Ψηφιστεεεεε…
Κοντό βέβαια διότι δεν πιάνει ψείρες, δεν λερώνει και τραβάει στην ανηφόρα!!!
Επίσης η αγάπη για την μουσική μας και οι γνώσεις δεν μετριούνται ανάλογα με το μάκρος του μαλλιού!
Σωστά???8)
Μέχρι πριν μισό μήνα περίπου είχα μία φούντα, σωστό θάμνο. Λόγω δουλειάς μεταξύ άλλων την έκοψα, αλλά τελικά έχασα και την δουλειά…
Μακρυυυυυυυυυυυυυυυυυυ οσο γινεται πιο πολυ…
Προσωπικα το μακρυ πολυ κατω του ωμου δεν μου αρεσει. Το πολυ κοντοκουρεμενο επισης δεν μου αρεσει.
+1000!
Κοντο.Οι μακρυμαλληδες δεν με τραβανε ιδιαιτερα…
για μενα κοντο, για τους υπολοιπους στα @@ μου.
Mακρύ εκεί μέχρι τους ώμους καλά είναι
και παρακάτω να είναι δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου όμως
Κόκκινα, μακρυά μαλλιά, απο τη μια πλευρά, και ξυρισμενα απο την αλλη, με ενα πρασινο λοφιο να προεξέχει. Όλοι οι υπόλοιποι είστε ΦΛΩΡΟΙ και άκυροι και δε σας κανω παρέα! :p:p
“Τρίχες”… ένα απο τα σημαντικότερα μιούζικαλ, καθιέρωσε τη γενιά του τέλους των 60ς, δε το έχω δει, αλλά θα θελα. άσχετο, έτσι μου ρθε
Είχα μακρύ μαλλί για 10 χρόνια περίπου μέχρι που πήγα φαντάρος τέλη 2005. Το κοντό είναι χαλαρά πιο ξεκούραστη υπόθεση αλλά προτιμώ εύκολα το μακρύ.
Tα είχα μακριά,τωρα που τελειώνω πανεπιστήμιο και βρήκα δουλειά τα έκοψα και γουστάρω!!!Αφήστε που τελικά στις γυναίκες τους αρέσει το κοντό μαλλί…
…Tελικά εξαρτάται το άτομο…ό,τι πάει στον καθένα!!!
Mε τρίχες θα ασχολούμαστε?:lol: Κάποτε θα έλεγα μακρύ αλλά πλέον κοντό δαγκωτό
Το γουλι δεν παιζει?:lol:
χμχμχμ…Σοφιαααααααααααααααααααααααααααααααα
gia kopeles oute logos gia konto…
gia antres pantws typoy rockades dexomai mono to makry… to konto to afhnw gia toys flwroys…
kai fysika metrane akomh perissotero oi malliades poy exoyn paei kai strato…
οπα ρε μαγκα ροκα…θα βρεις…(γκρικλις;;;
Mακρυ βεβαια.
και σε μερικες γυναικες το κοντο παει παρα πολυ.