Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Μακρύ δαγκωτό…
Άν και κάτι έχουν πάθει οι περισσότεροι μαλλιάδες τα τελευταία χρόνια και κουρεύονται ο ένας πίσω από τον άλλον…
Όταν γνωρίζουν κάποιο τρέντυ κοριτσάκι που τους αναγκάζει να κουρευτούν…οι περισσότεροι ενδίδουν στην πίεση[-X

Δε φταινε τα κοριτσακια…Εσεις φταιτε.Υποτιθεται οτι εισαι με καποιον γιατι περνας καλα μαζι του ετσι οπως ειναι…Αμα σου λεει η καθε κολλημενη κοψε το μαλλι κ συ το κανεις ε,τα θελει ο οργανισμος σου(γενικα μιλαω οχι για σενα προσωπικα).Κι αυτο δεν ισχυει μονο για το μαλλι.Ειναι χαζο να προσπαθεις ν αλλαξεις για τον αλλον.Δε σεβεσαι τον εαυτο σου στην τελικη.

Εεεεμμμ…κοριτσάκι είμαι και εγώ:roll:
Το ίδιο λέμε…:wink:

παντως ποτε δεν καταλαβα αυτο το τρελλο κολλημα που τρωνε καποιες γυναικες με το μακρυ μαλλι.
Οσο το εχεις εισαι Θεος…αν σου την βαρεσει και το κοψεις κανουν μεταβολη!

Τεσπα, τι να λεμε τωρα?Γ@μει το μακρυ αλλα μετα απο καποια χρονια μπορει και να το βαρεθεις!
Απο περυσι το Πασχα που κουρευτηκα, εχω βρει την υγεια μου!
Μιλαμε βγαινω οξω και δεν με νοιαζει αν ειμαι χτενισμενος, αν φυσαει, το να τα στεγνωσω κτλ…

και ξαναμακραινω…:stuck_out_tongue:

Κοντό, μια φορά στα 15 χρόνια που ακούω μεταλ προσπάθησα να το αφήσω και δεν την πάλεψα με τίποτα!

ειναι και κατι αλλο που το λενε ΑΝΕΣΗ και ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ δηλαδη το να μη χρειαζεσαι 1,5 ωρα για λουσιμο στεγνωμα χτενισμα οταν θες να βγεις και επισης να μην σκας το καλοκαιρι οταν θα χει 45 βαθμους. θανατος στο μακρυ μαλλι.

θα βρω πού μένεις ε!

ειδικα αν δεν ειναι και ολοισια πρεπει να ειναι μαζοχιστης καποιος για να τα αφησει. ασε το σκουπισμα, τριχες στο πατωμα στο κρεβατι στο μπανιο στο φαι κτλ

βαστάτε με θα κάνω φονικό!

ασε που μετα μπορει να κανεις και καραφλα και να σε σαν τον χαλφορντ. ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι μεταλλοροκαδες ανω των 40 δεν εχουν μαλλια?

ΡΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΤΕ???

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΣΤ ΑΥΤΙΑ
ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Τελείωσε! Παίρνω το καριοφύλι μου κι έρχομαι απο’κει!

να μου τον εξαγριωσατε τωρα!

να ερθεις με αμαξι, οχι μηχανακι, γιατι μετα θα θες και 2 ωρες για να τα ξεμπλεξεις. α και στο αμαξι να εχεις κλειστο το παραθυρο να μην γινουν χαλια.

ωρε θα σε χαλάσω ρε! Από το βόλι μου θα πας!

Να προσέχεις και στο κατούρημα,στο τίναγμα μη σκύβεις πολύ και μετά τσάμπα λούσιμο.

Ρε θα σας πατήσω χάμω λαιμαι!
Ξεκινάω και γω αντάρτικο ωσάν τον Γράκχο!

[SPOILER]

Ίσως έχει δίκιο ο Ανγκμαρ που με λέει οπλαρχηγό! :roll:[/SPOILER]

να προσεχεις και στα λαιβ. οταν βαζει ο αλλος τα χερια του στην πλατη σου και σου τραβιουνται οι τριχες και θες να γυρισεις και αν του σκασεις μπουκετο. η οταν ερχονται τα μαλλια του αλλου μεσα στην μαπα σου, που εχουν και ενα κιλο ιδρωτα-μπιχλα-λιγδα πανω. ωραια πραγματα.

Και στις πόρτες των λεωφορείων να προσέχεις όταν κλείνουν απότομα και είσαι από δίπλα να μην σου κάνουν κούρεμα εκτός προγραμματισμού.

ΝΤΟΥ μπληντιν ντου!!!