D.R.I. (Dirty Rotten Imbeciles)
god is an astrunaut
Έλληνες:
αθίγγανοι του διαστήματος
ΜΑSTURBATION
ΠΟΑ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑΣ)
Μεθυσμένα Ξωτικά
ΣΠΕ (ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ)
Βανδαλούπ / Ζώα προς εξαφάνιση
Εagles of death metal…τραγικό???
ρε συ ειναι ακομα χειροτερο και απο τους eagles
Εγώ, που μου αρέσουν όλα τα παραπάνω μήπως έχω κάποιο πρόβλημα?
Και μενα
Αρα εισαι ΟΚ:p
Το πιο χαζο ονομα ειναι ενα που μου ειχαν προτεινει για να ονομαστουμε συγκροτημα: Heavy Duty. Κλισε οσο δεν παει. Βαρυ καθηκον να υπερασπιζεσαι το τρου μετσαλ αλλα και πολυ χαζο ρε παιδι μου…
Blood Tsunami.
Έχω ακούσει ότι είναι καλοί, αλλά το όνομα της μπάντας είναι άθλιο.
Βασικά το “heavy duty” δε σημαίνει αυτό, νομίζω είναι βρετανική έκφραση που χονδρικά μεταφράζεται ως κάτι σαν “βαρύς κι ασήκωτος”… :-k Εξ ου και το τραγούδι των Priest όπου το “we’re heavy duty” δε σημαίνει προφανώς “είμαστε βαριά ευθύνη” :? αλλά “γ@μ@με και δέρνουμε” ή κάτι τέτοιο! Οπότε μάλλον έπρεπε να το είχες εγκρίνει γιατί τα σπάει! :twisted:
Ον τόπικ: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (δε θα μου’ κανε εντύπωση βασικά) αλλά το πιο ηλίθιο όνομα που έχω ακούσει είναι: “The Poodles” -βλ. “τα κανίς”! #-o
Heavy Duty σημαίνει κάτι ανθεκτικό, σκληροτράχηλο.
Ε ναι αυτό δεν είπα και γω :-s
‘‘she and him’’…ολιγον τι γτπ ονομα…(αν κ το ντουετο τα σπαει…)
Flagitious idiosyncrasy in the dilapidation
Ε;
:?
Eχετε κι οι δυο δικιο, σαφως η πρωτη εννοια δεν ειναι αυτη που ανεφερα, αλλα μπορει να γινει ευκολα και ο συνειρμος που εκανα εγω:
- Eιναι κομματι Spinal Tap, οποτε προσκυναμε και δεν ακουμπαμε
- Ποσες μπαντες πλεον με ονομα Priest? Να μην αναφερω παραδειγματα.
- Καλο ειναι να μην προκαταλαμβανεις τον αλλο για το στυλ που παιζεις. Και μη μου πει κανεις οτι αυτο το ονομα θα το μπορουσε ευκολα να το χει μια μη heavy μπαντα
@Γρακχο: To πουντλς οντως δεν παλευεται. Mια μερα εβλεπα TvWar και λεει το ονομα τους, δεν το πιανω καλα κ σκεφτομαι: ποιοι ειναι παλι αυτοι οι Noodles? :lol:
- Αλήθεια; Δεν το ξερα. Respect.
- Ποτέ δεν είναι αρκετές οι μπάντες με όνομα Priest (μουαχαχα). Και όχι μην αναφέρεις παραδείγματα.
- Φυσικά και δεν θα μπορούσε να το έχει μη μέτσαλ μπάντα, και ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτό είναι καλό. (Ρε συ Red Rum μήπως δεν είσαι και τόσο true τελικά; :p)
Noodles, :lol: γάμησε.
τους λατρευω αλλα το ονομα τους ειναι χαλια
queen
εε δεν ειναι κ χαζο αλλα ουτε εμενα μου αρεσει:wink:
Red Hot Chili Peppers
WC(νομίζω είναι ελληνική μπάντα)
Πλοκάμι του καρχαρία
DEMAXIMAM
και γενικά όλα τα bands του τύπου αυτού.
Now playing: Heaven Shall Burn - Bleeding To Death
via FoxyTunes
Όχι ρε μάγκα τι είπες τώρα. Την π****ισες.