Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Μορ φορ μι

μπουαααχαχαχααχα

μπυαχαχαχαχαχαααμουααααααχαχαχαχαχαχαΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαααχασχασχασμιεχ

δεν ξερω τι απτα 2…παντως σκεφτομαι σοβαρα να κουρευτω…

:frowning: μη

ρε ειμαι 15 και θελω να δοκιμασω τιποτα με τα μαλλια μου…ουτως η αλλως στα 18 θα φαω λουκι και θα κουρευτω για στρατό…

ε ενταξει τοτε,αν εισαι αποφασισμενος :slight_smile: μετα ομως μη μου ρθεις κλαιγοντας μετανιωμενος :stuck_out_tongue: [-X

ο μπαν τα λέει, αλλά δεν τον ακούτε:

#-o :lol2::lol2::lol2::lol2:

χαχαχαχααχαχαχαχα

8O8O8O OMFG!!! Τέτοιο μαλλί θέλω!!! (Οκ, λίγο πιο κοντό, αλλά πιάσατε το νόημα:p)

[Εδώ] είσαι. :Ρ

Το παταω ωρα αλλα αποφασισε να μη λειτουργησει

φιχεδ :smiley:

:lol::lol::lol:
Μόνο το χειμώνα αντέχεται αυτό. Τυλίγεσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το καλοκαίρι το κουρεύεις, σαν τα πρόβατα:p

Listening to: Tenacious D - Master Exploder
via FoxyTunes

οχι ρε, μη τα λες αυτα! νταξει το μακρυ μαλλι δε παλευεται το καλοκαιρι αλλα κριμα ριναι να θυσιαστει :stuck_out_tongue:

Ωραιο ειναι το μακρυ μαλλι.Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο σας το αφηνετε μεχρι τη μεση και δεν το προσεχετε καθολου.Η το πιανετε συνεχως με λαστιχακι.Καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να ασχολειστε συνεχως με τριχες αλλα ενα παλληκαρι με μακρυ και περιποιημενο μαλλι λυμενο ή δεμενο,μετραει πολυ.Ακομα και γι αυτες που λενε οτι δεν τους αρεσουν οι μαλλιαδες.

Να αναβάλω το κομμωτήριο δηλάδη ;

Ε ναι…:yes:

και τα 2 εχουν την χαρη τους…
εμενα μου εχουν πει οτι μου πανε και τα 2…δεν ξερω, αν ηταν θα ελεγα μακρυ για χειμωνα και κοντο το καλοκαιρι!:stuck_out_tongue:

Μακρυ δαγκωτο εγω ψηφιζω γιατι μετα την μπαλα το χεντμπανγινκ ειναι το δευτερο αγαπημενο αθλημα μ:lol:
απλα πιστευω πως σε εμας τα αγορια οι περισσοτεροι δεν τα προσεχουν κ ξερω αρκετους που δεν το κανουν εγω αφου πηρα την αποφαση να τα αφησω μακρια πριν 9-10 χρονια πηγαινα για κουρεμα καθε 2 μηνες κ ετσι το εχω διατηρησει σε πολυ καλη κατασταση χωρις ψαλιδα αλλα χωρις προσοχη ειναι αδικος κοπος πιστευω:-k

Μη χαιρεσαι χαρχαρχαρχαρχαρχαρχαρχαρ χαρ …χαρ απλα τελευταια βλεπω τις ιδιες και τις ιδιες και διαφορες γνωστες μου που δεν τους πανε…:roll: