Το πιο χαζό όνομα συγκροτήματος που έχετε ακούσει

Λίγα για τους Θεούς ρε!

Μα είναι δυνατό να μη θεωρεί κάποιος υπεργαμάτο όνομα το “Ο Ναός του Μέταλ”;

Σου ρίχνω ένα ελαφρυντικό επειδή δεν έχεις ασχοληθεί. Ειδικά αν ακούσεις το ομώνυμο κομμάτι, ένα από τα 10 καλύτερα στο μέταλ όπως έχω ξαναγράψει, everything will make sense. 8)

@@

Εκκλησα απο μετσαλο ή μετσαλικο 'κλησακι…
μετριοτητα!

:stuck_out_tongue:

σιγα μη λεγονται και σραϊν οφ ουλτιματ μετσαλς

Πφφφ. Κλασσικός μικροθεριός. Όπως πάντα hit or miss.

X Japan

δηλαδή άμα ήταν Έλληνες θα λεγόντουσαν X Greece?:stuck_out_tongue:

ok.
αλλα και παλι δεν λεει τπτ η μπαντα!

:lol::lol: τι ναος του μεταλ ρε, temple of metal κ ετσ, ουτε οι μανοβαρ τετοια…μεταλλικο ξωκλησι, οχι μλκια ντιπ για ντιπ ονομα, αλλα σιγουρα cult …(ασχετο αν γαμανε ή οχι)

Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα μου φαινόταν εντλώς ηλίθιο το “the eagles of death metal”… [-X#-o

Το θυμηθηκα απο το νεο σχετικα με Ramones στην αρχικη.

Δεν ειναι συγκροτημα, ουτε χαζο ιδιαιτερα, αλλα η Dolly Parton παντα με εκανε να γελαω οταν ακουω το ονομα της :stuck_out_tongue:

Κάποια που μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή
Grave Digger
Sabaton
Jag Panzer
Riot
Riverside
Hammerfall

?!??!

Τι σου φαίνεται παράξενο?

ήρεμα…είναι 16.

το grave digger άντε να σου κάνει κάπως…
άντε και για έναν περίεργο λόγο το Sabaton…
αλλά τα riot, riverside, Hammerfall δεν βλέπω να έχουν κάτι…

Δεν σε καταλαβαίνω, επειδή δεν βλέπεις εσύ να έχουν κάτι πρέπει να ισχύει και για μένα. Τέλοσπάντων, το riot μου φαίνεται υπερβολικά απλό, δεν μου λέει κάτι, από την άλλη όχθη του ποταμού δεν μου ακούγεται καλά, το ίδιο και Hammerfall. Είναι υποκειμενικά τα πράγματα όχι απόλυτα. Και τι ρόλο παίζει επίσης η ηλικία μου…

πως δεν παίζει…αν έχεις αρχίσει να ακούς αυτήν την μουσική πριν απο λίγο καιρό, δεν ειναι δύσκολο να μην σου κάνουν κλικ κάποια πράγματα…επίσης δεν το είπα για κακό, για καλο το είπα…:slight_smile:

τώρα αυτό που λες για τα ονόματα οχι δεν είπα οτι πρέπει να εχεις την ίδια γνώμη με εμένα, φυσικά…αλλά ο τίτλος λεει [B]Το πιο χαζό όνομα[/B]…ε δεν νομίζω να είναι το riot το ποιο χαζό, ή το Hammerfall

τελοςπαντων…Peace.! 8)

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τα ονοματα αυτων των συγκροτηματων αντιπροσωπευουν την μουσικη που παιζουν οποτε δεν θεωρω κατι το χαζο.οπως το βλεπει ο καθενας

ντάξει κι εγώ το hammerfall το βρίσκω λίγο ηλίθιο, αλλά οκ!:stuck_out_tongue:

αλλά είναι και η σχέση που έχεις μέ την μπάντα μέσα στο παιχνίδι, και πως σου φαίνεται συνολικά η μπάντα. Εμένα με επιρρεάζει αυτό δηλαδή

The Eagles.

Οι Αετοι. Λολ, ακουγεται καπως γελοιο :stuck_out_tongue:

φανταστειτε τωρα μπαντα να ονομαζοταν metallica. ποσο τρουιλα; ε;

1:58 :wink:

http://en.wikipedia.org/wiki/Stupid_(band)

Κάποιοι το έχουν και σαν τίτλο…