Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Άλλο η τζίβα και άλλο τα ράστα θαρρώ.

ΜΑΚΡΥ. Ακόμα και αν είμαι τελείως σίγουρος ότι δεν το θέλω δεν το κόβω. Όχι δεν ξανακάνω αυτό το λάθος. Είμαι θεληματικός τύπος.

8O Rihanna!That’s what i call τουμπανο!

Μακρυ και ελεινα κατσαρο! Και αφελειες! Εγω κι ο Τζιμης ο Σελιδας να ουμε…
Βεβαια παντα εξαρταται κι απο τη φατσα του καθενος, απλα εγω εχω κατασταλαξει οτι ετσι δειχνω πιο ανθρωπος :stuck_out_tongue: . Οσον αφορα τη δεσποινις Ριχανα παραπανω… υποκλεινομαι. Ειδικα με αυτο το μαλλι ειναι θεα.
Επισης στα κοριτσια μου αρεσουν κατι Σαιμπερ-Γκοθο μαλλουρες, με περιεργα κουρεματα και χρωματα, και το ολο στυλακι που τα συνοδευει.:!:

Βεβαια οπως ειπαμε στον καθενα ταιριαζει και διαφορετικο στυλ.8)

Πιστεύω πως ξέρουμε τι θέλουμε ως σωστοί άντρες! :smiley:

Ναι… Δηλαδή όχι ακριβώς, παλιά ήταν στη μόδα ένα άλλο, αλλά αυτό της φωτογραφίας μάλλον είναι η μετεξέλιξη αυτού που λέω (κυρίως επειδή έχει σαφώς πιο μακριές τις μπροστινές αφέλειες (;))!

Παρεμπιπτόντως, η κοπελίτσα φοβερή! :thumbup: Rihanna πήρε το αυτί μου; Έλα, έλα under my umbrella σαν να λέμε; 8)

edit: αυτό εννοούσα για την ακρίβεια:

αλλά η αλήθεια είναι πως οι μακριές μπροστινές αφέλειες (:wink: είναι sexy!

Same thing.

Γιεπ, το κούρεμα αυτό της Ριάνας τα σπάει. Γαλλικό καρέ δεν το λένε; Το είχα κάνει πρόπερσι και είναι γαμάτο, θα το ξανακάνω. Τώρα είμαι στη φάση να τα μακρύνω όσο μπορώ γιατί τα είχα κόψει πολύ κοντά και τώρα θέλω αλλαγή. Και το κοντό μου άρεσε άπειρα ε, να το τολμάτε κορίτσια! (αχ καλεεεε κορίτσιααααα \:D/)

Τεσπα ναι, το κοντό -αν σας πει και η κομμώτρια ότι θα σας πηγαίνει :p- να το τιμάτε, εμένα πχ νομίζω μου πήγαινε περισσότερο το κοντό μαλλάκι, και αυτό ισχύει για πολλές κοπέλες!

Το μαλλι μου πανω απο το λαιμο δεν θα ανεβει ποτε. Κι ας μου παει. Ποτε.

Δεν έχεις φαντασία ούτε θάρρος ε!

Κυριως θεμα δειλιας ειναι ναι :oops:
Γενικα μια τοσο αποτομη αλλαγη δεν θα την αντεξω. Αν και γενικα μακραινει γρηγορα το μαλλι μου, δεν νομιζω οτι θα καταφερω ποτε να παρω μια τετοια αποφαση. :Ρ

καταραμενη τριχοπτωση…

Εγω την πειρα την αποφαση! Αν και την παω σε κομματια…:stuck_out_tongue: Απο pure μαλλιας, μεχρι την μεση, εγινα μοΐκανος (αν και δεν φαινοτανε διαφορα βεβαια), τωρα εχω mullet, και καπια στηγμη ισως φυγει και ο λασπωτιρας απο πισω…

Κορίτσα ποτέ με κοντό μαλλί.
Αγόρια αν τους πάει ναι,οκ,δεκτό,χωρίς ενστάσεις και εντάσεις.
Γέλιο έχουν κάτι μέτσαλς που δεν το πιάνουν και τ’αφήνουν ν’ανεμίζει στον βάρβαρο βηματισμό τους,έπικ

μακρυ:)ειδικα αν ειναι κ σπαστο…:wink:

Εγω προτιμω και μακρυ και κοντο. Ταυτοχρονα.
:slight_smile:

συμφωνώ…αντε ομως να πετύχεις καμια μέρα χωρις αέρα!!

Εχω σπαστο κ δεν την παλευω… Μακρυ!!! Δεν εχει νοημα η ζωη χωρις headbanging…

Όσο πιο μακρύ γίνεται!

εμενα ετσι μου αρεσει πολυυυυ ομως :stuck_out_tongue:

πες τα Jades! 8)

Den θελω να ξερω τι εχει γατζωθει στο εικονιζομενο μαλλι…

Γενικως μακρυ(σε γυναικες παντα ε)…Αλλα καπου η σοφικ εχει ενα δικιο…Παλια ειχα κολλημα με τα κοκκινα…παλιες αγαπες.τωρ αολες κοκκινομαλλες γινονται το κερατο μου:?