Άντρας είναι καλέ
χαιρομαι που συμφωνεις αλλα εχω ακομα πεος δοξα το θεο:D
8O:lol::lol:#-o
εχεις ακουσει που λενε πως η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη ε?
ε αυτο εχω παθει…συγνωμη.
no problem:lol:
όσον αφορά τους άντρες έχω καταλήξει:
ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ!!! Πολύ μακρύ μαλλί.
Κάπως έτσι:
:D:D
Δεν εχει να κάνει με τη μουσική:-s Προσωπικά, ετσι θα τα είχα ακόμη κι αν άκουγα ρέγκε:p
Το μπάσο πάει ασορτί?
Όχι απαραιτητα, μου κάνει και η κιθάρα, no problem:p
Τον συγκεκριμενο ομως, σας επιτρεπω να μου τον κανετε δωρο, ασορτι με το μπασο κι ολο τον εξοπλισμο.
Φχαριστώ.
Εγώ θέλω τον κύριο δίπλα.Γίνεται…??
Ρε συ διμι_ταλλικα τσουρεκια πια :Ρ
Δεν παει σε ολα τα αρσενικα του κοζμου το μακρυ μαλλι. Το φρηδομ για παραδειγμα ειναι πιο ομορφο με το κοντο παρα με το μακρυ που ειχε. Σε αλλους παλι παει πιο πολυ το μακρυ παρα το κοντο.
Υπαρχουν κι αλλοι που δεν τους παει ουτε το μακρυ ουτε το κοντο. Σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να κοπει το κεφαλι.
Α κι αυτο το πραγμα που ντε και καλα ολοι οι μεταλαδες μονο οταν εχουν μακρυ μαλλι ειναι τσρου δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια μεγαλη μαλακια. :Ρ Ο παμκιν κοντο μαλλακι εχει [-X
Το δικο μου το μαλλακι θελει κοψιμο. Αρχιζει να κανει εμφανιση ψαλιδα κι επισης μαδαω Ξεπερασε την μεση της πλατης και στην παραλια κανω γυρω γυρω το κεφαλι μου και τους βρεχω ολους και χαιρομαι.
Μια χαρά ήταν και το μακρύ μου ε8)
Εγώ λέω τι αρέσει περισσοτερο σε ΜΕΝΑ. Το αν πηγαινει σε καποιους το κοντο μαλλι περισσοτερο ειναι άλλη υποθεση. εγω γουσταρω μακριά μαλλιά, τι να κανουμε?:-s:p. (και δεν λεω οτι μονο αυτό ειναι τρου:P:P)
Ρε, το μέλλον του μαλλιού είναι οι τζίβες.
Τζίβες έχουν ΟΛΟΙ.
Με ΤΙΠΟΤΑ.
Κι όμως…
Τι ειναι τζιβα?
Τα rasta.
Στις γυναίκες προτιμώ κοντό. Όχι καρφάκια, απλώς στην έσχατη περίπτωση να φτάνει τους ώμους… Μου άρεσε ειδικά ένα κούρεμα με το (γυναικείο) μαλλί λίγο πιο μακρύ από καπελάκι, με το μήκος να είναι πιο κοντό πίσω και σταδιακά να αυξάνεται όσο πηγαίνει προς το πηγούνι… Ελπίζω να καταλάβατε!
Στους άντρες προτιμώ το μακρύ, αλλά η αλήθεια είναι πως με τα κοντά έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες αν θες να πειραματιστείς… Τα μακριά όμως πρέπει να σου πηγαίνουν κιόλας…
Υ.Γ. Αυτό με το γλυκό πρόσωπο πάντως, το οποίο πρέπει να υποστηρίζει τα κον΄τα μαλλιά, ισχύει. Και ίσως είναι ένας λόγος για τον οποίο μου αρέσουν (μ’ έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια! )!
Eχεις βρει το νοημα της ζωης εσυ. Θα πας μπροστα. Το κουρεμα αυτο με αφοπλιζει :-s
Αυτο λες λογικα: