Μακρυ ή κοντο μαλλι?

εχει αλλη χαρη ο ραφλας:p :stuck_out_tongue:

Κοντο ρεε , οταν το ειχα μακρυ γεμιζε ολο το σπιτι τριχες, μαδαγα συνεχεια :?

Σε αυτό έχει ένα point… Ένα πολύ μεγάλο Point για την ακρίβεια :roll:

Και με κοντό μαδάς, απλά δε φαίνονται οι τρίχες.

Θέλω να αφήσω μαλλί αλλά φοβάμαι μην καραφλιάσω γιατι δεν έχω και πολύ δυνατα μαλλια…

Τι καλυτερο απο μακρυ μαλλι με καραφλα στη μεση?:stuck_out_tongue: :lol:

Αστο τοτε…Και δεν υπαρχει και τιποτα χειροτερο στον αντρα απο την καραφλα.[-X

Βαζε καρπιλαριν και τρωγε μπροκολα.
Ενας θειος μου το εκανε αυτο. Πεθανε σε ενα τροχαιο πριν 2 χρονια.

Μακρύ μαλλι με τα 100000 για αγόρια και για κορίτσια!ειδικα μάλιστα αν είναι κόκκινα η καταμαυρα!

και μυτερους κυνοδοντες??:stuck_out_tongue:

Ωχ ναι!!!μας καταλάβανε XD χαχαχα απλά τα μακριά μαλλιά τα σπανε δν ξέρω γτ!γουστάρω χαίτηηηη :stuck_out_tongue: :smiley:

και τα δυο! οπως αισθανεσαι καλυτερα!! χαχα. εγω τωρα το μακραινω παντως για 2η φορά στη ζωη μου! :lol:

Μακρύ φυσικά!!! Ουγκ!!

ΥΓ. Αυτό που λένε για τα αδύναμα μαλιά ότι πχ αν τα μακρύνεις θα πέσουν είναι μούφες! Εγώ πάντα είχα πολύ αδύναμα μαλιά! Μέχρι τα 15 μου είχα φάει τους γιατρούς στην μάπα. Τελικά αποφάσισα να τους γράψω στα πα@#@#ια μου και να αφήσω τα μαλιά μου να μακρύνουν. Έχω φτάσει στα 33 και δεν τα ξανάκοψα (παρά μόνο όσο ήμουν φαντάρος). Τα μαλιά μου παραμένουν αδύναμα αλλά δεν έχω καραφλιάσει. 'Εχω καταλάβει ότι αν είναι να πέσουν θα πέσουν! Το μήκος δεν παίζει ρόλο. :metal: :afro: :rasta:

Εννοείται μακρύ μαλλί!

Έτσι! Ακόμα κι αν είναι να πέσουν κάποια μέρα, ας τα χαρούμε για όσο μπορούμε, σ’ όλο τους το μήκος :lol:

Εγώ πιστεύω πως τα λένε οι ώριμοι. :wink:

2 φορές έχω αφήσει μακρύ μαλλί τα τελευταία 10 χρόνια …και 2 φορες το κοψα. Την 2η ας όψεται η μαμά πατρίδα.Να τριτώσει το κακό?:stuck_out_tongue: Είναι μέχρι να μακρύνει. Εκεί είναι το ζόρι. Πάντως το κοντό μαλλί , κακά τα ψέματα είναι βολικό.
…Και οδηγίες προς μαλλιάδες. Φροντίζετε το μαλλί σας.Κρέμες, μάσκες κτλ. (Ρε να ανοιξω κανα coiffure?:-k )

Δεν έχει σημασία ότι το μακρί μαλλύ θα δημιουργήσει…φεγγαράκι. (καράφλα). Αυτό έχει να κάνει με κληρονομικότητα. Άρα έχεις, δεν έχεις μακρί μαλλί, την πτώση των μαλλιών σταματάει… το πάτωμα.:lol:

λοιπόν ψηφίζω κοντό μαλλί και trendy…:har:

ΓΜΤ και γω αδύναμο μαλλί έχω.Το κακό είναι ότι άρχισε να αραιώνει επικίνδυνα στους κροτάφους αλλά φοβάμαι να το κόψω μήπως φαίνονται πολύ αραιά ή έχω κενό στη μέση(αυτή η γαμ η χωρίστρα δν χαλάει με τίποτα):-k

Και τα δύο γουστάρω αλλα μου τη δίνει όλη η διαδικασία μέχριν να τα μακρίνω και το στάδια που περνάνε τα μαλλία σου…Οπότε κοντό που είναι και πιο ξεκούραστο…

μια ειναι η λυση, ΜΠΑΛΑ :wink: :slight_smile:

Αρχισε η εποχη που μαδαμε. Ομορφα.