Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Αυτη θα ερωτευτηκε καποιον :stuck_out_tongue:

Εγω ειμαι σε αυτο το τρισαθλιο μεσοδιαστημα που λεγατε και κοντευει να γινει μακρυ το μαλλι μου…Τι να ψηφισω? :-k :stuck_out_tongue:

εγώ έχω κοντό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι φλώρος θα ήμουν και αν είχα μακρύ μαλλί!!!:stuck_out_tongue: Φλωριά ρουλζζζζ

Ψιλοάσχετο, νομίζω στις “Σφήκες” του Αριστοφάνη (δεν είμαι σίγουρος αν σε αυτό το έργο βρίσκεται η στιχομυθία που έχω στο μυαλό μου), ένας πατέρας “τσακώνεται” με το γιο του, επειδή έχει αφήσει μακριά μαλλιά και δεν είναι όπως οι υπόλοιποι Αθηναίοι με καλό όνομα… Τόσοι αιώνες πέρασαν, αλλά η μάχη της τρίχας συνεχίζει αέναη!!!:stuck_out_tongue:

ΜΑΚΡΥ ΜΑΚΡΥ ΜΑΚΡΥ

Και γω τώρα την φάση περνάω,μόνο που εμένα είναι ωραία έτσι,γιατί πετάνε πάνω ευθεία σαν να έχουν τζέλ.:smiley: :smiley: :smiley: Σαν γιαπωνέζικα:lol:

Να περπατας στο δρομο, να φυσαει και να εχεις το μαλλια ελευθερο και να ανεμιζει…

:respect:

Έχω την αίσθηση Red οτι αν ξυπνούσες μία μέρα και έβλεπες οτι τα μάτια σου έχουν γίνει σχιστά, σαν των γιαπωνέζων, δε θα σε χάλαγε καθόλου… :slight_smile:

…και να το παίρνει ο αέρας και να το ανακατεύει και γίνεται όπως να ναι… :stuck_out_tongue: Εκτός αν έχεις ίσιο μαλλί, όπου τότε αυτή η ταλαιπωρία δεν υπάρχει. Στο χαλάω λίγο, αλλά εμένα αρκετά χρόνια που το είχα μακρύ με ταλαιπώρησε… Όπως και να χει, έχει τα καλά και τα κακά της η όλη φάση, ομορφιά υπάρχει και στα 2, απο κει και πέρα είναι πως αισθάνεται ωραία ο καθένας… πιστεύω η εναλλαγή ίσως είναι η καλύτερη… μακρύ τώρα, μετά κοντό, μετά ξανά μακρύ… (αυτό το ενδιάμεσο να έλειπε…)

Εχω ισιο μαλλι και καταχαιρομαι οταν φυσαει!!!

Ειχα μακρυ και το κουρεψα…τωρα εχω ισα που περναει λιγο κατω απο τα αυτια…ολοι μου λενε μου παει το κοντο αλλα προτιμω μακρυ…αν σκοπευω να αφησω θα περασω την 1η λυκειου σαν βλακας, φλωρος, ασχημος κλπ…τι να κανω? :frowning:

μην πας σχολειο.

Υπάρχουν φλώροι με κοντά και φλώροι με μακρυά μαλλιά. Σημασία έχει πως αισθάνεται κάποιος μέσα του. Και παίρνει κάποια χρόνια μέχρι να καταλάβει κάποιος πως τα ρούχα και η εμφάνιση δε “μας φοράνε”, αλλά τα φοράμε εμείς.

φλωρος δεν ειμαι ουτε με το κοντο ουτε με το μακρυ…ειμαι με το ενδιαμεσο…

μηπως θες να ποσταρω φωτο??? :stuck_out_tongue: :lol:

Φλωρος εισαι ουτως η αλλως!!!

Ουστ ρε που θα μου κλεψεις και το avatar σφετεριστη…

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Δεν αναιρεί αυτό που έγραψα αυτό :slight_smile:

αυτο που εγραψες σωστο ειναι, αλλα δεν ειναι κακο να θελω να μου παει το μαλλι μου…

δεν εννοω οτι οταν εχω μακρυ ειμαι “μαγκας”…ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! απλα ειμαι πολυ χαλια με το ενδιαμεσο…ολοι οσοι θελουν να αφησουν μαλλι περνανε αυτο το σπαστικο σταδιο.

freedomofrock, και το παλιο σου αβαταρ με τον ντικινσον κλεμμενο ηταν…

[-X [-X [-X

Αυτο ειναι αλλο θεμα…:stuck_out_tongue:

:lol:

Ακριβώς αυτό. Εξαρτάται.
Σε κάποια φάση είχαν μάθει όλοι ότι μου αρέσουν μακρυμάλληδες και άμα βλέπαμε κανέναν με καράφλα και μπιχλιάρικη κοτσίδα που ανέφερε και η Soul_thorn μου λέγανε να πάω να του την πέσω κλπ :stuck_out_tongue: Ε, δεν είναι και απόλυτο! Αμάν! Τώρα τελευταία μ’αρέσει και το κοντό στους άντρες.
Για τις γυναίκες ούτε κουβέντα ε. Μια γνωστή μου το έχει κουρέψει γουλί και δε μπορώ ούτε να τη βλέπω. Μου θυμίζει αρρώστια. Απλά θυμάμαι πόσο όμορφη ήταν όταν είχε μακρύ μαλλί κάτω απ’τον ώμο… [-X Αυτοκαταστροφή. Επίσης το μακρύ μαλλί για μένα παραπέμπει σε σταθερότητα, πίστη… δεν ξέρω :? #-o Απλά μ’αρέσει!

Ο 50αρης μπαμπακας απεναντι κοντο μαλλι εχει??:stuck_out_tongue: :-k

Με τα μούσια πως τα πάτε ?:-k
Εγώ τώρα λέω να αφήσω τραγομούσι.

Εγω προσπαθω, αλλα επειδη εχω και ραμματα στο σημειο βγαινουν δυσκολα…

Αλλα ειναι ολα τα λεφτα το τραγομουσι!!!