο Σαββόπουλο.
Ε, ναι! «Μπουρμπούλια» τώρα! Είναι σα να τους λέει «είσαστε μαλάκες». Σαν να λέω εγώ τους δικούς μου «Ο Μήτσος Και Τα Κολλητήρια», να πούμε. Αν και τα κολλητήρια είναι καλύτερα από τα μπουρμπούλια, είναι σαλταδόροι, είναι κάτι τελοσπάντων.

Απο την συνέντευξη του Δημήτρη Πουλικάκου στο rocking.gr :lol:
http://www.rocking.gr/article4903.php

Χούμπαστανκ.Ακούγεται εντελώς ηλίθιο ΙΜΟ.Και κάνει κάποιος συνειρμούς ότι κάτι βρώμισε.Και από πάνω το συγκρότημα είναι και χάλια:p

Αρχίδι@ (με μια τρομερή διασκευή/παρωδία στα Διάφανα Κρίνα)
Το πουγκί με τα σκατά
Hardκουραδες
Πυρηνικός Υδραυλικός (χαχαχαχαχα)
Σπέρμα
Human Κοντοσούβλι

Xaaxaxaxaaxa wtf?Oi Human Κοντοσούβλι είναι grindcore ωστόσο?

Aτελης επαγωγικος συλλογισμος. Μηδενιζεσαι.:stuck_out_tongue:

ΛΩΛ μα δεν υπάρχει κάποιος συλλογισμός.

Εννοω οτι με τρελαινει ο ειρμος σου.:stuck_out_tongue:

Α,γαμάτο:D

Ε το πλοκάμι του καρχαρία(που όχι μόνο το όνομα, αλλά και τα τραγούδια είναι κάπως…κάπως), Edguy(δεν ξέρω γιατί,αλλά μου φαινεται χαζό το όνομα)…εεεμ…δεν έχω και πολλή έμπνευση αυτή τη στιγμη…δεν μου ρχεται κάτι άλλο!

Κι εμένα μου βγάζει κάτι αφελές αυτό το όνομα ρε γαμώτο.Δεν έχω ιδέα από που το εμπνέυστηκαν,αλλά μου φέρνει στο νου “This band is about a guy named Ed”

ayreon.

<<οι ταξιαρχιδες>>

‘‘underground’’ μπαντα, πολυ φοβερη

#-o:lol:#-o:p

Χαζο,γιατι?

korpiklaani

Eιναι χαζο ηχητικα και μονο λογω γλωσσας.Σημαινει The Forest Clan

Χαχα,ναι ρε γαμώτο,ψιλο-αδικία.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκαν ήδη-είναι δύσκολο και το σερτς γι’αυτο το όνομα-οι The The.όχι μόνο ακούγεται σα να τραυλίζεις,αλλά είναι και πολύ υποκριτικό.(“ότι και καλά τα ίντι ροκ συγκροτήματα βάζουν το άρθρο ‘δε’ μπροστά,το’πιασες,το’πιασες?ΛΟΛ”)

The grasshopper lies heavy

Εμένα μ’ αρέσει σαν όνομα πάντως. Ε φαντάζεστε τι παίζουν.

@Τολκκι: Μου θυμίζει The Clan Destined (από τα πιο ωραία όνοματα και ρησπεκτ στον θεο μαρτιν)

οχι χαζο τελικα…βλακεια μου…απλα δεν μου πηρε κατι χρονια να μαθω πως προφερεται:p