το δικό μου είναι μεγαλύτερο
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Βέντερ είσαι μούρη ρε!
8O 8O 8O 8O το…ττο εκοψες??? γιατι???8O
κοντό πια…βαριέμαι πια το ξεμπέρδεμακαι λούσιμο…
μόνο κάποιες φορές με πιάνει η νοσταλγία άμα πάω σε καμία συναυλία…
δεν αντεχονται πια αυτοι οι σαχλοι υπαινιγμοι σου σε καθε τοπικ για το π@π@ρι σου.
Καμία σχέση
αντε ρε! Μην μου πεις οτι εννοουσες το μαλλι της γριας!8O
Μακρύ φυσικά!
Επειδή η χαζομάρα οδηγεί στο να βγάλεις τον έξυπνο χαζό (:p), δεν κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες ότι ήταν για το μαλλί της γριάς, αλλά κατάλαβα ότι το κατάλαβες αλλά ήθελες να με δουλέψεις. Αντε είμαι θυμωμένος με την χημεία
but they don’t know that we know that they know that we know that they know
Koντο ρε!:!: Ακου εκει μακρυ,θα περπατατε στον δρομο και θα σας περνανε για γκομενες ρεεε…:lol: #-o
μου’χει τύχει πολλές φορές.
συνήθως με περνάνε για την καλομοίρα όταν είμαι πλάτη και δε φαίνονται μούσια.
το καλοκαίρι είναι όμορφο όμως γιατί με βερμούδες κι ανοικτό πουκάμισο,το τρίχωμα μου τονίζεται.
Παιδιά δεν βάλατε και μια 3η κατηγορία κομμώσεως τον φαλακρομαλλιά! Είναι ένα ενδιάμεσο είδος και έχει ως χαρακτηριστικό του το “μπιφτέκι” στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το μπροστά μέρος μοιάζει με το γεωγραφικό σχήμα της Χαλκιδικής-το συγκεκριμένο είδος συναντάται συνήθως πάνω σε choper μηχανή…Επίσης υπάρχει και ένα άλλο είδος φαλακρομαλλια το οποίο έχει κοντό μαλλί,πλήρως αναπτυγμένη φαλάκρα και μια μοϊκανα απο την αριστερή ή δεξια μερια στα συνορα φαλακρας-μαλλιού η οποία παίζει τον ρόλο κουβέρτας στο απογυμνωμένο μέρος,το συγκεκριμένο είδος συχνά συσχετίζεται με τα punkια αλλά δεν έχει καμιά σχέση…Παρακαλώ να ανανεωθεί το poll…:roll: #-o
Παντα μακρυ μαλλι για τις γυναικες. Για τους αντρες, μακρυ μαλλι μονο αν τους παει…κι αν μπορουν να υποστηριξουν το looκ. Δεν θα μπορουσα να φανταστω π.χ τον Slash με κοντό μαλλι, οπως αντιστοιχα δεν θα μπορουσα να φανταστω το Djole μαλλιά!:lol: (βρηκα κι εγω παραδειγμα…την πιο καλογυαλισμενη καραφλα του λεκανοπεδιου…Αρχηγε μου πλακιτσα κανω:p )
@ RhTHoR
:lol2: :lol2: :lol2:
ΘΕΟΣ!
Μακρύ Φυσικα!!!Μακρυά απο μπαρμπέριδες,ψαλίδια και τα σχετικά…
@nihilist ωραίο μαλλί
@Dimi_tallica τώρα μου θυμίζεις τον παλιό μας Λυκειάρχη!!!γύρω γύρω,μακρύ μαλλί και πανω η Κορυφή του Ολύμπου!!
7 χρόνια μακρυμάλλης δε θα μπορούσα να ψηφίσω και τίποτε άλλο. Βέβαια πριν ένα μήνα έγιναν κοντά (εκτός από 8 μεγάλες τζίβες), αλλά δεν παύει να προτιμώ τα μακριά μαλλιά. Και επίσης headbanging ε κοντό μαλλί δυστυχώς δεν υφίσταται.
:lol: :lol: :lol: :lol: Eίχα στη 2α γυμνασίου έναν μαθηματικό, φαλακρό με κοτσίδα :lol:
ρε είσαι τιγκα στην ψαλίδα!!! πηγαινε να το κοψεις να δυναμωσει λίγο!
RyTHoR:
χαχαχαχαχαχ!
Και εγώ ξερω εναν κύριο που εχει κοντο καρε κατασπρο αλλα ξεκινάει πανω απο τα αυτια του περιπου, η κορυφή ειναι φαλακρα! Φανταστείτε το μαλλι του Σαρουμαν (στον Αρχοντα, όχι τον συμφορουμιτη) σε πιο κοντο αλλα με κενο το απο πανω!
@Dimi-tallica
σε μερικες παει καλυτερα το κοντο, τραστ μη:p Στο δεχτσα μας για παραδειγμα:)
οσοι εχουν κοντα μαλλια μπορουν να ζηλεψουν εμας που εχουμε μακρυ, το χεντμπανγκινγκ εχει αλλη απολαυση. Γιεα.
εδιτ: ποσο μαλλον το χεντμπανγκινγκ που κανει ο nihilist…
Πφφφ εσεις απλα δεν ξερετε:evil: :hippy:
nihilist…Αυτη ειναι η πισω μερια του κεφαλιου σου ε?8O