Μακρύ και στους άντρες και στις γυναίκες!
Χμ, τότε είχα ψηφίσει μακρύ. But I’ve changed my mind! (for men)
Mακρύ ρε, κι ας μείνουν μόνο 2 τρίχες. Θα είναι μακρυές.
Να ξανα change your mind. Τα μακρια μαλλιά τα σπάνε:p
Σχεδίαζα να αφήσω μακρύ μαλλί για 2η φορά (είχα μέχρι περσι τέτοια εποχή πάνω κάτω και το κοψα), αλλά επειδή έχω σγουρά μαλλιά όλοι με έλεγαν "περούκα" και γι
αυτό πήγα και έκοψα τον θάμνο και άφησα μόνο 1 πόντο μάκρος:p
μακρυ, αλλα μην το παρακανουμε κιολασ. στα αγορια ειναι πολυ ωραια τα μαλλια μεχρι του ομουσ.
αν εχεισ μπουκλεσ μην το παρακανεισ με το μηκοσ τουσ, φαινεται γυφτουλεξ…
τα μαλλια του brandon urie [panic at the disco] ειναι πολυ γλυκα, αλλα πανε μονο σε baby faces…
επισεισ πολυ ωραια μαλλια εχει και ο κιθαριστασ των red hot chilly peppers.
αν οχι, φαλακρα. sexy εναλλακτικη λυση…
παντωσ καπου διαβασα οτι τα μακρια μαλλια εκφραζουν την ελευθερια ενοσ ατομου…ο,τι και να κανεισ τελοσπαντων φροντισε να αντιπροσωπευει την προσωπικοτητα σου, και το γουστο σου. μην κανεισ κατι μονο επειδη ειναι στη μοδα. και μην κρυβεσαι πισω απο τισ τριχεσ σου.
Μου αρεσει περισσοτερο το μακρυ μαλλι αν και τα δικα μου τα εκοψα λιγο τωρα δηθεν για να μην με ζαισταινουν το καλοκαιρι αλλα το μετανιωσα και τα θελω πισω:(
βαλε extensions:p
Δηλαδή όσοι έχουμε κοντά δεν είμαστε ελεύθεροι?
σε προσβαλλε?#-o
οχι ρε, αλλα τι να πω, ψαξε λιγο στην ιστορια…η πλειοψηφια των οσων παλεψαν εναντια στην αδικια, το κακο, τη κυβερνηση, ειχαν μακρια μαλλια.
τα μακρια μαλλια στουσ αντρες συμβολιζουν την αλητεια, οχι με την κακη ενοια, ομως.
δεν ανηκει στα κλισε οτι οι αντρεσ εχουν κοντα και οι γυναικες μακρια μαλλια?
οταν πας εναντια στα κλισε, δηλωνεις ελευθερια.
αλλα δεν σημαινει με τιποτα οτι εσυ δεν εισαι ελευθερος.
ειναι και θεμα γουστου…
Δίκιο έχει ^
Όλα αυτά βέβαια όταν έχεις την ανάγκη/ανασφάλεια να πεις στους τριγύρω σου ποιος είσαι μέσω της εμφάνισής σου:!:
ποτε δεν πρεπει να αποδειξεισ κατι στουσ αλλους με το ντυσιμο η την συμπεριφορα σου.
ο καθενας εχει την δικη του προσωπικοτητα, δυστυχωσ ομως πολλοι φοβουνται να την αναδειξουν με τον τροπο που τουσ αρεσει γιατι φοβουνται τα σχολια.
Ή μερικούς δεν τους νοιάζει να την ανα-δείξουν στους άλλους
Γιαυτο μια περουκα ειναι η ενδιαμεση λυση,οταν θες να εχεις κοντο μαλλι την βγαζεις ,οταν θες να εχεις μακρυ μαλλι την ξαναβαζεις(την περουκα:p ). Διαφορετικα εαν δεν σε βολευει κατι τετοιο…
http://www.youtube.com/watch?v=qjiJP1_C2BA&feature=related :lol: :lol: :lol:
εχεις δικιο, εξυπνη απαντηση…
αλλα αν το ψαξεις, αν δεν ειχαμε διαφορεσ μεταξυ ατομο σε ατομο, απο παρεα σε παρεα, θα ειχαν εξελιχθει ετσι τα τοσα ειδη μουσικης?
θα ειμασταν αυτοι που ειμαστε? η θα χανομασταν περισσοτερο στη μαζα?
Εγώ πιστεύω ότι (Metal boy) χωρίς μακρύ μαλλί δεν γίνεται!!!
Ο Metalas πρέπει να έχει το μακρύ το … μαλλάκι!!!
ασε που τα μακρια μαλλια ειναι για χαιδεμα…
Γίνεται! Εξαρτάται τι στυλ γκόμενα θέλει να ρίξει :lol: :lol: :lol:
και ο ρεμπετας πρεπει να’χει κοντο, οπως λεει και το ασμα: “ημουνα μεταλας κι’εγινα ρεμπετας τωρα στις φλεβες μου κυλαει ο τσιτσααανης, εκοψα τα μαλλια πηρα και μπαγλαμα…” ρε δεν μας παρατατε λεω’γω…
ας πουμε τωρα και για τα δικα μας μαλλια…
ποια μαλλια ειναι πιο ωραια στα κοριτσια??