¶νετα κόκκινα…
φυσικο η βαμμενο??
τα φυσικα κοκκινα ειναι πολυ ομορφα…
Κόκκινο ναναι κι
ότι να`ναι:p
εμενα μου αρεσουν τα φυσικα ξεθωριασμενα απο τον ηλιο ξανθα μαλλια, μεχρι την μεση της πλατης…
αν οχι, για αντιθεση μαυρα, ισια και νεραιδενια…
μισω τα βαμμενα ξανθα μαλλια, μονο και μονο για τον λογο οτι οι περισσοτερεσ που τα βαφουν ξανθα τα βαφουν για να βρουν ευκολοτερα γκομενο…:roll:
ας πουμε τωρα για μας τους πουστηδες, εγω λεω καραφλα
ευκολη λυση…αλλα δεν κρυωνει το κεφαλι??:lol:
ε επιτηδες το κανουμε για να μας το ζεσταινει καποιος…
ωωωωωωωωωω!!!
τι γλυκια απαντηση!!!
Εγώ τα πήρα 1 πόντο πριν περίπου μια εβδομάδα.
Καράφλα δεν θα τα έπαιρνα ποτέ, για να μην με περνάνε για κανα χρυσό αυγό.
Πλάκα κάνω, ξέρω αρκετούς αντιφάδες ξυρισμένους
Φυσικά μακρύ! Δίνει μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας!
Και κάτι ευχάριστο γι’αυτούς που δεν έχουν ή τους λιγοστεύει. Οι τελευταίες έρευνες υποστηρίζουν ότι μέσα σε μια πενταετία θα είναι δυνατή η κλωνοποίηση τριχών. Άντε να δούμε επιτέλους!
Αν και εχω πει κοντο, τωρα θα προσθεσω χωρις ζελε.
Να ειναι χυμα, να μπορουμε να πιανουμε… να τραβαμε… ξερετε τωρα, ειναι πιο λειτουργικα ετσι.:roll:
Μακρύ στους άνδρες, κοντό στις γυναίκες…Αν και εμένα δεν μου άρεσα όταν τα έκοψα…
μακρυ με τα χιλια…λατρευω τους μακρυμαλληδες:p …μεχρι τον ωμο,παραπανω ακομη καλυτερα…μαλλι να υπαρχει:lol:
Έχω, θες να τα φτιάξουμε?
Και ελεγα δε θα την πεσεις στην καινουργια
Εγώ έχω μακρύ,λίγο πιο κάτω απ’ τον ώμο αλλά τώρα τελευταία πέφτουν λίγο και φοβάμαι μην καραφλιάσω
xmm…κατσε.Τι χρωμα?σγουρο η ισιο??:lol: :lol:
πλακα κανω η καρδια μ ανηκει αλλου:har:
dead αν καραφλιασεις πες μ να σου στειλω λιγες τουφες…
Τι έγινε ρε, μας πρόλαβε άλλος και σκάσαμε απ΄το κακό μας??:roll:
Μαύρο. Ισιο. Ελα, αφού γουστάρεις, άσε τα σάπια τώρα…
Ασε ρε που προλαβες.Αν ηθελα να το κανω θα το εκανα στο τοπικ του καλωσηλθατε, που ποσταρα πριν απο σενα, αλλα εγω ειμαι καλο παιδι οχι σαν εσενα.
Κεφτε
Witchild διάλεξε. Οχι τίποτε άλλο, αλλά να το βουλώσουν μερικοί που περινούνται και για ωραίοι [-X