Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Ο χρήστης Obscurus φύτεψε τον καρπό της αισιοδοξίας στην καρδιά μου με τα γραφόμενα του:

“Και κάτι ευχάριστο γι’αυτούς που δεν έχουν ή τους λιγοστεύει. Οι τελευταίες έρευνες υποστηρίζουν ότι μέσα σε μια πενταετία θα είναι δυνατή η κλωνοποίηση τριχών. Άντε να δούμε επιτέλους!”

Η σωτηρία :!:

Αντε ρε φτηνε αντιγραφεα φωτογραφιων!

εδιτ προς φριδομ παει αυτο, ντεντ μας την χαλας τσακωνομαστε εδω

και πως θα μπω εγώ σφήνα ρε? :lol:

αν και ανήκω στον holmes όπως δήλωσα σε άλλο topic.

δεν τιθεται καν θεμα επιλογης.η απαντηση μου ηταν προφανης…

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Φατα μπουμπουνα.Α το μσν σου ειναι κατεστραμενο.

Κοντο ρε…! ! !:stuck_out_tongue: Mπουστουδιαλου…:stuck_out_tongue:

Μ’αρέσουν και τα δυο. Είχα μαλλί μεχρι τον κ@λο ως το 2002 όπου και το έκοψα λόγω μαμάς-πατρίδας. Στη συνέχεια έμεινα κάπου 3 χρόνια με κοντό, το οποίο μ’αρεσε εξίσου. Ένα “γενετικό” πείραμα ενός κουρέα (Ποτέ μην εμπιστέυεστε κουρέα που μιλάει πολυ…) μου δημιούργησε τέτοιο τραύμα που τα ξανα-άφησα! :smiley: :smiley:
Τώρα έχω πάλι κάτω από τον ώμο. :twisted:

γυναικες : μακρυ…η επιτομη της θηλυκοτητας,αρκει να εχει το κοψιμο που μας παει.

αντρες : τρεφω μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα μακρια μαλλια στον αντρα μα πιστευω πρεπει να τα εχει μονο οπως του πανε…

γυναίκες…μακρύ και κατάμαυρο
άντρες…δεν με νοιάζει χρώμα…θεόμακρο και πολύ

Μονο σε μενα δεν αρεσει το ολοισιο, πολυ μακρυ, καταμαυρο μαλλι, κλασσικο στυλ κοπελας που ακουει μετσαλ;:-s

Me too.Μου φαίνεται κάπως παιδικό

Mια χαρα ειναι[-X

Πες τα!

Προφανώς οι παραπάνω γιούζερς δν έχουν γούστο!

Συνηθισμένο το βρίσκω,ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα.

Μιλαω για το α λα Σαμαρα μαλλι ε. Ουτε φρατζες ουτε αφελειες. Εγω το βρισκω βαρετο μεχρι θανατου.

Απ’το κοντο μεχρι τον ωμο ολα ειναι προτιμοτερα.πραγματικα ομως.

Όχι ρε μέχρι τον ώμο λέει σε μερικές.

πιστευω οτι ειναι ελαχιστες αυτες που αν τα κοψουν κοντα θα δειχνουν ωραιοτερες.

συμφωνω με τον απο πανω…
πρεπει να χεις υπερβολικα αρμονικο προσωπο για να το υποστηριξεις το κοντο μαλλι.