Μα είναι δυνατό να μη θεωρεί κάποιος υπεργαμάτο όνομα το “Ο Ναός του Μέταλ”;
Σου ρίχνω ένα ελαφρυντικό επειδή δεν έχεις ασχοληθεί. Ειδικά αν ακούσεις το ομώνυμο κομμάτι, ένα από τα 10 καλύτερα στο μέταλ όπως έχω ξαναγράψει, everything will make sense. 8)
:lol::lol: τι ναος του μεταλ ρε, temple of metal κ ετσ, ουτε οι μανοβαρ τετοια…μεταλλικο ξωκλησι, οχι μλκια ντιπ για ντιπ ονομα, αλλα σιγουρα cult …(ασχετο αν γαμανε ή οχι)
Δεν σε καταλαβαίνω, επειδή δεν βλέπεις εσύ να έχουν κάτι πρέπει να ισχύει και για μένα. Τέλοσπάντων, το riot μου φαίνεται υπερβολικά απλό, δεν μου λέει κάτι, από την άλλη όχθη του ποταμού δεν μου ακούγεται καλά, το ίδιο και Hammerfall. Είναι υποκειμενικά τα πράγματα όχι απόλυτα. Και τι ρόλο παίζει επίσης η ηλικία μου…
πως δεν παίζει…αν έχεις αρχίσει να ακούς αυτήν την μουσική πριν απο λίγο καιρό, δεν ειναι δύσκολο να μην σου κάνουν κλικ κάποια πράγματα…επίσης δεν το είπα για κακό, για καλο το είπα…
τώρα αυτό που λες για τα ονόματα οχι δεν είπα οτι πρέπει να εχεις την ίδια γνώμη με εμένα, φυσικά…αλλά ο τίτλος λεει [B]Το πιο χαζό όνομα[/B]…ε δεν νομίζω να είναι το riot το ποιο χαζό, ή το Hammerfall
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τα ονοματα αυτων των συγκροτηματων αντιπροσωπευουν την μουσικη που παιζουν οποτε δεν θεωρω κατι το χαζο.οπως το βλεπει ο καθενας