Lol, τώρα που είδα τη φωτογραφία του nihilist θυμήθηκα το μόνιμο πρόβλημα: δε φαίνονταν ποτέ οι πίσω στάμπες στις μπλούζες. :? Επίσης θυμάμαι ότι οι Metallica πέρυσι μερίμνησαν για τους μακρυμάλληδες οπαδούς τους και την πίσω στάμπα (σε μπλουζάκι που πούλαγαν στο Rockwave) την έκαναν πιο χαμηλά ώστε να φαίνεται!
Βασικα καποιο συγκροτημα παλιοτερα(δεν θυμαμαι ονομα) ηταν τοσο τσρου που δεν εβαζε πισω σταμπες γιατι οπως ελεγε δεν προκειται να φορεσει τη μπλουζα καποιος μη μακρυμαλλης:wink: 8)
Νομίζω αναφέρεσαι στους Usurper.
fenia θa εισηγηθώ να σε κάνουν ban.
Kiratzos ναι αυτή είναι η πίσω μεριά, αλλιώς θα μουν τυφλός.
Και φυσικά το headbanging με τόσο μαλλί είναι όντως απόλαυση, αλλά πλέον δεν κάνω headbanging παρά σπάνια… το βαριέμαι! :lol:
στη δική μου πρόταση γιατί δεν ειχες emoticon?
Σους αλλους ειχες.
8O 8O η αλήθεια είναι πως σήμερα στο ΜΣΝ μου μίλησε για το μπαν ενός χρήστη…:-s
Σου έχω μουτρώσει… και το μπαν φυσικά έρχεται!
:lol: :lol: :lol: Προσκυνώ ρε Αλέκο!
nihilist στρατο πηγες η οχι ακομα? Τι σε περιμενει…:lol: #-o Θα εξαφανιστει η χαιτη σου…
Μα όχι δεν υφίσταται headbanging χωρίς μακρύ μαλλί…
http://youtube.com/watch?v=QtO66S4W2EE
που να δεις και cult of luna
Ψηφισα μακρυ, εχω μακρυ, αλλα λεω σιγα-σιγα να το αρεωνω, και καπια στιγμη να γινω Kerry King στην θεση του Kerry King. (βασικα εχω ηδη αρχισει τις διαδικασιες)
Δεν αντεχω το μακρυ,δεν ξερω γιατι,ειδικα το καλοκαιρι με τιποτα.Αφου σε λιγοτερο απο μηνα παω 2 φορες για κουρεμα… :roll:
έχω μαλλιά με προσωπικότητα,έχουν αναλάβει μόνα τους το αραίωμα
σε τετοιο φορουμ τετοιο ερωτημα ειναι αυτονοητο και δεν πρεπει να ρωτατε. Φυσικα και μακρυ μαλλι
Γενικά μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Και ως παιδί που ακούω rock + metal είναι ευνόητα τα γούστα μου χιχι :oops:
Είναι όμως θέμα προσωπικής επιλογής, ο καθένας πρέπει να επιλέγει την εμφάνιση που τον κάνει να νιώθει άνετα. Οπωσδήποτε δεν είναι φλώροι ή άσχημοι αυτοί που έχουν κοντά μαλλιά.
Και προφανώς η ομορφιά δεν κρίνεται από το μήκος των μαλλιών. Και προφανώς η ομορφιά δεν κρίνεται αποκλειστικά από την εξωτερική εμφάνιση…
νομιζω ειναι θεμα συνηθειας ή κ βαρεμαρας απο το αν σου παει η οχι,
εγω το βαρεθηκα μετα απο 11 χρονια αν κ μου αρεσαν περισσοτερα μακρια
Μακρυα…αν κ πεθαινεις το καλοκαιρι…τα κοψα μετα απο 4 χρονια σχεδον,για χαρη μιας γκομενας…κ εφαγα κ φτυσιμο κιολας[-X [-X #-o …οπωτε ναι,ειμαι τραγικος:? …τεσπα,ειμαι φαν του ενδιαμεσου,λιγο μακρυα με φρατζα…αν κ καλοκαιρακι με βλεπω να τα παιρνω ολα με τη ψιλη…
Αυτά τα λένε οι άσχημοι
εχω προσπαθησει να αφησω μαλλι μια-δυο φορες παλιοτερα και δεν μου πηγαινε οποτε λεω κοντο.ασε που με ενοχλουσε
Παιδιά ότι να?ναι αρκεί να μην είναι καράφλα