Εξαρτάται…εμένα μου αρέσει το μακρύ στους άντρες αλλά δεν είναι απόλυτο.Έχω δει και παιδιά με μακρύ μαλλί,που είναι πολύ καλύτεροι όταν το κόβουν!
Πάντως εγώ αν και τα έκοψα τα δικά μου, μου αρέσουν όσο το δυνατόν πιό μακρυά, μέχρι τη μέση κλπ.
με την καμια ομως!
παντως δεν τιθεται θεμα, ο καθενας εχει ξεχωριστο στυλ, και του πανε ειτε τα κοντα ειτε τα μακρια, δεν ειναι απολυτο
Γιεεεα,ειμαι φλωρος.
Το ξερουμε…
Το μακρυ μαλλι πιστευω ειναι της εφηβειας περισσοτερο, αλλα πολλοι το κρατανε και για τα επομενα χρονια, οπως εγω… Μετα απο καποια ηλικια το κοβεις για να αφησεις μια εποχη πισω, η οποια ηταν συνδεδεμενη με διαφορα πραγματα…
…Και γινεσαι φλωρος.
ε ναι, ως γνωστον το μακρυ μαλλι δηλωνει αντρισμο και μαγκια…
εμενα μου τη σπαει αφανταστα καποια φασιστοειδη παπουδια που υποτιθεται δεν ανεχονται μαλλια και μουσια…ποπο…ειναι δω στο Τρικαλο ενα συγγενικο παπουδι που οποτε με βλεπει μου τη λεει για το…μουσακι…και σιγα το μουσι δλδ…και για τα μαλλι σε αλλα παιδια τη λεει…#-o #-o #-o #-o #-o
Μακρυ αν και πριν μια βδομαδα το εκοψα μεχρι τον λαιμο γτ μου εφταναν σχεδον μεχρι τον κωλο. τεσπα την under δεν την εκοψα παντος !!! ασχετο χαχα πολυ μαλλι ρε γαμωτο:D
τον warrel παριστανες ρε συντροφε;;;; α ρε μεγαλε νεβερμορικε!!!
Δεν ντρεπεσαι…τετοιο μαλι και το κοψες… φτου σου ρεε!!!
Τουλαχιστον το κρατησες για ενθυμιο???:-k
Να σου πω ρε τρίκαλο δεν του λες του συγγενικού παπουδιού να κοιτάξει κατά Λάρισα μεριά να δει αν έρχομαι???
Κάνε δουλειά σου άσε όσο μαλλί γουστάρεις και γράφτους όλους κανονικά από την ζούλεια τους τα λένε στο υπογράφω γκαραντί
Υ.Γ Την λέξη παπούδια είχα χρόνια να την ακούσω να είσαι καλά που μου την θύμισες
Τωρα που ειπες για παππουδια, το αθλιο ειναι να βλεπεις 50αρηδες με καραφλα μπροστα και την κοτσιδα τη λιγδιασμενη απο πισω.Ιου…#-o
Πολυ θαθελα να τα μακρυνω, αλλα στο μεσοδιαστημα ειναι αθλιο οποτε τα κραταω κοντα…
Εννοείται μακρύ μαλλί.
Πριν 2 χρόνια τα είχα μέχρι τη μέση, ωραίες εποχές
οχι δεν το κρατησα !!! αλλα το ενθυμιο ειναι στο μυαλο μου.Αυτο μετραει!!!
Aυτός που μου έκανε έκθεση, γύρω στα 50 είχε μία κοτσίδα και χωρίς να έχει καθόλου φαλάκρα.
¶σε, εγώ πριν κόψω τα μαλλιά μου περπατούσα στο δρόμο και με κοίταζαν λες και θα τους επιτεθώ για να τους ληστέψω.#-o
Πραγματι… Ντρεπομουν να κυκλοφορησω… Αλλα μετα αποζημιωθηκα…!!!8)
Μακρυ μαλλι εννοειτε!!!Τι χαζη ερωτηση
ΝΙ!!
Τι με φωναζεις μωρε? λεσ και δεν ξερεισ… Μακρυ οσο πιο πολυ γινεται…( σγουρο κατα προτιμηση:) )