Το πιο χαζό όνομα συγκροτήματος που έχετε ακούσει

:lol:

:lol::lol::lol:

Ok, όποτε θα τους ακούω θα σκέφτομαι αυτό πια! :stuck_out_tongue:

Πάντως, σύμφωνα με τη wiki, “Eluveitie is Helvetic Gaulish for “I am the Helvetian”, referring to an inscription dating to the earliest record of the Celtic Helvetii tribe from what is now Switzerland.”

Άποψη…:-s

Enola Str8…

[B]“Kiss The Anus Of A Black Cat”[/B]

Μην με πάρετε με τις :tomato: αλλά ήμαρτον ρε σεις!

Καλή μπαντούλα δε λέω, αλλά τί σκατά όνομα είναι τούτο?

Godspeed You! Black Emperor

[SPOILER]

[SPOILER]αυτό πάει στα καλύτερα ρε. :p[/SPOILER][/SPOILER]

αλήθεια τι σημαίνει?

Νομίζω ότι σημαίνει
"Καλή σου επιτυχία! Μαύρε Αυτοκράτορα"

O Θεός μαζί σου! Μαύρε αυτοκράτορα, είναι πιο accurate.

οι Kiss the Anus δεν είναι καλή_μπαντούλα. αμάν πια με τα άστοχα υποκοριστικά

Βασικά ‘’ godspeed’’ είναι φράση που λέγεται όταν λέμε σε κάποιον “καλο δρόμο”, καλὀ ταξίδι, κάι τέτοιο.

Το όνομα το πήρανε απο μια Γιαπωνέζικη ταινία,και βασικά είναι γαμώ τα ονόματα :wink:

The band took its name from God Speed You! Black Emperor, a 1976 Japanese black-and-white documentary by director Mitsuo Yanagimachi, which follows the exploits of a Japanese biker gang, the Black Emperors.

Απο wiki :slight_smile:

Aπό τις λίγες φορές που η ακριβής μετάφραση πιάνει το νόημα. “Με την ταχύτητα του θεού” δηλαδή.

‘godspeed’ ευχοντουσαν σε μεγαλα ταξιδια(φαση ‘καλο ταξιδι’ επειδη θα ηταν επικινδυνο και μεγαλο συνηθως) αν δεν κανω λαθος οι αγγλοφωνοι…

χαζό όνομα θα έλεγα behemoth και dimmu borgir. μπορεί οι φανς τους να μου φέρουν αντίρρηση αλλά μου την σπάνε σαν ονόματα γενικώς.
behemoth έχουν κάποια τραγούδια τους που μ’αρέσουν δεν λέω, αλλά σαν όνομα είναι κάπως.

Barbatos. Ιαπωνία.

Το Behemoth εμενα μ’αρεσει…το έχουν πάρει από το βιβλικό τέρας βεεμωθ που ήταν κάτι σαν ένας τεράστιος ιπποπόταμος οπότε το βρίσκω αρκετά χέβι… το dimmu borgir δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ούτε αυτό μου τη σπάει:D

από τα πιο χαζά ονόματα που έχω ακούσει (αλλά η μπάντα μαμαει απίστευα) είναι οι Τhe Datsuns:p

κάτι είχα ακούσει για το Behemoth από που προήλθε, για την ακρίβεια έχει πλάκα σαν λέξη :lol:
το dimmu borgir δεν μ’αρέσει καθόλου για τον λόγο ότι δεν μ’αρέσει και η μουσική τους αφού δεν τους εντάσσω στο μπλακ μέταλ. απόψεις :smiley:

το dimmu borgir ειναι αθλιο ονομα
οπως και το UFO

Βασικά με ένα γκουγκλαρισμα είδα ότι σημαίνει “Dark Cities” Νορβηγικά ή “Dark Castles” στα Ισλανδικά που ακούγεται κομπλέ για μπλακ μπαντα:p

Ένα άλλο που θεωρώ απίστευτα χαζό είναι το Metal Church…δεν εχω ασχοληθεί μαζί τους απλά το όνομα μου φαίνεται χαζό:p:D

ας το κάνανε black cities ήταν ανάγκη να το κάνουν dimmu borgir; :lol:
όταν το προφέρω ακούγεται πολύ κάπως. και έχουν κάτι τραγούδια εν ονόματι sacrilegious scorn πως σκατά γράφεται. τι ποιό χαζό! :stuck_out_tongue: