Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Ε, δεν παιζει μεγαλη σημασια… Το μακρυ παντως εχει αλλη χαρη…:roll:

εγω προσωπικα εχω κοντο μαλλι…βεβαια και το μακρυ ειναι επισης πολυ ωραιο,αλλα καλυτερα να αποφευγεται αν δε σου παει…

εγω ειχα αρκετα μακρυ μεχρι πριν απο 1 μηνα.μου λειπει παρα πολυ αν και οι περισσοτεροι μου λενε οτι μου παει περισσοτερο το κοντο

To να λουζεσαι 2-3 φορες την μερα ειναι καταρχας αντι-οικολογικο…να εμεις με τα κοντα λουζομαστε μια τη βδομαδα…προς οφελος της οικολογιας παντα8)

το συχνο λουσσιμο στα μαλλια ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!!καλο θα ειναι οσο μπορειτε να λουζεστε λιγοτερο(πχ 2 φορες τη βδομαδα,για να μην παρεξηγηθω:p )στα μαλλια ειναι η φυση τους να λαδωνουν και το να τα πλενεις συνεχεια τους την καταστρεφεις…απο την αλλη ομως το κεφαλι πρεπει να διατηρεiτε καθαρο…αρα πρεπει κανεις να λουζεται σε λογικα πλαισια…
τελος παιδια προσοχη στις μαλακτικες και σε αυτες τις μλκιες…το οτι δυναμωνουν τα μαλλια και τετοια ειναι μλκιες…και πολυ λειο και μαλακο μαλλι δεν ειναι και το υγιες…αυτα τα λενε κατι κομμωτες και κατι ασχετοι που την εχουν δει επιστημονες…καλο θα ειναι να τα χρησημοποειτε οχι πιο σπανια μπορειτε(ναι το ξερω, καμια φορα αναλογα τα μαλλια το χτενισμα μπορει να καταντησει κουραστικο και δυσκολο,αλλα εγω πχ εχω να βαλω κατι βδομαδες…)…αυτα(οχι δεν εχω ψυχωση με τα μαλλια:lol: )…

Πρώτη και Δευτέρα λυκείου τα είχα μέχρι τον ώμο , αλλά τα βαρέθηκα πολύ γρήγορα.
συνέχεια πλύσιμο να στρώσουν ,δεν ήξερα πως να τα φτιάξω να είναι ωραία…
οπότε κοντό…γλυτώνεις πολλά μπάνια…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κι εγώ λούζομαι κάθε μέρα, αλλά δε μου έχουν πέσει ακόμα. Με συχνό κούρεμα (κάθε τρίμηνο περίπου - για μακριά μαλλιά τουλάχιστον), no τριχόπτωση, no ψαλίδα και το σημαντικότερο όχι λάδωμα. 8O Φυσιολογικό είναι μεν το λάδωμα, όπως άλλωστε είναι και ο ιδρώτας ας πούμε, και το σμήγμα στη φύση του προσώπου. Να μην κάνουμε ούτε ένα ντους δηλαδή; :roll:

Υ.Γ.: Το conditioner δε δυναμώνει το μαλλί, το μαλακώνει και κάνει το χτένισμα πιο εύκολο…

σε ολη μου τη ζωη ειχα μακρυ…το κοψα εδω και 2 χρονια και εχω ξενερωσει…

Συμφωνώ!!

Εγω τα είχα αρκετα μακρια πριν το στρατό και μετά τα ξανάφησα, τα οποία τα έχω ακόμα μακρία, ώρες ώρες με πιάνει τρέλλα να πάω να τα κόψω, αλλά να τα κάνω πώς? Καρφάκια? Χαίτη? Μοιραία?Γουλή λούξ μήπως?

Άστα μωρέ, αφου δεν πέφτουν και δέν έχουν ψαλίδα, καλά είναι, ουτε μιλάνε ούτε φαί ζητάνε :stuck_out_tongue:

έχω μακριά μαλλιά που είναι πάρα πολύ ωραία και μου αρέσουν και εμένα αλλά αρέσουν και στα κορίτσα.
χαίρομαι που έχω μακριά μαλλιά που είναι ωραία.

σας αγαπάω,μα δεν κουρεύομαι

Μακρυ … αρεσει δεν αρεσει … χεστηκα…χοχο :wink:

:lol: :lol: καλο
Οι προβληματισμοι ενος μακρυμαλλη ροκα

Κι εγω μια αδυναμία στο μακρύ την έχω.

<----- Και σ’αυτο. :oops:

Μαλλί - σφουγγαρόπανο?

Η σόφι με επιβεβαιώνει:p

Της αρεσει το μαλλι μου της Λενας. ταπ ταπ στην πλατη

Ναι :oops: :-s

Εγώ πάλι λέω μαλλί της γριάς.

(έχω να φάω και καιρό)